Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumim..
Elena, ce nebunie si cu (in)Curca-Ziua-Asta, mai ales cu reducerile.. cica sa mergem si noi sa luam ceva, ne-am invartit ca betzii vreo 20 de min, si ne-am dat seama ca nu ne incadram in peisaj.. asa ca am plecat cum am venit.. Asta fu la Best Buy si la Toys'r'us...
Voi ati luat ceva?
(din ciclul tara arde si baba se piaptana)

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Ah, nu stiam cui trebuie sa mai raspund....
Viiiik.. stiu cum e acolo unde povestesti...
Am fost acum cativa ani intr-un mic orasel de pe langa Dresda... ce frumusete, ce liniste...! Drumulete mici, pietruite, stradute in panta, stramte, magazine vechi cu te miri ce prostioare ce incanta ochiul si sufletul.. miros de cafea, strudele, paine proaspata.. o nebunie a desfatarilor..
M-am indragostit subit de Germania, adooooorrr limba aia(desi nu inteleg o iota), de nemti ce sa mai zic?
As vrea sa mai revin acolo, dar cand vor creste copii, sa-nteleag si ei ceva, nu sa stau cu ei agatati de fusta mea urland...
Asa ca.. te inteleg, ce as vrea sa fiu si eu in pielea ta... uneori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Da Adriana, cam asa-i atmosfera:) Pai cine stie, poate ne-om intilni, daca veniti cindva in vacanta mai ales spre tari nordice, noi stam in drum, greu de ocolit, mai ales ca in nord e un loc turistic renumit.Ana am noroc ca mama e aici, ca de nu, era vai de mine:)Carmen aoleoo pai tre sa facem putin areobic cu majoretele noastre ca sa fie-n forma maxima ca se apropie ziua cea mare!! Decembrie aduce cadouri frumoase la subiectul nostru, doi bebei miensuta frumosi foooc!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vikinga, cand te aud ce program ai, ma enervezi foarte tare! Doamne, fericiti sunt cei ce au bunicii langa ei, si nici nu-si dau seama si nu apreciaza asta! Stiu ca pana acum si tu ai fost singurica, dar e o adevarata binecuvantare sa ai un ajutor, si mai ales pe mama ta.

Carmen, cam rarut si cam scurtut pe la noi. Acuma ca stai acasa, poti povesti mai multe despre burtica si Matei. Cand aveai tu DPN? Cate sapt. o sa ai in 18 dec.?

Adriana, cei trei iezisori sunt a-do-ra-bili!! Si artista are talent! Ai TOATA admiratia mea pentru cum te descurci singura cu 3 copii. Eu ma rog mereu la Doamne-Doamne sa-mi dea puterea, intelepciunea si rabdarea sa iubesc la fel si sa nu nedreptatesc pe vreunul dintre copii. Dar cred ca are el grija de asta....

Mai vroiam sa zic cat de frumosi sunt Aldo cel dandy , imbracat bestial , Matei-robotul, care se face tot mai frumos si Nadja care e o scumpete de fetita si precoce rau, mai Laura! Cu ce o hranesti!?

Noi suntem ok, Markus a scapat in sfarsit de tuse si raceala (cu antibiotic si alte 2 siropuri de tuse), de miercuri mergem iarasi la gradi, ca pe 18 dec. au serbarea de Mos, si sa nu piarda 'pregatirile'
Si burtica e bine, m-a durut de vreo 3 zile o masea, tot ma ia si ma lasa, luni vine nenea dentistu' meu din strainezia si merg sa vad care-i baiu', nu vreau sa ma las asa ca cine stie cand ma apuca si nu ma mai lasa....Ca cu panadol, sg. pe care am voie sa-l iau, nu-mi prea trece.
Bebe Mathias e un copilas zglobiu, si nush de ce am impresia ca o sa fie un copil tare cuminte si 'calm' Am deja o "burtica" imensa, zic eu, tot mai greu ma misc, aseara cica sa-mi fac unghiile de la picioare cu lac: CIU-CIU! N-am putut. Ca sa nu mai vb. de alte zone , pe care nu mi le-am mai vazut demult deja!

Oare ce o fi cu super-mami? Stie cineva ceva de ea?? Alexandra, mai da un semn sa stim ca sunteti ok.
Carmena, inconjurata de 3 cavaleri, nu ne mai bagi in seama?
Si nu in ultimul rand:
LA MULTI ANI, YAEL! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa! Izzy, mai da si tu un semn de viata!

Va pupam si va dorim un weekend placut!

Venera , mama lui Markus
AMR maxim 5 saptamani!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Hihi, super mami ne citeste... am vazut poze cu o super fetita ... maaaamaaaa... o sa sparga inimile cand o fi mare.. acum e o bomboana
Mai, cred ca traieste in lumea printeselor si a cavalerilor, ce i-ar mai placea si Olgutei sa fie ca ea.. Cred ca o maare bucurie pentru Isa ca e singura si beneficiaza de toata dragostea voastra..
Apropo, Alexandra, mai faceti ceva cu adoptia? Mai vrei un bebe?

Noi pe Olguta am incercat sa o indreptam spre ceva, orice-i place ei.. Pe Codrin l-a initiat sotzu in pian, lucreaza cu el vreo juma de ora pe zi, zilnic.. am zis ca pe Olguta s-o lasam sa deseneze, poate iese ceva din ea.. Vad ca are putin talent, in orice caz, mai mult decat Codrin.. comparativ desenele lor, difera ff mult.. As vrea sa iasa ceva din asta, dar deocamdata nu avem perspectiva.. poate cand o mai creste s-o ducem la un curs, ceva, sa-i cautam profesor..
Cu baletul vad ca s-a lasat, nu mai e asa incantata, sa-i gasesc alt sport acum, desi iarna e greu.. ma batea gandul la patinaj..
Literele le stie si ea, dar am remarcat, tot fata de Codrin, ca e super incapatanata la a invata ceva.. Nu vrea deloc sa memoreze, la ea pe primul loc e memoria vizuala. Codrin memoreaza foarte usor, cantecele, rugaciuni... dar la ea.. parca muta muntii din loc. Mai e timp, asa ma mangai.
Voi ce alte activitati mai faceti cu copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

DA DA...am vazut si eu poze cu Isabela!!! woooowwww....este o papusica dulce si frumoasa si traieste in lumea basmelor! parul ei ondulat...wowww....ce fetita frumoasa!!!Supermamico, FELICITARI pentru asa fetita!

Adriana unde sunt pozelel cu voi? vreau sa iti vad si eu comoriile!

Alvaro nu prea vrea sa faca de nici unele... sunt disperata ca este inebunit dupa serpi!
Toata ziua nu vorbeste decit despre serpi si vizioneaza cu taicasu numai filme despre serpi!...cum prinde sarpele cum arunca soarecele la sarpe cum scoate venin de la sarpe...ce mai, am inebunit...azi i-am zis ca daca mai zice ceva de serpi il trimit afara sa doarma cu serpi ...si mi-a rspuns ca OK MOM !!! dar sa nu uit sa ii dau si la sarpe maine breakfast!..noi avem un sarpe dar sta in acvariu...el si tacsu cumpara soarce sa manace la sarpalau....este addect!si eu am cea mai mare oroare de serpi si caini :)

Carmena, pe unde umbli mei? nu mai scri deloc? te rasfatza baieti tai sau nu mai ai timp nici sa rasufli!

Ven, ce bine ca a scapat Markus de raceala.
cand am fost gravida ccu david, vai vai ce se zbenguia baietl in burtica...si acum este un copil tare cuminte ...asa ca Mathias o sa fei cuminte si o sa doarma noptiile si tu o sa ai timp sa iti faci unghile cu lac :)))....mi-am adus aminte cand ai scris ca nu poti de burta sa iti faci unghiile ...pune sotul la pictat unghii...
sarcina usoara in continuare.

Sympa
, unde ai fugit!!!

Vikule, sefa mea este mama prietenei mele cea mai buna(americanca)...la servici jur ca ma relaxez enorm... mai ales ca imie ste si vecina :)))....si stie ce imi fac mie baietii mei :))...cand sunt la servici sunt foarte relaxata.
Azi bag poze cu Davidutza si Alvarica, asa ca sa te pregatesti cu poze la schimb cu iubita mica Nadja si Aldo.

caremn77
, odihneste bine acum cand poti ca o sa vina bb si mai rar cu odihna :))))...Sarcina usoara in continuare.

Ana68, am salivat tare cand am avzut torturile de la ziua Luanei! ahh ce dor imie ste de un tort adevarat cu frisca cum este cel de la ziua Luanei! Luana este domnisoara mare si frumoasa.

Ileana, ce mai faci ?lucrezi si in weekend? eu de dimineata de la 8 la 2pm sa fac bani pentru jucarii ca acum se apropie si zilele de nastere si craciunul...ahh mi se face rau cand ma gandesc la sarbatori...mai ales ca aici nu simt deloc sarbatoriile astea de iarna
Astept cafelutza maine de dimineata :))

pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, prezent la apel . Nu am nascut, doar incerc sa ma odihnesc, dar in fiecare zi apare cate ceva de facut si ... mai aman cu odihna. Si Mateiul cand e acasa sta efectiv numai calare pe mine, adica dupa fundul meu, nu se joaca singur nici 5 minute, imediat mami, mami, .. vino sa ne jucam. Acum il duc doar part time la gradinita, adica de la 9 la 12.30, dupa care vine acasa si incepem programul de joaca ...
Despre DPN-ul meu, este 25 decembrie fix, dar aici iti fac cezariana cu o saptamana inainte de termen, ca sa aiba o oarecare siguranta ca nu intri in travaliu ... deci data cea mare la noi e 18 decembrie.
In rest nu stiu ce sa mai zic, decat ca saptamana asta si eu o sa trebuiasca sa ies la shopping sa caut cadou pentru Craciun pentru Matei, ca dupa aia nu o sa mai am timp, plus ca sunt cateva sale-uri interesante in perioada asta ...

Adriana, vazut copiii, imi mentin parerea, cei mai dulci fratiori ... bravo voua ca ati avut curajul sa ii faceti si puterea sa ii cresteti!

Ma duc sa vizionez si pozele Alexandrei si revin cu impresii

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare mamicute,
Elenalove,saru-mana de apreciere...Nu poti cumpara acolo ingrediente sa construiesti un tortulet dupa pofta inimii acasa?

Dragelor...ca vroiam sa spun:eu nu imi mai pot folosi cosmeticalele din cauza domnisoarei Luana.Daca eu ma parfumez,hop si ea vrea si face ca o maimuta pana o dau si pe ea cu parfum.Daca eu ma dau cu ruj,ea de ce nu s-ar da?asa ca i-am cumparat un strugurel de la Nivea sa aiba rujul ei,de capsune,pe care bineinteles ca l-a halit asa ca am luat altul.Daca eu ma fardez,ea e ce nu s-ar farda?Asa ca a primit,nu de la mine,o trusa de machiaj pentru fetite...culori de machiaj care se sterg usor cu apa chioara.Daca eu dau cu oja..normal,si ea vrea...asa ca a trebuit sa-i cumpar o oja Barbie,din plante,care nu se curata nicicum cu acetona si nici nu stiu cu ce as curata-o ,asa ca am luat-o de pe unghiute cu unghia mea,ca se desprinde ca o folie.Ce ma fac cu mandra,dragelor?Aveti vreun sfat?Am incercat si cu amenintari si cu vorba buna si i-am zis ca-i cad unghiutele,ca o sa se strice pielea si o sa arate ca vrajitoarea cea rea...degeaba...Tragedia mea este ca ta-su face front comun cu ea,ajung sa ma cert cu ta-su si nu oricum,ci la modul urat si orice as zice sau as face...tot ca ei fac.
Asa ca am tot cautat pe la Avon si Oriflame cosmeticale d-astea de fetite si vad ca nu au in cataloage,dar perseerez...voi,mamici de domnisorele,cum faceti?Aveti astfel de probleme?
Va pup cu mici si mari si sa aveti o saptamana cu multe realizari!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Adriana, merci pt poze, sa-ti traiasca copilasii ca sunt frumusei foc!

Ana, ce sa zic, puterea exemplului. Coincidenta, io tocmai ce am comandat o trusa de machiaj Barbie pt fiica prietenei mele, sa vezi ce-o sa se "bucure" (de mama fetei, zic ).

Anul asta nu prea suntem in focurile cumparaturilor de Craciun, pt ca darul cel mare e vacanta la Disney in Florida. Le-am luat deja la copii cate ceva, dar nu prea mari cheltuieli.

Madam Adamescu, vino matalutza cu cafeaua ca mi s-a stricat masina de espresso. Cine stie poate imi aduce Mosul una noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
cum vin de la scoala sau serviciu copiii astia ma iau de fresh, fiecare aratandu-mi cu degetul spre usa, sa o intindem pe undeva. Si numai de asta nu am eu chef, ca tare m-as mai tolani un pic.
Ziua Recunostintei o sarbatoriram in familie, cu ditamai curcanul tronand in mijlocul mesei (am luat si noi pe cel mai mare de la magazin, de parca am fi o intreaga trupa de oameni [din el mancaram 4 zile]). Facuram de de toate, intr-un cuvant sarbatoriram curcanul in stil american. E prima data cand respectam in felul asta. Eu scosei setul "al bun" de vase, tacamuri. Luca nu contenea intrebandu-ma ce musafiri avem, cine mai vine pe la noi sa se joace cu el.
Sarlota mamei a iesit buna (sotul stramband din nas ca numai prajiturile facute de maica-sa sunt bune, comentez eu asa pe margine ). Si aspectuoasa. Sa vedem cand ma voi invrednici cu ceva poze.
Toata seara am stat ca niste matze la caldura, in fata semineului. Mai ca nu aveam loc de "dulaul" de Cezar, un caine de vreo 5 kg. Am facut si vin fiert, m-a si luat un pic de cap, ca a doua zi chiar m-am trezit cu durere de cap.
Daa, si a doua zi dimineata a mea fata s-a pus pe o tuse din aceea uscata. Si zic sa ii dau medicamentul. Si adormita cum eram si cu durere de cap, gresii fetei doza de medicamente si ii dadui doza dubla (mai ma duc si la scoala sa ma fac asistenta) Sa va mai zic cum mi-a trecut durerea de cap? Bineinteles ca nu mai gaseam nici un numar de telefon de-al pediatrilor (tocmai facusem ordine in portofel si am pus deoparte cartile de vizita cu numerele lor particulare ca am zis ca nu am nevoie de ele, ca mi-au fost sanatosi copiii in ultimul timp). Noroc cu sotul ca e mai tare, eu ma pierd rapid. El a sunat la cabinet (traiasca Google), ni s-a spus ca nu e nici o problema, dar totusi sa verificam si la Centrul de Otraviri. Una peste alta fuse totul bine, fata se aleasa cu ceva bubite pe corp care vad ca azi ii trecura, dar eu ramasei cu sperietura. Casc ochii de trei ori cand dau acum medicamentul. Eram intr-o perioada cand aveam amandoi copiii bolnavi, amandoi pe antibiotice. Si nu am gresit odata doza. Insa acum ... ceasul negru.
Apoi in we ne schimbaram masina, ca cei de la Honda au atras clientii cu o oferta de $5000 discount pentru masinile Honda Oddisey din 2007. Asa ca o daduram pe a noastra si luaram una noua, pierzand la afacere numai $1000. Multumiti, e faina, eleganta (cica au vrut sa faca concurenta la nu stiu ce model BMW, asta ne-a spus-o prietenul nostru care lucreaza la Honda, exact la modelul acesta [un alt motiv pentru care am vrut sa o luam, pentru ca in cazul in care se strica ceva putem procura piese mai ieftine]) numai ca nu are DVD. ASa ca luaram si unul portabil si o rezolvaram.
Acum sa vedem daca suntem in stare sa o platim. Pana acum nu am stiut cum e sa nu ai suficienti bani sau sa nu iti cumperi ceva ca nu iti permiti. Sper sa fim destul de calculati si sa ne putem bucura de ea.
Eu pana pe 13 trag tare ca am Finalele si trebuie sa imi cresc notele. Va fi mult de invatat si ma rog sa imi fie copiii sanatosi ca sa am linistea sufleteasca sa pot invata.
Vecinii mei deja incep sa decoreze casele de Sarbatori si sa isi cumpere brazi. Eu cred ca anul asta ne vom cumpara bradul tot in jur de 15 - 20 dec. Ca la cat de des facem focul in semineu se usuca imediat bietul bradut.
Adriana, tu ma innebunesti cu copilasii tai. Sunt asa de frumosi cum stau ei toti trei sa le faceti poze. E un tablou perfect pentru o familie perfecta. Sa iti fie copiii sanatosi, ca tare frumosi mai sunt. Prostiutele ... se uita repede, sunt aroma amintirilor noastre.
Luca, dupa perioada cat mi-a bolit, mai mult de o saptamana, a scos un rasfat din el de ziceam ca nu e adevarat. Sotul era disperat. Gata pierduram copilul din mana. Eu care imi stiu cel mai bine plodul incepui sa ii iau apararea, ba ca e o faza, ba ca a fost si el bolnavior si ne-a gasit slabiciunea, asa ca pusei piciorul in prag si da cu pedepse, inchis in camera, nicidecum cu palmita la fundulet ca mi-am impus sa vad daca functioneaza metoda de dirijare fara bataita. Si se pare ca merge.
Alexandra, am primit pozele de la voi. Mai, ce sa mai spun decat ca mica e o frumoasa. Si imi place mult lumea ei de printese.
Tocmai ma suna mama sa imi spuna ca Eva o inchise afara. Mamzel intra prima in casa, mama pana sa adune jucariile din fata casei, Eva si inchise usa. Se duse mama la un vecin si il ruga sa o ajute sa deschid poarta din spate a casei. Si uite asa reusii ea sa intre in casa.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput