LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 17
a_deju spune:
apropo de interviuri, joburi si multinationale romanesti... sa va zic una, m-am spart de nervi (si ras..). vine mihaiul incantat acasa "stii, daca vrei, putem sa mergem impreuna la petrecerea firmei anul asta".. eu, neincrezatoare (din motive de politici aberant de idioate, am mai zis io si cu alte prilejuri..), ridic dintr-o spranceana.. mihaiul, din ce in ce mai extaziat "e la brasov anul asta... ca za patronu' nu mai vrea sa faca la bucuresti pt toata lumea, face pe zone (...ca si cum constanta ar fi in zona cu brasovu'.. ma rog.. nu e prima oara cand mihaiul si je avem alte optici in ale geografiei..).. si oricum, se plateste"... huh??? (asta fiind reactia mea la surescitarea mihaiului)... cum adica bre se plateste???? pai cica asa s-a gandit za patronu'.. petrecere sa fie, a firmei sa fie, da' pe bani... ???!!!??? io n-am mai pomenit in vecii vecilor amin si aleluia de-asa ceva... dar se pare ca la miorita pe pasune, orice e posibil... deci sa plec la brasov, ca tot e in zona, pe banii mei, sa ma cazez, pe banii mei, sa beu si sa petrec si sa urez de bine firmei, pe banii mei... super, ce sa zic.. abia astept!!! :)))
(e evident ca nu plecam nicaieri, sper...)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Denisam spune:
Scuze ca ma bag, Ktrinel- te cautai ca nu ai mai dat nici un semn si vad ca esti in cautare deBB-se gaseste si aici cu 25cad,la magazinele safety 1st,vezi poate sunt si la voi, eu de acolo amluat acum 9 luni.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Ktrinel spune:
denisa, gand la gand cu bucurie...chiar vroiam sa iti scriu azi...tu zici de chestia aia pt nas? ai luat si tu? o folosesti? cum e?
m_monique spune:
a_deju ce firma lu' peste e asta? oricum m-a dat pe spate faza. sper sa nu o faca publica, ca la anu parca ii vad pe ai mei frantzuji ca o aplica si ei.
dupa parerea mea cineva va incasa banii pe petrecere, ca doar se deconteaza la protocol.
faptul ca la petrecerile firmei nu se vine cu consoarta mi se pare normal.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
m_monique spune:
a_deju ce firma lu' peste e asta? oricum m-a dat pe spate faza. sper sa nu o faca publica, ca la anu parca ii vad pe ai mei frantzuji ca o aplica si ei.
dupa parerea mea cineva va incasa banii pe petrecere, ca doar se deconteaza la protocol.
faptul ca la petrecerile firmei nu se vine cu consoarta mi se pare normal.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
asiza spune:
quote:
Originally posted by Donia
asiza, mie mi se face teama cand citesc de Denis. Ca exact asa a debutat laringita la Cristi, febra si in rest nimic altceva.
Poate la voi nu e decat viroza, insa fii atenta, daca il vezi cumva ca se sufoca sa il scoti repede la aer rece ca asta ajuta. Sau sa il pui in mult abur in baie, daca aerul rece nu merge. Si daca e rau sa chemi salvarea.
Astea doar ca sa fii pregatita si sa nu intri in panica.
Dar sper sa nu fie cazul
Si daca el se simte bine poti sa-l scoti la plimbare in aer curat, nu pe langa masini si poate nu pe langa copii, sa nu-i pricopseasca si pe altii cu ceva.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Doina, nu ma baga in sperieti acuma, ca am fost destul de calma...(stiu, stiu, ca esti fata buna si ai vrut sa fiu in garda )...culmea e ca mereu am avut asta in gand si l-am urmarit sa nu cumva sa se sufoce...dar daca dorm si nu-l aud????...azi am bagat de seama ca e si putin ragusit si a si tusit de vreo 2/3 ori...oricum eu continui cu Nurofen si Sumetrolim deocamdata! Pupici multi
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Denisam spune:
Ktrinel-da am folosit-o la emma si chiar si la alex 1 data si e super ok ca numai ce o aproprii de nas si avand putere de la vaccum tragein 2 sec tot- uite linkul, vezi dc il gasesti in mtl.Bafta!
http://www.cheekymonkey.ca/Babyvac.html
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
dianocica spune:
guess who s back
back again....
de abia acum imi revin din mahmureala dupa cheful crintei... am trecut sa va salut si ma bag repede la citit sa vad cat apuc sa recuperez...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Donia spune:
quote:
Originally posted by asiza
Doina, nu ma baga in sperieti acuma, ca am fost destul de calma...(stiu, stiu, ca esti fata buna si ai vrut sa fiu in garda )...culmea e ca mereu am avut asta in gand si l-am urmarit sa nu cumva sa se sufoce...dar daca dorm si nu-l aud????...azi am bagat de seama ca e si putin ragusit si a si tusit de vreo 2/3 ori...oricum eu continui cu Nurofen si Sumetrolim deocamdata! Pupici multi
Ooo, n-ai cum sa nu-l auzi, ca face urat, se trezeste, nu sta el sa se sufoce.
Si tusea in laringita e latratoare, si asta e cam inconfundabila.
O noapte buna, buna, buna!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
guess who s back
back again....
de abia acum imi revin din mahmureala dupa cheful crintei... am trecut sa va salut si ma bag repede la citit sa vad cat apuc sa recuperez...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Am crezut ca ne-ai tradus... Bine ai revenit si spor la citit. Nu mai ai vreo suta de poze de la chef?