Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 6
Ank83 spune:
Salutare... am intrat si eu sa salut ... ca am avut o noapte alba ...suntem niste colicosi si nimic nu ne multumeste ...
Pussi felicitari pt cele 34 de spatamani .
Anacami ma bucur mult sa aud ca sanii isi mai pot reveni .
Ies ca plange din nou praslea
Ank Raul 17.10.2007
anka.san spune:
Pussi felicitari pentru 34 de saptamani. Cam ce greutate au fetele?
Lala_D ai vreo reteta speciala de supa cu galusti? Ca daca tot sunt in concediu poate ma apuc de bucatareala sa-l rasfatam putin pe tati
Chiar fetele, ma bazez pe voi pentru idei de papi. Ce ati mai papacit zilele astea?
Anka In saptamana 33 !!! Andrei
poze burtik
dany2007 spune:
Lala vin stai sa ma imbrac... ...
Maine vreau sa fac ardei umplut, am luat 10 ardei uriasi cred ca intra in ei 2 kg de carne.
Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
anka.san spune:
eu nu mai pot de somn, chiar pic...
pupici si incerc sa mai intru pe seara
Anka In saptamana 33 !!! Andrei
poze burtik
slimatei spune:
adina sincer nu inteleg nici eu nimic...
cand dr.gine... m-a programat pt. eco de 32..se stia ca eu la data respectiva fac..32 sapt..cel putin asa spunea dr. gine...
cand in schimb am ajuns la ecograf..dr. aia imi spune ca sunt in 33+..desi eu dupa spusele dr.gine... eram in 32+...in fine dupa cateva zile merg la dr de fam. si ii zice asistentei sa-mi dea reteta si analizele pt. sapt. 33+ si ei ii rezulta tot sapt.33+...in schimb asistenta ii zice ca ei ii rezulta in calculator dupa DPN,sapt34+..la care eu raman f. mirata si ii cer sa-mi explice daca nu stie altceva macar cand se scimba sapt... c-o fi miercuri..c'o fi joi..macar sa stiu... dar n-a stiut sa-mi spuna... doar ca ei ii rezulta ca eu o sa nasc pe 13.12... ceea ce imi iesea si mie dupa UM....
dar asa cum mai spuneam eu cred ca minunea s-a intamplat mult mai tarziu si dupa mine cred ca as avea vreo 32+ max..33+ sapt...deci nu ma grabesc... stiu ca mai am...daca n-oi ramane chiar ultima...
ce mult mai plictisesc si eu pe aici...am
pussi spune:
ramo de assta am zis si eu, prima data distractia apoi impinsul
dareleena si tu crezi ca intre sambata si miercuri nu se poate?La mine ar fi distractie mare s-o nasc pe una din Tuste la 12 fara ceav si pe una dupa 12.. adica a doua zi
ankule imi pare rau de colici.. dra asa cresteti voi mari ... ce credeai ca ii dai papa, il schimbi si stai pe DC
anka san .. nu stiu, la 32 de sapt. Ana avea 1.600 gr. si Elena 1.800 gr. Dr. m-a incurajat ca nu sunt mici pt. gemeni si ca conteaza sa fie mature, cei din jurul meu.. mai putin tati ai zis toti c-o sa fac niste mate de copii Dar sanatoase sa fie.. asta e important si sa le scot peste 2.200 gr. ca sa poate sugeMiercuri merg la eco!
Pe voi va mai inteapa la fofo.. ca n-ati mai zis nimic.. pe mine m-a apucat cam de jumat de ora!
PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 23 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
roxx spune:
eu ma retrag... ma duc sa cos goblen.. m-a apucat harnicia.....
o seara buna va doresc
Roxana 35+
mami de Luca Teodor
AMR ...... X sapt
Roxxy80 spune:
Mi-e un somn de mor si trebuie sa ma pregatesc pt gineco. Noroc ca nu mai am ce sa frezez, ca am ras tot . Din pacate, eu nu ma mai fac decat cu lama de ras. Nu mai suport aparatul de epilat (mentionez ca nu m-am facut in viata mea cu ceara).
Vremea asta e de stat in pat, nu de umblat brambura prin doctori .
Roxxy 35+Matei
_
AMR 5 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 3 SAPTAMANI!
adalia spune:
Ceau, fetelor!
felicitari noilor mamici, nu nominalizez, ca sa nu uit pe careva! :) de gand cu gravideala asta, sunt tare uituca!
eu muncesc inca, nu am intrat inca in prenatal, cred ca ma iau astia direct de la lucru sa nasc!
mai intru si eu din cand in cand sa vad ce mai faceti, dar din pacate nu am timp inca sa stau la taclale cu voi... sper de saptamana viitoare sa nu mai vin la munca si atunci o sa pove mai mult cu cele care vor fi nascut inca. ca mamicile o sa fie super ocupate cu comorile lor. de abia astept si eu!!
v-am pupat
Lavinia 37+ Carisa Adalia
a happy mom-to-be