Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ei, na, de ce discriminati mamele de fete??Si eu as face moarte de om pentru muraturi, mai ales castraveti...
Egonsis, ca sa fie alergie nu e suficienta mancarimea, ar trebui sa ai si pete/bubite/cruste, ma rog ceva vizibil pe piele. daca nu, e de la intinderea pielii.
In continuare, povestile de dragoste sunt minunate. Asteptam continuarea, sunt randunici lipsa la apel...Nicol, a ta e mai aparte. Esti dovada vie ca nimic nu se poate opune destinului cand el ASA VREA; si nici inimii, care cere...
Am bantuit prin Unirii dupa cadouri pentru 5 persoane (!!!), am gasit tot ce trebuia si mi-am luat si vestimentatie pentru botezul la care merg maine, o rochie mov (evident) scurta-caci mi se par super sexi gravidutzele cu rochii scurte, si raportez cu mandrie ca se vede bine burtica; si balerini mov-grena, de la Il Passo, magazin in care nici nu intru de regula de preturi dar erau la reducere si ATAT de comozi ca...aia e, i-am luat. Ma doare acum tot: sale, coloana, talpi, parca as avea 100 de ani in spate. Uffff

naty 17+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Zozelina, ehei...

Vorbisem noi despre casatorie, ca sa ne luam, ca o sa avem copii, etc etc. Dar eu tot amanam momentul decisiv. "da, sigur ca da, dar peste vroe 2 ani, asa..." Deci nu am fost ceruta propriu-zis in casatorie, cu el in genunchi, cu inelul si trandafirul in mana.

Pana intr-o zi, cand eu nu eram in Romania, el s-a saturat de evazivitatea mea, s-a dus la mama la servici si i-a spus "Doamna, eu vreau sa ma insor cu fata dumneavostra! Mi-o dati?"... S-a dus la mama, probabil pentru ca era mai abordabila decat tata.

Mama a zis Da - ce putea sa zica altceva? Apoi "viitorul meu sot" m-a sunat si mi-a spus ca acum pot sa ma hotarasc la o data fixa, pentru ca au fost anuntati si ai mei... Si uite asa mi s-au cam terminat motivele pentru amanare, si cu toate ca imi era cam frica de casatorie am stabilit o data.

Si in august 2004, am spus si eu Da la starea civila, si am fost mireasa.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ali felicitari pentru baietel sa-ti traiasca sufletelul mic!
kitzy si euuu vreauuu sarmale..maine fac sigur ca am si varza de la tara
egonsis si eu am mancarimi pe burta si dau cu crema .Esemn ca pilea se intinde asta in caz ca nu ti-au aparut si bubite.
Marina tu de unde iei acest colagen natural caci am si eu o varsta si riduri...

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 21+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve28 spune:

Fetelor foarte frumoase povestirile voastre ,chiar m-au impresionat , nu pot decat sa va felicit pentru frumoasele trairi.Eu nu pot sa ma laud cu ceva asemanator pentru ca initial cand am aflat ca am ramas insarcinata primul gand a fost sa renunt la sarcina pentru ca s-a intamplat imediat dupa terminarea unui tratament. Bine ca inainte sa fac pasul asta am fost la mai multi doctori care m-au asigurat ca nu or sa fie probleme si acum sunt cea mai fericita viitoare mamica de fetita , exact cum am visat.

eve2817+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

M-ati zapacit de tot cu varza.
Vreau si eu varzaaaaaaaaaaa!!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 18+Luca

Mergi la inceput

Ada, Clau, despre Medlife: sigur sunt conditii mai bune si e f bine ca nu va mai streseaza subiectul spaga,etc. Trebuie insa sa va interesati daca se asista tot felul de nasteri sau cumva cele complicate se transfera undeva (ca atunci ar fi cam nasol)-asta am citit pe forum mai demult la alta tema, povestea o gravidutza din Cluj care urma sa nasca intr-o clinica privata, dar i se explicase pe sleau ca daca apar complicatii trebuie dusa oricum la spitalul de stat. Poate la Medlife or fi mai performanti, nu stiu; la Euroclinic sigur nu sunt probleme, dar si jupoaie pielea de pe tine (ma rog, daca nu te uiti la bani deloc, sunt de acord ca merita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, Ada, mi-am permis sa pun aici postul unei colege care naste la Medlife si care tocmai a vizitat maternitatea, unde vorbeste chiar despre problema de care spuneai tu Naty.

"Salutare la fete!
Azi am fost la control si mi-am intarit convingerea ca nu puteam face alegere mai buna!Sper, asa cum ziceati si voi, ca acest spital sa ramana asa cum e acum, sa nu dezamageasca pe viitor!
Mai intai despre noi: pitica e bine, e cu capul in jos, colul meu usor scurtat, dar nu da semne de nastere. Am dicutat cu dr., in principiu data cezarienei este 6 dec., asta daca totul merge bine pana atunci si nu se grabeste don'soara sa vina!
Dupa control am fost sus, in spital, am vorbit cu sefa de la neonatologie si cu asistenta sefa, am vazut rezervele si "acvariul" cu bebelusii nascuti ieri, 3 fetite si 3 flacai!Doamne, sunt asa de scumpi, ca ne-au dat lacrimile si mie, si sotului meu!
Nu mai stiu cine intreba de conditiile de la prematuri si de eventualele probleme daca bebe vine mai repede: mi s-a spus ca nasterea e la aceleasi costuri, spitalizarea pt. mama,la fel si, daca Doamne-fereste este nevoie de ceva in plus pt. bebe (aparaturi, tratamente,analize,etc.), sunt si ei f. bine dotati in acest sens dar, avand in vedere ca sunt costurile mai mari, au incheiat protocoale cu spitalele cele mai bune in domeniu (Giulesti, Polizu, Caritas) si la nevoie bebelusul cu probleme este transferat acolo. Nu stiu daca v-am explicat f. bine, dar eu, una, m-am linistit f. tare in privinta asta, pt. ca toata sarcina am stat cu frica asta, sa nu nasc mai devreme si sa nu stiu incotro s-o apuc!
Cam atat, ca am scris o gramada, daca mai pot sa va ajut cu ceva, cu cea mai mare placere!
Va pup pe toate!"

Bineinteles ca eu imi doresc din suflet o nastere simpla, fara complicatii, sa stau 3 zile si sa vin repede acasa cu bebelina mea! Sa dea Dumnezeu , toate sa avem nasteri usoare, fara complicatii ca ma apuca groaza de cate citesc pe forum...

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Salutare la toate fetele frumoase cu burtici !!!!!!
Azi am avut o zi oribila, naspa si aiurea !!!!!

Am o problema care ma chinuie de vreo 2 luni: am o gingivita cred (daca nu cumva ceva mai nasol ), in partea de jos dreapta, care nu ma lasa sa mananc, sa stau bine cu gura inchisa, ma doare ziua, ma doare noaptea.
M-am sfatuit si cu doc de familie si cu stomatoloaga, am aplicat toate cele spuse, si nici un rezultat.
Dat fiindca sunt in domeniu, m-am autodoftoricit, si tot degeaba.
Haideti ca va zic ce am facut, si daca mai stiti voi ceva indiferent cat de babasc este, va ascult.
Am facut gargara cu ceai de musetel, ceai de musetel cu aspirina, spalaturi cu apa de gura, comprese cu bitter suedez, comprese cu petale de crin si bitter, mi-am facut glicerina boraxata cu nistatin, neomicin, metroniodazol si anestezina, si NIMICCCCCCCCC.

Mai stiti ceva???

livi +22 Iris Miruna deocamdata

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Livi, imi pare rau ca treci prin asta, nu stiu ce sa zic...
Si mie imi cam sangerau gingiile de la sarcina si am schimbat pasta de dinti, vad ca Lacalut ma ajuta, sangerez din ce in ce mai putin si gingiile nu mai sunt asa inflamate. Nu stiu cum e la tine...
Parca mai este un gel , se numeste PlakOut, il poti folosi ca o pasta de dinti, poate te ajuta...dar nu stiu daca este safe in sarcina. O sa ma uit pe prospect pe net si iti dau de veste.

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Lyvy, e din cauza impregnarii hormonale, cu progesteron. Ia-ti o pasta de dinti buna la dinti sensibili (Sensodyne, Lacalut) si INCETEAZA DEFINITIV cu nistatin, neomicin si metronidazol!
Si tot legat de medicamente, Ariel parca intreba: eu stiu ca Maalox e absolut ok in sarcina.

Mergi la inceput