Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ela, ralucamultumesc..sper sa fie bine totusi si sa fie doar o prob de net...

va doresc sarcini usoare tuturor...
un we placut cat a mai ramas

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si eu sunt ingrijorata de Diana, ea a mers la morfologie in aceeasi zi cu mine, dar de-atunci nu a mai dat nici-o veste...Si au trecut aproape 2 saptamani...sper sa fie probleme de net.

Zoze, merci, am terminat o parte, restul las pentru mai tarziu...am cam obosit ce-i drept si a inceput si bebelusha sa se agite prin burtica asa ca o las pe ea acum la joaca si eu stau putin pe net la relaxare. Am facut si ceva "lectii" cu Razvanel, fise de matematica...mi s-a parut tare dragut!!! Am gasit un link foarte interesant cu tot felul de fise didactice pentru gradinita. Si lui Razva chiar i-a placut sa lucram pe ele, el a preferat matematica!

Intr-adevar sunt multe randunici lipsa, oare de ce???

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

...vreau sa va zic ca aveti toate povesti frumoase! Si ca va iubesc...si ca mi-e dor de voi!

Noi maine facem 24 de saptamani si suntem bine dar nu mai am timp fetelor...sunt prinsa! In rest...tot sper ca zilele urmatoare ma eliberez ca sa ciripesc mai mult dar realitatea este ca nu mai pot tine pasul! Si calculatorul mi-a tot facut probleme

Si de mult vroiam sa va spun ca Luca de la un an sta cu papucei fara bataitza...pur si simplu s-a obisnuit si nu face figuri...cand vede gresie stie ca tb sa-si ia papuceii! Va spun asta ca se plangea delphin parca si mai nu stiou cine...acum cateva capitole!

Va imbratisez pe toate cu dragoste suroreasca si va pup!!!!

mami de Luca si 23+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Raluca m-am trezit in forma azi si mi-am spus ca e bine sa fie mincarea pe foc de dim.si apoi curatenia sa le termin cam in acelasi timp.
zozemie-mi plac amandoua si prazul si muraturile

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 22+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna seara, randunici!

ce faceti? va pe toate! nu prea am timp sa stau mult pe net...dar fac tot posibilul sa va citesc cand pot...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 23+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Tocmai cand aveam si eu putin timp nu e agitatie pe crengutza.....
mi-am schimbat semnatura de azi ca sa nu cumva sa uit maine!

Randunicilor, va multumesc tuturor ptr gandurile bune si vorbele frumoase si va rog sa ma iertati ca in ultimul timp absentez si nu ofer sustinere randunicilor asa cum ar trebui! Jur ca am sufletul aproape de fiecare dintre voi!

Ela, mi-a placut tare mult poezioara aceea despre randunici...

mami de Luca si 24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Felicitari pt fetita Mihutza!!!

Dana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Am senzatia ca a fost/ este intrecere cu ce sa ne facem pofta una la celelalte. Si ma refer la mancare....

M-a anuntat al meu ca diseara ma coafeaza , drept pt care i-am aratat ce "coafura" mi-am facut si nu-i mai venea sa plece de acasa.
Ela, eu inca nu am ajuns sa visez, dar cred ca incep sa prind paienjeni pe-acolo si nu e bine deloc.

Va pup! Ma duc sa prestez cate ceva prin casa ca nu am facut aproape nimic azi!

Dana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

hello, hello

Fetelor, am racit rau de tot, am crezut ca scap, dar cineva tot m-a infectat, eu grija de mine am avut, cred ca mediul in care lucrez, si sezonul sunt de vina.

Am febra, imi curge nasul,ma doare ingrozitor gatul,tremur toata, am capul cat China si mi-e tare rau, mor de ciuda ca am racit si inca nu e iarna.
M-am pus pe Oscilococcinum, Paracetamol, Propolis c, Vitamina C si zeci de ceaiuri, poate ramane raceala si nu se transforma in infectie, asa cum patesc in fiecare an, si-apoi imi trebuiesc si antibiotice.

Nu stiu cat stau la ciripeala ca nu mi-e bine !!!!

livi +22 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Mihutza, felicitari pt fetita, sa fie sanatoasa!

Lyvy, sanatate multa, sa te faci bine repede...te tine o saptamana si gata! Incearca sa stai in casa, in pat, sa papi supica calda si ceiuturi cu miere si lamaie.

Underqueen, cred ca pe baietii nostri o sa-i cheme la fel, si noi ne gandim sa-i punem si Tudor, asa ca s-at putea sa fie Tudor Stefan

Fetelor, si la noi e pofta de rau de tot, aproape in fiecare seara si e f. bineeee!
Nu prea ne-am sarbatorit azi, ne-am plimbat putin prin oras, mi-am luat o bluza draguta de gravidutza de la Kenvelo si apoi randunoiul a plecat la servici .

Stau si eu cu ochii pe voi, fac o ciorbita si niste ardei umpluti, niste chiftelute si o sa desfac si un borcan cu gogosari, sa vedem cum au iesit

Cam slabuta activitatea pe-aici...Sovi tu ce faci?

Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput