gravida fara simptome?

gravida fara simptome? | Autor: laurino

Link direct la acest mesaj

trebuia sa imi vina pe 8 si suntem in 1...luna urmatoare. am facut 3 teste, pe 6, pe 8 si pe 16 oct. au iesit negative. nu am mai facut de atunci, dar nici nu am vreun fel de simptome. ma simt ok, unoeri are un soi de greata si ceva deprimari, dar poate o fi de la vreme :)
e posibil sa fiu gravida daca nu am niciun fel de simptome? in afara de faptul ca ma duc la toaleta de o mie de ori pe zi...dar paote am racit.
:)
ma dezmeticeste cineva?
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Laurino nici eu la inceput nu am avut niciun simptom de sarcina, in afara de faptul ca urinam foarte des.
Insa la mine dupa cateva zile de intarziere, cand am facut test de sarcina, mi s-a pozitivat. Daca zici ca si pe 16 testul a fost tot negativ, nu stiu ce sa spun. Mai fa unul acum, ca e aproape o luna de intarziere, si in mod normal, daca e sarcina, ar trebui sa iasa la test (ia si tu un test bun: SureCheck, ClearBlue, Barza).
Poti sa te duci sa-ti faci analiza de sange, dar cel mai sigur mergi la ginecolog, ca daca esti insarcinata, sigur se vede acum.

In afara de aceste metode, nimeni de aici nu poate sa-ti spuna cu exactitate daca esti sau nu insarcinata.

39+ si baby Kara

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Laurino bine ai venit pe !!
Am patit-o si eu de vreo doua ori ca tine!Sincer-eu nu cred ca esti ci cred ca este vb. de o dereglare hormonala-insa nu strica sa mai faci un test de urina.Dupa atata timp nu are cum sa minta.Daca-i negativ-eu zic sa mergi sa consulti un medic-totusi!
Sanatate multa si..sa ne tii ca curent!!

Ela.. in 19+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

laurino si eu iti recomand sa mai faci inca un test si daca si acela iese negativ fugi la un control ginecolgic.nu e bine sa lasi asemenea dereglare netratata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

si eu faceam pipi des dar aveam si o durere surda in zona ovarelor, ca atunci tb trebuia sa vina menstra. si durerea asta a tinut prima luna.
dar tu ce iti doresti? sa fii sau nu?

Mergi la inceput