Mamici de Martie-Aprilie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

zozela, nu io, nu da, kitzy, numai ea e de vina!
egonsis, stai linistita, si pe mine ma mananca, si pe prietena mea. eu sunt cam uituca si nu dau cu nimic. ah, cel mai bun e colagenul natural, da' se gaseste foarte greu, peste mari si tari. si sa dati numai un picut si pe maini si pe fata, adio riduri!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_buc spune:

clau - povesteste ceva despre medlife...tu te duci acolo de la inceput??? cu ce dr o sa nasti?? cum ti se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Teo imi pare rau ca nu te pot servi cu sarmalutze.
Cu muraturile si eu sunt, de fapt cu tot ce-i acrisor, inclusiv supa de cartofi am facut-o acrisoara ( spre disperarea sotzului ) dar si ciocolata si prajiturile le mananc cu placere. Eu ma ingrijorez ca am un pic peste 15 sapt si numai un kg am pus pe mine pana acuma. E normal?

15+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

egonis - si pe mine ma mai mananca burtica , dar nu foarte tare ci din cand in cand, si asta se datoreaza faptului ca se intinde pielea...tu acum ce fel de mancarimi ai?

Si referitor la muraturi (muraturi = tot ce este murat) s-ar putea sa fie adevarat vorba din popor ca daca ai baiat poftesti la acru, pt ca eu am poftit la varza murata si nu gaseam pe nicaieri si m-a invatat o tanti din piata sa imi pun cateva verze la murat dar sa torn in loc de apa rece, apa clocotita deasupra si e gata in 2-3 zile, zis si facut si de atunci mananc varza murata si goala, apoi am poftit la grepfruit, eu care detestam acest fruct pt ca il consideram amar, si la portocale si suc de portocale rosii, care inainte nici sa nu fi auzit de el

21+
Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Marina si Raluca multumesc mult de raspuns, eu m-am gandit la toate prostiile, oare ce o fi ... Raluca, na-s putea sa zic cam ce fel de mancarime e, poate ca atunci cand porti lana sau un material iritant. dar nu poate sa fie de la imbracaminte, eu port pe piele doar bumbac si asta nu are cum sa irite. deci ziceti voi ca n-ar fi de la crema, dar o schimb oricum, ca nu imi place cum miroase.
in legarura cu mancarurile,eu sunt mai din tabara lui clau, as manca mai degraba dulce. n-am mai mancat de ani de zile gem, poate doar, la clatite, in schimb acum in fiecare dimineata mananc toast cu unt si gem. iar sarmale m-am hotarat sa nu mai fac pana la craciun, ca sa simt din plin sarbatoarea!

Simona
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

breeeee, nu intelegeti gresit, io sunt in toate taberele adik dimineata cu tartina cu unt si gem de gutui cu copilasii, cafea cu frisca, jeleuri, da' si praz (ATENTIE ZOZELA), afumaturi, muraturi. io am trecut cu bine acu' 2 sapt peste faza pofta de sarmale. fuga la carrefour, oricum faceam aprovizionarea, luat doua verze murate, fuga acasa, antrenat toata familia in demers, a se citi sot, cumnata si bebe din burtica lu' mami si gata! acu' sa fac si io varza cu afumatura ca ma zapaci pofticioasa de zozela. si din cum eram, cat china adik, ma voi face cat china+ india.
uitai sa va zic: uichend placut ca ma pregatesc de plecare si mi-a venit randunoiul.in compania voastra am mai uitat si eu de griji, sunteti minunate, ca se anunta un inceput de zi groaznic, da' mi-a trecut supararea. va pup si va imbratisez pe toate, sa va odihniti, io ma duc sa-mi odihnesc neuronii la munte.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 23+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ada, mergi la Nasterea unei stele si acolo chiar pe prima pagina este un subiect cu Nasterea la Medlife, chiar avem si o listuta cu mamicile care or sa nasca acolo. Nu vreau sa plictisim aici fetele, mergi acolo si o sa afli tot ce vrei despre subiect.
Uite iti pun eu link-ul aici sa-ti fie mai usor :

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=108570

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

egonis - ma refeream daca te mananca foarte des si mult, atunci ar putea fi o reactie alergica sau poate o mica intoxicatie, dar daca te mananca pielea doar asa mai rar, atunci sigur este de la intinderea pielii

21+
Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

MAJORAREA SUMEI PRIMITE DE MAMELE AFLATE IN CONCEDIU PT INGRIJIREA COPILULUI...semnati, daca sunteti de acord petitia la link-ul acesta
http://www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Clau am luat crema ca sa ma conving si eu daca e asa de buna si da rezultate caci plase am luat destule cu creme foarte scumpe.
Simo noi suntem hotarati pentru recoltarea celulelor stem dar trebuie sa ne interesam daca in C-ta se poate face si daca nu cum am putea proceda.
Ela eu si la fetita am mancat muulteee acrituri.
Teo si Mihuta si eu am sotul oltean si e iubaret asa cum se zice despre olteni.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 21+ cu Vlad

Mergi la inceput