Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adriana, sa iti traiasca Olguta si sa va umple casa de rasete si nazdravanii. Multi ani fericiti! O sa caut linkul de la tine sa vad pozele.
Venera, la multi ani pentru Markus, cu ocazia zilei de maine. Noroc si sanatate cu carul, sa fie un fratior bun si sa isi iubeasca parintii. Faine poze, faine tort. Tu arati super .
Eu sunt racita si fara chef de invatat. Maine am examen la chimie asa ca nu prea pot sta.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

LA MULTI ANI OLGUTA, DAVID si STEFAN!!! Adriana, Elena, Carmena sa va traiasca copilasii si sa va aduca numai bucuriiMiine e ziua cu cei mai multi sarbatorit:) LLA MULTI ANI ALVARO, MARKUS si PATRICK!!![s] Elena, Ven si Tinatache sa va traiasca baietii cei frumusei si sa va aduca numai bucurii!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! si-o

sarbatoritilor de zilele astea, sa cresteti mari si sanatosi si ascultatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Multumim frumos de urari!
La linkul din mesajul meu precedent avem si pozici noi de la gradi, si un filmulet (se incarca acuma). A fost foarte frumos Am baiat mare, nu-mi vine sa cred....

Venera , mama lui Markus
AMR 16 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

La multi ani tuturor piticilor care-si aniverseaza ziua de nastere, sa cresteti mari, sanatosi si sa primiti multe cadouri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

La multi ani sarbatoritilor, multa sanatate si bucurii sa aduceti parintilor!
Ven, multumim pt poze! Super baiatul, mare si dragut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Elena, la multi ani lui alvaro..Astept poze de la petrecerea baietului...Si caodurile.. vreau sa le vad
Tinatache, n-ai mai dat semne de viata, Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.. Poze nu pui?
Ven la multi ani frumosului, sa va fie de ajutor si sa-si iubeasca fratiorul..

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Multumim mult dragelor.
La multi ani si de la noi sarbatoritilor sa fiti iubiti fericiti si cat mai nazdravani
Eu l-am sarbatorit pe David pe 4 decembrie doar cu tortuletul mami tati si Alvarica...iar duminica pe 9 decembrie am facut acasa ziua la amnadoi ...si ce sa zic ca nu mai am curaj sa fac si la anul acasa ziua copiilor...a fost catastrofa cu copii in casa si fiecare care mai de care ca aia este a mea sau aia a altuia sic e sa zic ca Alvarica a stat in timeout ca nu mai puteam sa il calmez...noroc cu Sanziana ca a avut grija de casa de david ca eu am fost plina de nervi.
In privinta cadouri: Nu am acceptat sa aduca NIMENI cadouri. Le-am spus ca daca aduce ceva le dau inapoi...am casa super plina de jucarii...nu mai stiu ce sa fac cu ele ca am tot donat si dat prin vecinii de am inebunit...asa ca nu au fost cadouri.sanziana mi-a facut figura si a adus lui alvarica carti de povesti in romana...david a primit ceva ce nu avea niste zdrancanitori si le-am am zis ca accept si pe alea...in rest totul bine.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Fetelor...mi-au dat lacrimile de emotie...M-am uitat pe listuta de inceput si am vazut ca nu ne-ati uitat!

Sint si eu trecuta acolo cu Nicolas...nici nu mi-a venit sa cred.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Elena, LA MULTI ANI pentru Alvaro si David , si stiu cum e cu jucariile, traim aceeasi drama , la Matei in camera e ca la Walmart...

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor, sa cresteti mari si frumosi in continuare, sanatosi si norocosi.

Noi suntem bine, mai fac ultimele pregatiri, mai am doar 7 zile si bb Marc va fi scos la lumina, de abia astept sa il vad, is curioasa tare daca e tot al meu sau al lui Florin de data asta . Oricum, sanatos sa fie, ca nu conteaza, ar fi frumos insa sa aiba fiecare o mica miniatura ... dar daca mai am un al doilea Matei .. nu am cum sa ma supar .

POZE NOI

[b]Carmen
si [b]Matei Gabriel
- [b] 27.10.2003

Mergi la inceput