Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

MIHAELA,felicitari pentru printesa!ce bucurie,inca un carucior roz!
Cat despre nume,mie imi place tare mult DARIA,este si nume de sfanta si inseamna "cea care poseda binele", "cea care mentine binele"! dar,alegerea cred ca iti apartine tie si sotului!

Simo,mamica lui David,21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sunt in pauza mica

Maia bine ai venit in randul oltencelor cu pasaport
Dana multa sanatate si tie si bebelului!
Bubu multam' de galerie
Naty mersi de urari!
Anca si te asteptam cu vestile bune cu Maria!
Somi27 mersi si tie de urari!
cu numele o sa vedem ce ramane pana la final... am vrut 2 nume,din care unul de sfant, dar pe urma am zis ca tot pe un nume o sa o strigam... si amandoi nu avem decat un nume... asa ca in final nu mai stiu cum o sa fie... daca era baietel era mai simplu . Asa ca votarea ramane deschisa, poate mai apar si alte variante cine stie... e timp..

fug sa adaug caruciorul la semnatura!

Mihaela 19+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mihutza sa-ti traiasca floricica si sa va bucurati de ea!Multumesc mult pentru pasaport va pup pe toate si un sfarsit de saptamana reusit

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 21+ cu Vlad

Mergi la inceput

multumesc mult Maia... vezi ca ZOze e sefa la pasapoarte de Oltenia

Mihaela 19+ cu
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mihutza, felicitari pentru printesa! Imi dau seama ce fericiti sunteti, mai ales ca tati asta si-a dorit, nu? Bravo, sa fie sanatoasa, frumoasa si papacioasa! Cat despre nume, mie imi plac amandoua, dar alegerea va apartine.

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Maia - ce harnicuta esti tu de dimineata, sa terminini si sarmale asa de devreme...
Clau - si eu am bagat acelasi program de curatenie ca si tine
Mihaela - felicitari pt fetita, sa fie sanatoasa, si sa va bucurati pe deplin de ea - iar la nume votez pt Daria, dar cel mai bine ar fi sa fie cum iti place tie mai mult, nu cum votam noi aici, si mai frumos ar fi sa te lege ceva de nume, sau sa ai un motiv pt care ii spui asa, uite de ex cum este la Naty, ii spune Iulia dupa bunica, mie mama mi-a zis Raluca dupa mama lui Mihai Eminescu - Raluca Eminovici, pt ca era indragostita de Eminescu si de tot ceea ce a scris, eu ii spun baiatului meu Lucas de la numele meu Ra-Luca...si cred ca daca ai avea o motivatie ai reusi si tu sa te hotarasti si ai gasi si mai repede un nume, asta este parerea mea, sa nu te superi pe mine
Anca Dragoman - vezi ce fetita cuminte ai, vrea sa vina exact la termen si tie iti era teama sa nu vina mai devreme...sa ai o nastere cat mai usoara si sa vii cat mai repede cu bebelina acasa si sa ne povestesti si noua cum a fost
Slimatei - si noi ne facem griji in privinta dianei, ca nu mai avem nici o veste de la ea de ceva vreme...sper sa fie bine, si sa aiba doar probleme cu netul...

21+
Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Problema e ca deja s-au strans multe randunici lipsa la apel, dintre cele care nu absentau niciodata -stiu ele care sunt...
Mihutza, Raluca are perfecta dreptate. Ia spune-ne tu, de ce Daria si de ce Miruna si poate iti clarifici singura ceea ce vrei/vreti de fapt. Acum ca vrei un singur nume, nu-i bai, mi se pare insa si mie esential sa pui un nume de sfant, dar cred ca e mai bine sa fie dintre sfintii mari, cunoscuti. Asta am vrut si eu cautand al doilea nume pt Iulia. Pentru ca si eu am o sfanta Natalia, pe 26 august; a auzit careva de ea??? De ce sa nu aiba parte bebelina toata viata de inca o zi in care sa fie sarbatorita si sunata si felicitata de multi oameni?
Asta era teorie generala, nu trebuie sa tii cont, faci cum iti va placea...

naty 17+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Clau, Raluca multumesc de urari!
Naty stiu ca ai dreptate cu numele de sfant... dar ca de obicei care imi plac mie nu ii plac lui si viceversa
acum ca stim ce e o sa vedem cum hotaram pana la urma!
de asta ziceam ca daca era baiat era mai simplu cu numele (ne hotarasem la Andrei), si nu mai multe din care sa alegem...

dar nu-i bai... o rezolvam noi

Mihaela 19+ cu
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Pai daca v-a placut Andrei, de ce nu il transformati pe Andrei in Andreea?

21+
Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Mihaaa!!Sa va dea D-zeu o sanatoasa,cuminte si frumoasa-care sa va incununeze viata cu bucurii!Eu votez pentru Miruna!!Mi se pare un nume dulce,candid-dar-voi hotarati!!
Off..Marina!!Sa-ti mai spun ca pe langa varza calita am facut si saramura de pui si ca le-am asortat cu un pui de mamaliga?!!Si sa-ti mai spun ca tocam varza si mai mult bagam in gura decat in cratita si ca am mancat pana am simtit ca-mi crapa pielea de pe burta??!Si ca pe langa toata nebunia am mai topit si o cutie(mica) de Toffifee-adusa in dar de randunoi?!Si..ce crezi ca am mancat azi la micul dejun?!Saramura cu mamaliga rece!Se uita Dan tamp la mine saracul!
Ce China+India mai fetitzo mai??!!Daca o tinem asa..cat Asia-toata ne facem!!
Distractie placuta in creierii muntilor si..usor cu macarurile traditionale!Pupici si..un salut camaraderesc pentru Mihnea-din
partea putzoiului meu(fara nume-inca)!!
Ada iarta-ne daca ti-am pofta ieri cu discutiile noastre..zemoase si acre!
Naty nu va discriminaaam!!Iote-dau o varza acra sa ne iertati!Asteptam poze cu Doamna in mov!!
Ei..Kya-asa da!!Sarisei tocmai punctul culminant!Desteapta miscare a facut randunoiu' tau!Te-a luat prin invaluire!!Frumooos,frumooos!!
Eve stie el Domnul cum sa le aranjeze pe toate!!Sa va traiasca 100 de ani si sa fie sanatoasa!!
Cami da fuga-n piata!Sigur gasesti varzica murata!Sotul meu din piata mi-a luat si e foarte buna si curata!!
Bubu esti sigura ca nu vrea sa-ti faca o surpriza?!
Ariel..2capatani de usturoi am pus aseara in saramura..asa ca..te inteleg!
Danaai cea mai tare pofta!Nu stiu care-i teaba..dar..intr-adevar si eu,de cateva nopti-am inceput sa am niste viseeeCe-o mai fi si asta?!!Io scuip in san ca nu-i a buna!!
Clau spor la treaba!
Stefania nici noi nu stim nimic de Diana si chiar suntem ingrijorate!!Oare cum putem da de ea??
Maia deci si tu esti de-a mea!!Ai prazu' sau muratura?!!

randunelele prezente si fac apel catre chiulangiile stolului:e week-end fetelor!!Haideti la ciripit!!Vrem vesti despre voi!!Lasati plimbarelile!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput