Viata de zi cu zi...

Viata de zi cu zi... | Autor: rhoneea

Link direct la acest mesaj

Poate o sa vi se para ciudat numele subiectului,dar in fiecare zi citesc ziarul si nu e zi in care sa nu fie cateva sinucideri,majoritatea adolescenti.Recurg la acest gest atunci cand sunt in impas.Eu una consider ca nimic pe lumea asta nu merita sa te sinucizi.De ce oare tinerii aleg aceasta cale ptr a pune capat suferintelor?Acum cand vedem sau auzim de o noua sinucidere,pare a fi ceva normal..ceva ce face parte din viata de zi cu zi...numai e nimic iesit din comun sinucisul.La orice pas auzi ca cu tarica s-a sinucis...Chiar si copii de 9-10-12 ani, nu numai adolescenti si adulti.
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=190555.
Pacat de baieti...tineri,frumosi,aveau o viata inainte dar ei au ales alta cale...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Da, traim intr-o lume de sinucigasi.

Ne sinucidem trupul
cand tragem o tigara
cand mancam nesabuit
cand preferam
motaitul la tv
in loc sa ne plimbam cu bicicleta....

Ne sinucidem mintea
citind articole de presa “buna”
indoctrinatoare
si barfitoare
cautatoare si promotoare
de scandal

Ne sinucidem sufletul
Lasandu-l manevrat
De manuitorii de suflete
Politicieni
Sau prieteni
Sau simpli “guru” ai sticlei....

Da, minciuna in care traim
si in care ne complacem
ne sinucide in fiecare zi

Ne sinucidem atunci cand votam imagini
Si nu Oameni
Cand acceptam iluzii
In loc sa cautam Adevarul....

Si nimeni nu este responsabil
pentru Sinuciderea Noastra decat Noi
doar Noi !

Cineva intreba odata nostalgic.... "Oare de cate sinucideri are tara asta nevoie ca sa se trezeasca?"

Indraznesc sa raspund eu: de 18,2 milioane de sinucideri.... dar, daca asteptam pana la vara, vor fi necesare cu mult mai putine - intre timp o sa mai plece cava tineri sa slugareasca prin straini.....

Este evident – suntem un popor de sinucigasi.

Dar daca oamenii nu vor sa fie ajutati, eu ce sa fac ?
Voi ce puteti sa faceti ?

Eu am ales
sa Traiesc
si sa las
pe Fiecare
sa Traiasca asa cum vrea.

Sinucidere "placuta" tuturor !

Eu plec sa ma “sinucid” acum cu un vin fiert ; e toamna si asta e tot ce conteaza in aceasta zi minunata.

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu am citit articolul, dar banuiesc ca este vorba de baietii care s-au aruncat de pe bloc.
Pai in primul rand erau dependenti de heroina. unul din pusti are tatal in inchisoare pentru viol si mama la munca in Spania. Celalalat fusese dat afara de la slujba.
Pentru 19 ani si pe fond de consum de droguri, lipsa de educatie si lipsa de perspectiva duce unde duce.

Cine sa-i indrume pe tineri?
Tv-ul? Internetul? Scoala? - Toate merg in aceeasi directie

Finantatorii echipelor de fotbal se cearta cu antrenorii (de aici si rezultate slabe), presedintele cu primministrul (de aici si o societate vai de mama ei...)oamenii care stau la coada si se cearta, romanii fura in strainatate, romanii ucid in strainatate...

Iara eu sunt azi cu capsa pusa:
- aia de la gaze au spart "din greseala" conducta de apa.
- m-am dus la Mega Image la 8.30 sa-mi cumpar vopsea de par si am stat la coada 1/2 ora!!!!!!!!!
- dupa ce mi-am pus vopsea in par au inchis apa.
- mi-au montat repartitoare de caldura si imi curge de 4 zile un calorifer si mi-a udat peretele. tot imi promit ca vin.
- de 2 saptamani sparg cu picamerele bordurile. E un zgomot incredibil. Incep dimineata la 7.30 si termina la 18.

Noroc ca am familia langa mine. Altfel cine stie? Poate mi-as fi pus streangul de gat.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput