Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)
Raspunsuri - Pagina 2

Ven spune:
 Laura, sprancele cu ata? Adica? Hai ca m-ai facut curioasa.....Ce vrea sa zica asta?
Juniorul Alex la ce gradi merge in Bistrita? Poate suntem colegi si habar n-avem ![]()
Venera 
 31+ sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

vikinga spune:
 Laura, Calin al tau e un copil ideal! Imi creste mie inima de mindrie si speranta ca pe acolo o sa fie si al meu flacau, cind ma gindesc la Calin! Dar sa ma laud si eu cu Aldo, face ceva ce imi inmoaie inima in mine..ca mierea curge...:) ma alinta, si ma protejeaza si zice el ca are grija de mine si-mi zice baby mama si ma pupa si ma mingiie in par cu minutele lui mititele..ohhhhh..induiosator. Se intimpla asa cind eu sunt mai obosita si fara vlaga si-mi proptesc capul in palme ori in perna.Tehnica sumlusului parului nedorit cu ata, am experimentat-o in Cairo, aveau alea o rapiditate nemaipomenita si nemaiintilinita! La inceput nici nu stiam ce mi se intimpla:)) Mi-am facut sprincenele. Si daca e sa o iau practic mi se pare cam la fel, parul la fel de repede creste la loc, dar locul nu se inroseste la fel de tare. Parca. Cred ca tehnica asta e stapinita la popoarele ale caror femei obisnuiesc sa se epileze de acum doua trei mii de ani. Europencele mai ales nordicile au tinut la confort si caldura
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Laura Takacs spune:
 Uaaau, am scris o pagina intreaga, si cand sa dau vizualizeaza, am apasat energic pe reseteaza, si s-a dus naibii creatia.  Mai incerc o data.
Ven, Alex merge la o gradi de stat de 3 ore, stiu ca-i la 15 minute de ai mei (ei stau peste drum de liceu pe strada Ursului) si are o d-na "ducatoare" o d-na "preuteasa" la fro' 30-32 de ani. Eu tare bine nu stiu Bistrita, asa ca n-as putea sa-ti spun pe ce strada e. Cert e ca acuma boleste, are o laringo-traheita care s-a lasat cu antibiotice puternice si ai mei s-au decis ca ar fii bine sa nu-l mai duca. Nu cumva sa mai faca ceva pe cand vin eu sa-l iau. No comment, ca-s la distanta si nu are rost. 
Noa, smulsul cu atza sta in felul urmator. Madam Vik numa' ce-a incitat dar nu a esplicat! Am vazut ca ia un mosor de atza relativ gros, trage un fir lung, si il pune in doua, dupa care il rasuceste nu stiu cum, ca n-am priceput. Un capat il tine in gura, iar din rasucitura aia o parte tine intr-o mana si alta in celalta. N-am reusit sa vad la altcineva cum face, ca de obicei ma duc la pranz si nu-s numai eu musteriu. Si pe desupra io fac pe asistenta. Cu o mana trag de pleoapa in jos, cu cu cealalta de desupra sprancenei in sus, sa stea pielea intinsa. In timpul asta, ea rasuceste de zor la atza aia si smulge firele de par. Cele care sunt bune te termina in 5-10 minute maxim, si cum zice Vik, nici nu stii ce se intampla. Daca nu-i asa de buna, apoi te cam trage, mai ales la "mustata". Ele zic cu mandrie ca in felul asta parul nu creste asa de repede, dar io n-am observat sa fie chiar asa. Singurul lucru cu care sunt si eu de acord, e ca pielea nu se irita asa de tare ca si atunci ca le faci cu ceara, si roseata trece mai repede. Si ca bonus, pretul unei astfel de " operatii" costa numai $4, mustata e $2, pe cand cu ceara la salon imi luau $10 pt sprancene si $8 pt celalata. Acuma se prea poate ca si locatia conteaza. Indiencele sunt in cartierul lor, si ma gandesc ca chiria nu-i chiar asa de mare la " bolda" lor.
Vik, vrei sa te fac sa iti pui sperante si mai mari? Calin e in charge cu scosul din masina de vase si pusul in bufete, face rufele saptamanal (la toti, nu numai ale lui), si le impatura dupa ce le socate din uscator (asa cums e pricepe el, dar eu nu-l descurajez)patul si-l face de cel putin un an, daca nu mai bine. Mai nou l-am initiat in curatatul morcovilor, ca tot vroia sa ma ajute. Mey, o sa-mi multumeasca viitoarea nora 
. Nu asa cum multumesc io soacra-mii. Ca eu trag de al meu sa ajute la curatenie, si pana nu se lasa cu tonuri ridicate nu se urneste. Aldo are inceputuri promitatoare, trebuie numai sa le fructifici si sa le incurajezi. La varsta lui si Calin imi dadea pastile de durere de cap daca vedea ca sunt obosita 
.

Laura Takacs spune:
 Nu's ce-am facut dar m-am autocitat 
, asa ca am sters postarea, ca nu a vrut sa ma lase sa pun pagina goala. Sariti peste mesajul asta.

Laura Takacs spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Uaaau, am scris o pagina intreaga, si cand sa dau vizualizeaza, am apasat energic pe reseteaza, si s-a dus naibii creatia. Mai incerc o data.
Ven, Alex merge la o gradi de stat de 3 ore, stiu ca-i la 15 minute de ai mei (ei stau peste drum de liceu pe strada Ursului) si are o d-na "ducatoare" o d-na "preuteasa" la fro' 30-32 de ani. Eu tare bine nu stiu Bistrita, asa ca n-as putea sa-ti spun pe ce strada e. Cert e ca acuma boleste, are o laringo-traheita care s-a lasat cu antibiotice puternice si ai mei s-au decis ca ar fii bine sa nu-l mai duca. Nu cumva sa mai faca ceva pe cand vin eu sa-l iau. No comment, ca-s la distanta si nu are rost.
Noa, smulsul cu atza sta in felul urmator. Madam Vik numa' ce-a incitat dar nu a esplicat! Am vazut ca ia un mosor de atza, trage un fir lung, si il pune in doua, dupa care il rasuceste nu stiu cum, ca n-am priceput. Un capat il tine in gura, iar din rasucitura aia o parte tine intr-o mana si alta in celalta. N-am reusit sa vad la altcineva cum face, ca de obicei ma duc la pranz si nu-s numai eu musteriu. Si pe desupra io fac pe asistenta. Cu o mana trag de pleoapa in jos, cu cu cealalta de desupra sprancenei in sus, sa stea pielea intinsa. In timpul asta, ea rasuceste de zor la atza aia si smulge firele de par. Cele care sunt bune te termina in 5-10 minute maxim, si cum zice Vik, nici nu stii ce se intampla. Daca nu-i asa de buna, apoi te cam trage, mai ales la "mustata". Ele zic cu mandrie ca in felul asta parul nu creste asa de repede, dar io n-am observat sa fie chiar asa. Singurul lucru cu care sunt si eu de acord, e ca pielea nu se irita asa de tare ca si atunci ca le faci cu ceara, si roseata trece mai repede. Si ca bonus, pretul unei astfel de " operatii" costa numai $4, mustata e $2, pe cand cu ceara la salon imi luau $10 pt sprancene si $8 pt celalata. Acuma se prea poate ca si locatia conteaza. Indiencele sunt in cartierul lor, si ma gandesc ca chiria nu-i chiar asa de mare la " bolda" lor.
Vik, vrei sa te fac sa iti pui sperante si mai mari? Calin e in charge cu scosul din masina de vase si pusul in bufete, face rufele saptamanal (la toti, nu numai ale lui), si le impatura dupa ce le socate din uscator (asa cums e pricepe el, dar eu nu-l descurajez)patul si-l face de cel putin un an, daca nu mai bine. Mai nou l-am initiat in curatatul morcovilor, ca tot vroia sa ma ajute. Mey, o sa-mi multumeasca viitoarea nora. Nu asa cum multumesc io soacra-mii. Ca eu trag de al meu sa ajute la curatenie, si pana nu se lasa cu tonuri ridicate nu se urneste. Aldo are inceputuri promitatoare, trebuie numai sa le fructifici si sa le incurajezi. La varsta lui si Calin imi dadea pastile de durere de cap daca vedea ca sunt obosita
.

Laura Takacs spune:
Asta nu e seara mea buna, semn ca ar trebui sa ma culc. Iar m-am autocitat mai sus. Rog pe cine-i mai competent sa stearga.

adriana spune:
 Laura, hihi.. lasa mai mesajul, ca sade bine, nu vezi ca nu se inghesuie nimeni pe aici![]()
Acum am auzit si eu pentru prima oara despre asa ceva: facutul sprancenelor cu atza..
Si Codrinul meu are instincte din astea.. precum Calinul tau.. stie sa puna tacamurile la loc, e sarcina lui asta, mai spala cate un vas, si stie sa curete cartofi
.. cam atat pentru 5 ani.. Dar are inclinatii casnice.. e bun copil
Olga nu prea le are, decat cu balacitul la baie... s-ar balaci si in WC daca ar putea..
Ciuf, succes la examene, copilasii sunt deliciosi, ti-am mai spus?![]()
Costumul lui Eva e tare scump.. mi-aduc aminte ca l-am vazut si pe Luca cu el.. seamana ca picatura de apa.
Vik, ne mai pui poze cu Nadja?
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Laura Takacs spune:
 Cum, Adriana, nu ai auzit de threading? Acolo pe la tine prin Queens sunt, stiu ca o prietena de-a mea cand statea acolo mergea la indience. Ia du-te ca e ieftin si io-s super incatata de cum le face. Mai bine decat cu ceara, pt ca poate sa selecteze firele individual. Da, baietii nostri trebuie invatati de mici, altfel ajung ca si tatii lor 
.

ciuf spune:
 Salut, Sunt la serviciu si am timp de scris 
.
La examenul de ieri de la chimie luai 146/100. Mai am joi unul tare, anatomie, si apoi sunt mai libera. 
Laura, asa e. Dupa 30 de ani esti o persoana mai cu capul pe umeri, constiincioasa. Cu toate ca eu si in Ro am fost buna la scoala.
Insa ma uit in jurul meu la cursuri. Ma iau cu mainile de par. Eu nu am vazut asa indiferenta toatala. Studentii , majoritatea absolvenit de liceu, vorbesc in timpul cursului, isi trimit sute de mesaje pe telefon, si ma innebuneste zgomotul ala al tastaturii. Wow, ce dexteritate au la tastat mesaje! La cursul trecut, tipa de langa mine a trimis timp de o ora jumate mesaje. La un moment dat, arunc cu ochiul sa vad ce moasa-sa tot scrie ea acolo "Eu zic sa fumam 'pot' inainte de a pleca la film". Noroc cu parintii ca le platesc scoala, ca altfel poate ar fi mai seriosi la invatat.
In fine, treaba lor.
So, sambata invitai copiii cu care se joaca Luca pe afara sa petrecem cei 4 anisori ai lui. Ce meniu sa fac pentru cei mici? Ca la adulti nu am probleme. Dar am gandeam ca la astia mici sa le fac ceva mai usurel, mancare nealergenica, adica cioco sau alune, si nu mai stiu ce altceva. Am si doua fetite indience care sunt vegetariene.
Am emotii cu ziua lui. I-am luat forma de tort. Vreau sa ii fac o masinuta, sa vedem ce mi-o reusi.
Felicitari pentru dintisorii Nadjiei. Poze nu ne dai cu ea? Tot o tii ascunsa?
Laura Takacs, habar n-aveam de metoda asta a smulsului de par. Ha, trebuie sa mai ies in lume
. 
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Laura Takacs spune:
Valeria, in legatura cu meniul, ti-as sugera un compromis, adica ceva intre mancarea americana tipica la astfel de ocazii si mancarurile noastre. Pui pane, acele "chicken fingers" pe care le poti face tu acasa, ca-s mai sanatoase, "pigs in a blanket", adica crenvursti din aia micuti in foetaj de la frigider gen Pillsbury tuburi de croissanti, merg de minune (si repede si sunt si buni), chiftelute, ca si ei mananca meat balls, niste sandwich-uri pe care le poti taia cu cookie cutter ca sa arate mai apetisante, si cam atat. Cred ca si atata e cam mult pentru cupii de 4 ani. Ca desert e suficient la varsta asta doar tortul. Petrecere frumoasa! Aaah, si editez ca am uitat, vezi sa le dai goodie bags. Io am luat ceva jucarele de la Michael's pt varsta lor, de colorat si inca ceva, si le mai pun niste dulciuri, dar nu multe.