Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)
Raspunsuri - Pagina 3

vikinga spune:
 Laura lasa mai meajele cum sunt, atitea corecturi, stergeri, lasa ca noi intelegem:) Plus ca ma bucur sa-ti vad numele asa constiincios pe aici:)Poze noi nu am sa va pun, sa ma mindresc cu printesa mea cea frumoasa, ca am ratacit aparatul foto de ceva timp si nu pot da de el, mama lui
. Bineinteles ca sotzu' tre sa fie de vina, ca altcineva cine
?.. cineva oricum tre sa fie:)) La ziua mea nu am avut aparat foto, am avut noroc de o amica ca a fost fata de milioane si a mers pina acasa sa-l ia pe al ei. Da tot tre sa dau de el pe aici. Si e plin de poze ca asa-s astea digitale acum au asa o memorie mare, mi-ar pare rau de nu l-as gasi..Eu am fost la o intilnire cu o nemtoaica, a fost frumos, ma simt asa de relaxata si de binedispusa:) Aah ce bine e sa fii fara griji macar vreo 3 ore pe sapt:) Numai o baie cu spuma parfumata de la Angles si o lectura usoara ar mai lipsi
 dar cred ca aterizez in pat direct:)Noapte buna
PS laura eu nu le-am intrebat pe araboaice de si inghinal fac tot cu atza, nush de ce da' mi se pare o mare chestie.. brrrVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Laura Takacs spune:
 Mey, Vik, am scapat ziua ta carelevasazica? Sa ne traiesti si vin cu intarziere cu urarile de rigoare. Si ca sa lamurim smulsul cu atza, am intrebat-o io pe indianca mea, dar zicea ca inghinal si subratz fac si ele tot cu ceara. Nu's zau ce atza le-a trebui pt aia, poate sfoara 
.
Uau, baie cu spuma parfumata, cin' ti-o face? Si pe urma te pune in prosop cu capishon? 

Io am venit de la serviciu de o ora, si primul lucru am controlat lectiile cupilului, apoi i-am pus mancarea pe maine pt acasa si scoala, si in scurt timp ma voi trata cu un Ibuprofen pt migrena asta care ma tine de azi dimineata on and off. 

Ana68 spune:
 Salutare mamicute...
Ce harnicute sunteti la scris...
May,pe mine m-ati lasat ca la dentist cand am citit de epilat si pensat cu ata...n-am mai auzit de asa ceva...interesant.Doare?
Luana cred ca a furat-o de la gradi,azi dimineata zicea c-o doare gatul si tusea...asa ca mergem la doctor deseara.Temperatura n-a facut si i-am dat doar sirop de tuse si Nurofen...Sunt tare suparata,mai ales ca saptamana viitoare programasem sa mergem amandoua sa facem analizele alea nationale...nu stiu daca vom mai putea,daca mandra e bolnavioara...
Multa sanatate tuturor si sa aveti parte de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana 

Laura Takacs spune:
 Buna dimineata (la mine). Ia uite ca am cam ramas singura pe aici, din atatea mamici nimeni nu mai are timp? Ce tupeu pe mine dupa ce am lipsit atata vreme, dar mi-a fost dor de povestile cu voi.
Ana, la sprancene nu prea doare, adica putin de tot, mai putin decat cu ceara. La mustata e alta poveste, acolo cam tot ca si cu ceara, mai ales daca nu-i umbla mainile rapid. Mai scapa cate o lacrima doua 
 (de durere zic).
Sanatate Luanei, vad ca a inceput perioada mucilor. Ce analize nationale se fac pe acolo? Ia zi un pic. Ca aici nu se fac. 
Apropos, de boli si virusi. Ieri am primit o hartie de la scoala, cum ca au un caz de MRSA (un stafilococ rezistent la Meticilina- am tradus), nu's ce bacterie care afecteaza pielea, si se manifesta cu leziuni, pustule, etc. Am auzit ca nu de mult un copil ar fii murit in New York de asta, si altul in alt stat, prin Virginia parca? In fine, se pare ca se imprastie. Poate fii prevenit dar cu masuri drastice de igiena, si banuiesc ca tocmai lipsa ei a dus la propagarea bacteriei. Mi s-a ridicat parul in varful capului, sper sa nu ia si copilul meu. In cazuri din astea niciodata nu nominalizeaza cine are boala, trimit doar un e-mail sau o hartie sa informeze parintii. Cica copilul respectiv nu a pierdut nici o zi de scoala si a raspuns cu succes la tratament! Uau, ma si simt mai bine deja 
.

ciuf spune:
 Salutare
Sunt nauca de somn. E 7:30, beau cafeaua data de Adameasca 
 si incerc sa ma dezmeticesc.
Aseara m-am culcat la 12:30 ca sa imi fac tema la engleza. Am lucrat 4 ore jumate, si sunt tare dezorientata, parca n-am maini si picioare. Nu stiu cum sa fac eseul. Profesoara ne-a pus inainte sa facem vreo doua, cu corecturile de rigoare, instructiuni, insa acum nimic. Tema e schimbata, cadrul eseului e diferit de ce am facut inainte si prin urmare sunt pierduta in ce am conceput pana acum. Noroc ca azi ma duc la Centrul de Tutoring unde ma ajuta fetele alea.
Luca ma dispera cu galagia lui. Urla ca un apucat prin casa, vorbeste tare ca sa iasa in evidenta, intr-un cuvant e obositor. 
Nu vrea sa se joace singur, s-a obisnuit sa stea numai afara, iar cand e casa nu stie ce sa faca. Pe de alta parte, Mamzel nu prea il lasa sa construiasca si el ceva ca imediat vine ea cu grebluta si darama tot. Si uite asa iese alt scandal. Prin urmare in ultimul timp in casa noastra e un vacarm. Soprana de Eva trebuie sa isi auda si ea vocea. Si da si tipa.
Maine am un examen greu, la care nu ma simt pregatita, ma simt obosita, nu am timp sa parcurg materia predata.
Ah, maine la gradinita va duce sotul un tort, pe care voi incerca sa conturez o masinuta, suculete, coifuri (sper sa le fi luat, nici nu am avut timp sa vorbesc cu el aseara 
).
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

vikinga spune:
 Ce cafele dadu Adameasca de curind ca eu nu le-am simtit mirosul pe aici
. Ileana cred ca s-a facut o slabatura la job, de muncita ce e, ca un semn nu mai da.Ciuf tu esti power woman mai, ai si job, 2 copii si scoala si examene si eseuri si tot vii pe aici sa ne dai binete. Mai ornezi si torturi! Azi bem cafele ori alcoolice, dupa gust, in cintsea ta, pt ca meriti
. Si sa ai bafta sa vii cu nota buna:)Laura ce chestie cu microbul si politica microbului p'acolo, obiectiv de vezi situatia, ei fac foarte bine. Ca parinte insa, te cred ca ai ginduri gri. Si m-ai lasat masca de cite face Calin, e baiatul perfect, serios asa. Aoleooo cred ca as fi o scoripe de soacra cind l-as insura
. Al meu e extrem de lenos, abia de se imbraca singur, asta cind are chef si energie. Analizele alea nationale sunt organizate de statul roman, vor sa aduca toata populatia tarii la un control  complet. Si vine fiecaruia o invitatie acasa, de ziua lui. Daca nu te prezinti platesti parca amenda parca asa, oricum sunt obligatorii. Mi se pare o idee buna, pt o tara saraca, unde oamneii lasa sanatatea la urma. Vazuzem deja niste statistici facute pe o parte a populatiei care deja a fost la control, e intersant de citit.Azi mergem la ziua unei amice, noi iarna astia de pe insula o tinem in petreceri. De fapt asa fac toti bastinasii unei zone turistice cind se termina sezonul.Aldo a adus in virus acasa, se tot lupta cu el, muci, febra, tuse, si s-a gindit sa imparta virusul si cu sora-sa...Asa e cu doi
 Totusi Nadja reactioneaza mai binisor la virus. O seara buna
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Ven spune:
 Ciuf, esti de admirat, pe cuvantul meu. Nu vreau sa ma repet, dar nu esti prea perfectionista? 
 Ca pe urma tot tu ai de suferit, daca nu iese chiar tot asa perfect cum vrei tu....
 la cea mai perfectionista mamica de ingerasi blonzi 
Apropos, ce inseamna 146/100? E de bine, nu? 
Laura, fa bine si cauta mai bine camera, nu mai tine frumusete de printesa departe de ochii lumii. Cat despre baieti lenosi, posed si eu unul 
 Tata-su recunoaste ca ii seamana [:D} si ma consoleaza ca poate bebe Mathias va semana mai "aprig" si "energic" cu mama-sa .....eh......m-as mira. Sa ma vedeti apoi pe mine cum strang peste vreo cativa ani la sosete de prin casa, dupa 3 barbati 
LauraT, felicitari pentru Calin, baiat cuminte si destept. Alex are inclinatii de astea? Ca sa stiu, pot sa-mi fac sperante? ![]()
Noi suntem ok. Adica Markus merge de luni la o alta gradinita. Cu program normal, pana la 12. A dat Domnul si am gasit inca o d-na blanda si inimoasa ca si d-na Valerica, el inca se distreaza de numele ei (d-na Chivutza 
), dar e e incantat si de ea si de noul loc. Plus ca nu mai trebuie sa doarma si sa manance acolo, ceea ce este vital, se pare. Acasa manaca bine, acuma tre' sa recupereze cele 2 kg slabite cat a mers la camin...
Bebe Mathias e bine, maricel, la sf. lunii nov. stabilim impreuna cu dr. daca se va naste chiar in noaptea de Revelion (dr. e de garda!! 
) sau ceva mai repede.
Eu sunt tot cu muci si nas infundat, pe cuvantul meu cred ca am deja 2 luni de zile de cand sunt tot asa. 
Gata, ca tre' sa merg sa ne jucam.
Va 
 si mai lasati lenea la o parte!
Venera 
 32 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

adameasca spune:
 De vreo 3 ori in ultima saptamana am inceput sa scriu mesaje pe care n-am mai apucat sa le termin... Am destul de mult la munca, acasa n-am asa vreme de forum. N-am ajuns o slabatura, as vrea eu 
. Am ajuns doar la greutatea cu care am ramas gravida a doua oara.
De 2 zile tot o tinem in chefuri la birou, unde se pare ca celputin un pahar cu vin e obligatoriu in timpul serviciului, asa ca azi am fost fata constiincioasa si am baut 3 
 E drept ca si niste carnati de Plescoi mi-au fost de mare ajutor...
Ciuf, ai toata admiratia mea. Vesnica. 
 Mi-e imposibil sa inteleg cum le faci fata la toate.
Ai descris perfect vacarmul de la noi din casa. Luk tipa si vorbeste tare, Ilinca il ataca mereu si-i strica jucariile. Mai rar se lasa cu nervi din partea lui, pentru ca este un copil extrem de rabdator cu Ilinca. Io sa fiu in locul lui as fi batut-o demult 
 E drept ca a lovit-o si el intr-o zi peste fatza, dar nu pentru ca l-a suparat Ilinca ci pentru ca era foarte suparat pe tati care il enervase ca nu-l lasase sa manance dulciuri inainte de masa ![]()
Ven, ce repede a trecut timpul... Parcamai ieri anuntai ca esti burtoasa si acuma stabileste data nasterii...
Vikinga, draga mea, desi cu mare intarziere, iti doresc multa sanatate si iti spun la multi ani.
Sanatate multa la copii. Imbolnavitulla dublu mi se pare celmai greu lucru din viata de parinte x 2. Si ai mei au fost bolnavi amandoi, cu febra mare, laringita au facut. Azi pe Luk nu l-am mai trimis la gradi, ca tusea nitzel si parca fonfaia sipe nas niste muci. Astept sa inceapa si Ilinca in curand ![]()
 si tuturor celor care si-au serbat 4 anisori intre timp. Ii pupam apasat si le dorim tot binele din lume.
Si mai uram si pe cei care azi isi serbeaza onomastica.
Gata, mi se termina programul, fug la copiii mei acasa, ca tare mi-e dor de ei...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...        Luca

Ana68 spune:
 Mamicute,intru scurt sa va salut,sa va doresc weekend super si sanatate maxima,iar celor ce se sarbatoresc LA MULTI ANI si cele mai sincere urari de bine!
Sunt acasa cu Luana,are angina eritematoasa,ia ospamox si ce mai trebuie de tuse si Nurofen.Pana luni tre' sa o pun pe picioare,ca o luam de coada...gradi si servici.
Pupici la toata piticimea si la mamici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana 

Ven spune:
 Ana, multa sanatate Luanei, sa va faceti bine repede 
Eu am inceput sa-i dau la Markus de ieri Luivac, la indicatiile dr. ORL. Sa speram ca se mai 'intareste' putin dpdv imunitar, ca iernile astea mie-mi scot peri albi.....
Ileana, spor la munci (aici includem si paharele de vin 
) Pupam pe Luca, fratior bun si rabdator 
Si intr-adevar, imbolnavirile x 2 mi se pare si mie cel mai groaznic lucru care mi s-ar putea intampla in viitor legat de copii. Dar asta este, trecem peste toate, cu mai multa sau mai putina rabdare, fiecare dupa cum i-a dat DD ![]()
Venera 
 32+ sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!