LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)
Raspunsuri - Pagina 18
asiza spune:
quote:
Originally posted by m_monique
faptul ca la petrecerile firmei nu se vine cu consoarta mi se pare normal.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Mie nu...sorry...
Mai a_dejule cum sa nu mergeti mai la Brasov??? Va face firma onoarea sa mergeti pe banii vostri si voi nu si nu???!!! ...
Se poate face Pentaximul si Priorixul in acelasi timp, adik consecutiv, dar in aceeasi zi? Ca eu cred ca asa i le voi face dintr-anumite motive...Bambo, da eu am hotarat ca-i fac si Priorixul...
Anateo, ce frumosi sunt copiii tai!!!! Seba e dulce foc!!!! Si cate jucariiiiiiiiiii....
Bambo, super tort ati avut...mi-a placut mult! Si Antonia o mica printesina!
Dandusa, hai, ma ca-ti sta bine cu freza aia!!!! ...Mi-au placut mult pozele de la petrecerea aia "kaka maka" !!! Crinuta e o frumoasa, iar rochita rosie m-a dat gata!!!!!! Pupicioi multi de la noi!..aa..si ati avut invitati numai unul si unul
Chinico si felicitari pentru introducerea glutenului...e mare realizare la voi!
Alex, cum a mancat Mark azi?
Eri_ka, aceeasi propunere am avut-o si eu cu un capitol in urma ...
Ruxandra,
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by asiza
Doina, nu ma baga in sperieti acuma, ca am fost destul de calma...(stiu, stiu, ca esti fata buna si ai vrut sa fiu in garda )...culmea e ca mereu am avut asta in gand si l-am urmarit sa nu cumva sa se sufoce...dar daca dorm si nu-l aud????...azi am bagat de seama ca e si putin ragusit si a si tusit de vreo 2/3 ori...oricum eu continui cu Nurofen si Sumetrolim deocamdata! Pupici multi
Ooo, n-ai cum sa nu-l auzi, ca face urat, se trezeste, nu sta el sa se sufoce.
Si tusea in laringita e latratoare, si asta e cam inconfundabila.
O noapte buna, buna, buna!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Multumim frumos...sper...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Laura13 spune:
NICOLE sa cresti mare, sanatoasa, fericita si la fel de frumoasa ca acum!!!
mie mi-a aparut un mes ca mi s-a restrictionat accesul pe forum. acum a disparut. mai bine ma retrag pana nu zic vreo prostie.
va pup, asiza si alte mamici cu fulguleti bolnaviori va doresc o noapte usoara
somnic usor!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
adinazot spune:
ALMO,sa-ti traiasca printesa NICOLE,sa va aduca numai fericire in viata
ASIZA,zin pumnii sa se faca bine repede DENIS,va pup!
DANDUSA,o iubesc pe CRINUTA,e o dulce si o scumpa!!!
BAMBOLETA,f faine pozele,ANTONIA, e frumusica foc!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
roxanica2006 spune:
La multi ani, NICOLE !!!!
Almo, nu vrem sa "eclipsam" petrecerea de aniversare a fetiztei tale, dar...dar avem o VESTE MARE :
TA, NA, NA,NA,NAAAAAAAAA, NA,NAAAAAAAA!!!
Nu, nu-s gravida
vestea e ca DAVID A MANCAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si nu lapte, nu, nu !! Ci MANCARE !!!
Si stiti in ce pozitie?? In tarc, in picioare, umbland pe acolo si cu ochii pe Animal Planet. Stiu, stiu ca nu e tocmai ok, dar ce mai conteaza, ce mai conteaza, fetelor???!!!! Si sa stiti ca realiza ca papa, deschidea larg guritza la lingurita si facea "ham", fura tot continutul , facand gura maaare. Apoi tragea o plimbarica si iar venea la coltul unde eram eu cu mancarica.
Sper ca nu a fost o intamplare izolata, sper ca a rasarit soarele si in ...castronelul nostru.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
aka spune:
Ana Nicole
apropo de vaccinul de un an, mie mi-a spus pediatra ca vom face tot unul dintre infarixuri. nu mai stiu care, o s-o intreb. acum vad la voi ca v-a recomandat altceva.
Dandusa am fi venit cu cea mai mare placere daca eram sanatoase. dar una tusea, alta era cu nasul in pioneze...sper sa se mai organizeze vreo intalnire si sa ne prezentam si noi. am vazut pozele, Crinuta o frumusica si o finuta ca intotdeauna.
Bambo am vazut-o si pe Antonia in rochita de printesa .
Lavinia i-am aratat Cristinei filmuletul cu Mihaita, cel in care vorbeste. prima data a reactionat dar a doua oara nu. si ce bine merge...
Madaluta nici eu nu prea stiu cum sa fac petrecerea de un an. vreau si copii pentru Cris, si vor veni si socrii, parintii mei, nasii si alte rude. asa ca m-am gandit ca pe 20 dec va fi petrecerea cu copii, ca oricum o sa fie intr-o joi iar rudele sunt din provincie si nu vor putea sa vina iar taiatul motului, ruptul turtei si alte obiceiuri sambata. asa m-am gandit eu, dar n-am vb cu nimeni...
ultimul mod in care o adorm pe Cris, pe scaun la calculator, eu citind pe DC, ea sugand, si in acelasi timp rotindu-ma cu scaunul . si mi-a amortit mana stanga...
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
marani spune:
Buna seara minunatelor, aparui cu scuze pt intarziere sa fac ceva urari:
MARIO, MATIAS, TIBERIU
CRINUTA SI ANTONIA
Din toata inima sanatate multa, fericire si dragoste; sa va bucurati de parinti iar voi minunatelor sa va bucurati de copiii vostri ( nu mai aveti bebelusi )!astept cu nerabdare povestea nasterii!
-n-am citit nik din cap. asta, lesne de inteles caci de la ora 20.00 si pana acu am citit cap. 102, asa bine merge netul….intrai in fiecare seara sa va citesc si sa scriu cateva randuri dar dura intre 10-15 min incarcarea unei pagini; mi-am zis ca la 23 ani sa fiu toata alba-n cap nu-mi sade bine..
-din amintiri:
MIRONA, mutumesc pt explicatia cu linkul, la ora aia chiar intentionam sa incarc pozele si s pun link dar m-am lasat pagubasa caci 5 poze le-am incarcat intr-o ora juma; cat despre kkanetz, bubamara face acu unul pe zi, moale si mult; a avut o perioada prin vara cand facea de 4 ori pe zi; medicalul imi recomandase sa-i fac tratament cu nush' ce prafuri si licori plus regim strict; eu n-am facut nik decat introdus in meniu niste “intaritori” si-n 3 zile ii trecu
ALEXANDRA, pup si-mi pare rau ca puiul nu papa; eu zic rabdare multa mami!
FLORE, felicitari pt primii pashi ai printesei!
DIANOCICA, imi pare sincer rau pt faza cu forumul; intrebi la un moment dat despre fulguletii cu masele cati sunt la nr; cred ca la acel moment d era singurul, acu mai e si bubamara cu 2 masele iesite deodata, chiar azi; chin cumplit mai fetelor…f mult pt ea si mult si pt mine;
Astept sa ajung acasa sa vad pozele DONIEI, ale ADINEIZOT, KOKORINEI; pe YAGMUR si luchita deghizati i-am vazut si mi-au placut f mult; mai multe n-am putut vedea, v-am explicat cauza...
KIKINEATZA, DONIA, multumim pt strigare; suntem relative bine caci va ziceam despre noptile albe ca zapada; cu mancatul rau tare, de i-as da o galeata de 10 kile de iaurt l-ar devora pe tot, restul nu; dar sincera sa fiu nu ma mira deloc si chiar nu-s ingrijorata asta pt ca cunosc cauza, astept doar sa treaca; vremea aici e aiurea rau, o zi cu ceata multa, alta cu ploaie toata ziua, alta cu lapovita si ninsoare, azi cu soare din belsug si caldura ca pt nov; sotul are interventii peste interventii...cand mi-e lumea mai draga si sper sa stam ca porumbeii la masa plus un paharel-9,40 de vin...suna telefonul - alarma...
Duminica viitoare avem botezul, maine intalnire de gradul II cu popa…glumesc...a innebunit lupul..vrea sa stau la slujba dinaintea botezului....
Daca cumva ne-ati facut urari pt azi, noi va multumim din suflet si aceleasi ganduri bune le indreptam catre voi!
Sa vad daca pot reveni…
Ajutati-o pe Sonia
dianocica spune:
moooa, ce i se potriveste numele crinutei dupa ce ne zice tanti erika...pfuua...noroc ca mai dunt o duzina de david inaintea noastra ca mi se lungeau urechile asteptand
mamaana moooortal tudor...fisier in excel....ma doare burta de ras...
almo foarte mult mi a placut ce ai zis despre ingrasat si nu mai speria copilul cu pasarelele eu i am dat ou intreg in prajitura. altfel nu, nici macar galbenus. stolul meu si ma mandresc cu el
erika si d doarme la fel, in patul mare si de a latul. planuim sa luam o saltea de 2x2 si sa ne desfasuram in liniste pana la adanci batraneti..sau macar pana la 18 ani...
carla, asiza si nu numai paracetamol si nurofen se dau la 4 ore pt ca: ele se dau max de 3 ori pe zi. daca nu scade cu unul, poti sa ii dai si celalalt la o ora, de ex, dar ramani apoi cu un interval mai mare, gen 6-8 ore, in care nu mai poti sa i dai nimic. se intelege ce vb eu aici? iar daca bb nu e molesit de febra e f bine, inseamna ca organismul lui are resurse sa lupte cu infectia. sper ca intre timp s a rezolvat...
roxanica deci ce era? ati aflat?
pfiiiuuuu.....acum m am trezit...nicole, printesa de 1 an...
bai nene, neuronu' e grav afectat...citesc asa incet... revin...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
danita spune:
pupici la gagici !
imi cam cad ochii-n gura dar citit si vizionat tot : asa mamici minunate cu asa bb minunati , superrrrr! :)
asizoi : sanatate lui Denis!!
pupici ptr mamica Donia care e tot timpul vigilenta
A-deju : te asteptam pe banii tai pe banii firmei , noi punem bariera la intrare in oras asa cum avetzi voi la mamaia :P
bambo: mai avem putin pana la vaccin dar ametzita aia a zis ca tre sa continuam cu aceasi gama de vaccinuri , nu se poate schimba ...acu nust mai multe !
cum dati voi la bb : spanacul si pestele ? intreb ca noi n-am mai mancat si sa ne orientati spre o reteta sigura :)
felicitari ptr bb care au redescoperit castronelul si ptr cei umblaretzi !
pupici si un weekend formidabil va doresc
D
bamboletta spune:
Asiza-deci voi il faceti in aceiasi zi cu Pentaximul,uite ca la asta nu ma gandisem si noi vrem sa-l facem pe la 1 an jumate
Roxanica- bravo ma bucur ca David a papat mancarica si noi tot cam asa papam ea se plimba prin casa vine si ia cate o lingurita,am inceput sa-i fac mancare din nou blenduita si papa mai bine,cred ca bucatele prin mancare nu prea ii place
Adinazot,Aka-
n buna
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006