Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany nici mie nu mi-ai livrat acele inca.
ancut spor la plati.
anka san eu inante de gravideala mancam ciocolata in prostie.. una mare cel putin/zi... borcanele de Nutella cate 2 /sapt. ! Acum nu-mi trebuie ... as fi vrut de la tine ca ne este foame si nu-i gata papa!
creem nu stiu sa-ti spun cu concediul...

voi ce mai mancati?? daca nu-i BB si RGE cu meniurile.. mor de foame! noi avem supa de conopida si felul 2 creier pane cu cartofi
dar as vrea ceva deosebit!

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 23 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna ziua ,ce faceti burtici,e c-am urat afara..,asa as fi iesit cu asta mica la o plimbare..,dar cred ca rar o sa mai prind de acum in colo o zi calda...!!
Angelina doarme de la 12,cand a papat foarte bine..si cred ca mai doarme pana la 16,e o cumintica...,nici nu am nevoie de ajutor..si eu care credeam ca daca fac cezariana am sa stau doar in pat,da de unde,am tinut-o in brate din a 3 zi dupa cezariana..,iar noaptea mananca,ca ziua din 4 sau 5 ore..,ceea ce e super,ca in comparatie cu prietena mea care a nascut tot pe 23 ca si mine dar gemeni,fata 2.800 si baiat 2600 trebuie sa-i hraneasca din 2 in 2 ore..,saraca de ea...,important e sa pape si sa creasca mare si sa nu o doara ceva ..!!
Luni i-am pus deja si cercelusii..,a plans un pic cat ia facut gaurile dupa care sa linistit fara nici o problema,e curajoasa ca mamica !!
Va pup pe toate si va doresc ca zilele sa va zboare cat mai repede si sa va tineti si voi bebelusii in brate!!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!!
Pot sa trimit mesaje!!!!
Pana acuma va puteam citi,dar nu puteam trimite mesaje.Imi tot dadea eroare.De 2 zile nu pot sa scriu nimic.

BB si Roxy felicitari pentru bebei!!!!Sa creasca mari si sanatosi!!!!

Noi suntem bine,tot 2 in 1.Azi noapte am avut ceva dureri de burtik si ceva mai mari dureri de spate,ca nu puteam sta nici intr-o pozitie.Totul e pregatit,am pus si lenjeria pe patutul lui Bea,numai mai trebuie sa nasc.

Va pupacesc pe toate!!!Si sa stiti ca am probleme cu netul,daca nu mai dau njici un semn de viata.Sper sa-mi trimita mesajul asta,ca daca nu fac cu nervii...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel39+ Beatrice Alessia
AMR 3 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Lalaaaaaaa nu faci si tu o supa cu galuste ???? Am o pofta si am o leneeeeeee de ma doare .

Dana 33+ Luca-Rares
AMR - 7 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

E in frigider, poftim la masa ca si asa m-am certat azi cu fi-miu sa o manance
M-a inebunit copilul asta nu mananca cu placere nici-un fel de "zeama" doar supa crema de legume cu crutoane si supa de galusti o mai accepta din cand in cand dar de fiecare data cu " cantec".

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Mihuta tu la ce ora ai fost ieri la Euroclinic,nu cumva intre 12 si 14 ?! ca eram si eu pe acolo?!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

pussi tocamai le-am pus la posta urmeaza sa le primesti...daca nu primesti aviz in 3 zile te duci tu dupa ele.
Vezi ca venim la tine la masa ma duc sa iau polonicul.

Erika ...multi pupicei pt Angelina de la noi .

Dana 33+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany va asteptammmmmmm
erika pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vreau poze cu
ramo voi la nunta sambata si dupa la spital duminica??

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 23 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Tot n-am nascut dar mai am pana sambata cand mi-am propus eu sa nasc. Daca nici sambata, atunci miercuri sigur.

Anca iti inteleg stresul. Dar daca sunt puturoase copilele astea, ce sa le facem?

Pussi felicitari pentru 34 de saptamani.

39+ si baby Kara

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Fetelor am pus pe mail poze cu fetita prietenei mele,despre care va spuneam ieri ca am asistat la alaptat.

Dana 33+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pussi stii vorba aia,de la bal,la spital,sau cam asa ceva...
Ce mari ati crescut!!!!

darleena mai stiu eu pe una care zicea ca naste atunci,daca nu in alta zi,si acum mai are 3 zile pana face 40 de saptamani si n-a nascut.Cred ca o cunosti si tu...

Noi maine mergem la eco,sa vedem ce zice doctorita...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel39+ Beatrice Alessia
AMR 3 de zile

Mergi la inceput