LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

deci costa 45-50ron ?..asa mai da...ma risc...ala cu baterii, aici costa 35cad...cum sa coste acolo 170ron?..
mersi de oferta, dar socra-mea e bucuresteanca ...da ??? ...

poate totusi iau din ala cu baterii, mi-l trimit acasa direct ..

v-am zis ca Julia are pe fatza niste pete rosii, uscate si fara forma...frunte, obraji,....ca o eczema ...nu v-am zis...ei, da...asta e...se pare ca e de la schimbarea temperaturii...naiba mai stie...nu le are tot timpul, uneori sunt mai multe, mai rosii...alteori dispar ...Donia , cu ce sa ii dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ktrinel, este 45 ron fix fix fix - iete www.overland.com.ro/" target="_blank">aici, ca din cate observ pe site nu te-ai uitat... si www.siepcofar.ro/lista_farmacii.php?prod=P30993" target="_blank">aici e lista cu farmaciile, gasesti sigur si ceva aproape de soacra :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa-f frumoase pozele si Crinuta scufita rosie si mai frumoasa
mi-ati facut pofta de pandispan
iti sta bine tunsa asa

Almo-asteptam pozele de la petrecere

Desiree-deci zici ca a fost buna ciulamaua vom incerca si noi

Anateo-vazut pozele
i-am facut compot de gulie cu mar,doar asa a papat pana acum

Yagmur-din targul iesilor

A_deju-multumim de informatii maina fuguta la chiosc sa luam revista

Antonia a dormit de la 13 la 15.30,acum iar doarme nu-mi vine sa cred si azi a fost f cuminte oare asa va fi de acum inainte (ce vise am)

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

La multi ani Nicole !! Almo sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

deci costa 45-50ron ?..asa mai da...ma risc...ala cu baterii, aici costa 35cad...cum sa coste acolo 170ron?..
mersi de oferta, dar socra-mea e bucuresteanca ...da ??? ...

poate totusi iau din ala cu baterii, mi-l trimit acasa direct ..

v-am zis ca Julia are pe fatza niste pete rosii, uscate si fara forma...frunte, obraji,....ca o eczema ...nu v-am zis...ei, da...asta e...se pare ca e de la schimbarea temperaturii...naiba mai stie...nu le are tot timpul, uneori sunt mai multe, mai rosii...alteori dispar ...Donia , cu ce sa ii dau?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

da-mi si mie un site unde ai gasit aici din cel cu baterii

cred ca cu vaselina e cel mai indicat s-o dai pe Julia; tre sa ma duc si eu sa-mi cumpar

Ana,

Mergi la inceput

http://www.bebesounds.ca/french/nasal_aspirator_details_fr.html
cica au la Walmart...la ala de langa mine nu au, dar cica in general au...s-ar putea sa mai aiba si la Drugmart..

Mergi la inceput

mercic ktrinel
ce tie si cu limbile astea, parca am trai in tari diferite; nu stiam cum sa dau mai repede pe engleza

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Delectandu-ma acum cu poze de "sarmalute", ma gandeam daca n-ar fi dragut daca am pune in albuml lor de 1 anisor si o poza cu prima lor zi, ori daca nu , sa facem un album separat.sa ne minunam si noi minunatele de minunea pe care am adus-o pe lume, ajutate fiind de minunatii tatici. Ce ziceti minunatelor?

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

mamaana, scuze , trebuie sa pun direct varianta in engleza...d cand cu serviciul asta, insa...defect profesional..cum ar zice unii :))..inainte vorbeam numai in engleza, franceza era rara avis...acu e invers ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

Delectandu-ma acum cu poze de "sarmalute", ma gandeam daca n-ar fi dragut daca am pune in albuml lor de 1 anisor si o poza cu prima lor zi, ori daca nu , sa facem un album separat.sa ne minunam si noi minunatele de minunea pe care am adus-o pe lume, ajutate fiind de minunatii tatici. Ce ziceti minunatelor?

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

eu sunt de acord as zice sa facem un album cu poze de la 1 an si un album cu poze sarmalute

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput