Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
adriana spune:
Hehe, Carmen, dupa cum se pare cred ca Marc va fi miniatura lui Matei.. Asa fost si la noi, au semanat bebeii ceva de groaza.. si parca asa a fost si la Elena... Mai dar toate v-ati luat dupa Elena
Carmen, nastere usoara, mai..
Theiuta, bine ai revenit, nazdravanul tau ce mai face?
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Elenalove27 spune:
am revenit...
Theiuta, bine ai revenit!
Azi am zis sa nu stau acasa asa ca pe la 1pm am plecat la Mall sa privim cum este decorat...nu am fost deloc impresionata ...nici Alvarica si nici David ,ei erau fascinati de scariile rulante...am facut sus/jos pe rulante de am ametit!
Alvaro parca a turbat azi dupa halatul baietelului din filmul Polar express...era in magazin pe un manechin si a inceput Alvaro sa zbiere si sa arunce pe jos de nu mai stiam de mine...David era agatat de mine ca o maimuta si Alvaro zbiera de toata lumea se uita la noi ca la circ...cu o alta mana l-am ridicat pe Alvaro pe sus si nu mai nimeream usa de la iesire sa ii pun in masina si sa plec cu ei acasa....dupa ce am plecat de acolo am zis sa mai trag o fuga cu ei si pe la alt magazin...nu am avut de lucru ca acolo a inceput cu adevarat circul de am plecat din magazin plangand...parca au inebunit de-a binelea azi!
carmen77, eu am o presimtire ca Marc o sa fie bucatica de Matei!
iar despre drama jucariilor...eu am zis ca pastrez majoritatea jucariilor sa joace David cu ele...dar degeaba ca normal am cumparat si lui David alte jucarii ..si ca sa ma oftic bine, David se joaca intr-un final cu toate jucariile care Alvaro nu a fost interesat de ele...
in privinta caracterelor: Alvaro este tare de caracter si fara sa vaite daca se loveste etc, un luptator adevarat. David este tare firav asa ca o fetita si tare fragil ...la petrecere a incercat si el sa mearga cativa pasi cu sanziana si topaia el acolo mititelul ca sa nu se dezchilibreze...am lesinat de ras cu sanziana...
O sa vezi ce diferenta mare o sa fie intre puisori...ahhh ma topesc dupa ei!
sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
Adriana, nu stiu ce are ca nu te mai vad pe lista mea de messenger...am re-instalat iar messengerul si am pierdut tot din lista...te rog add me in your list.Thank you.
ven, ce frumos este aranjat la ziua lui Markus si ce baiet frumos si gatit!!!! iar tu arati superb cu burtica :) mi-ai facut pofta sa fiu iar gravida...dar lasa ca imi trece repede poftele astea cand ma gandesc cum este cu 2 nazdravani :)) sarcina usoara in continuare.
revin....
Ana68 spune:
Vai....ce harnicute sunteti la scris,spre deosebire de mine...rusinica!
Urez si eu,cu intarziere si scuzele de rigoare,LA MULTI ANI! celor ce s-au sarbatorit si se sarbatoresc!
Astazi avem serbarea la gradinita,Luana este fulg de nea,evident...asa ca sambata trecuta am mers la cumparaturi de rochita adecvata....am gasit-o ,am dat o groaza pe ea,dar ce nu face tata pentru printesa lui?!
Am emotii...trebuie sa aranjez mofturoasa cat mai bine,sa-i fac parul cumva ca sa iasa bine...rochita sa stea impecabil...Cred ca mamicile cu fetite stiu despre ce vorbesc.Pana si rujul i l-am luat de acasa,ca deh!daca eu ma dau,ea de ce sa nu se dea?Rujul ei este un strugurel de la Nivea....ma bucur ca am reusit s-o pacalesc cu el...ca a avut unul pentru copii si l-a mancat.
A fost Mos Nicolae si la noi...a adus la fiecare cate ceva si Luana a fost cea mai castigata,ca-i a mai mica....printesele sunt pe primul plan,evident.
Am intrebat-o ce vrea de la Mos Craciun si inspirati am fost sa mergem impreuna cu ea la magazin,sa-si aleaga.M-am bucurat mult ca a ramas hotarata la doua chestii,fara a-si schimba opiniile,asa ca punct ochit,punct lovit...am cumparat un baby born si carucior de papusi.
Voi cum stati cu cumparaturile de Craciun?
Mai rau e ca nu stiu ce sa le cumpar lui Marius si lui Alex.
Va doresc o zi cat mai buna si spor in toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
adriana spune:
Dana Pintilie si Paula
la multi ani copilasilor, sa creasca mari si destepti, cuminti si descurcareti
Ven spune:
La Multi ANi Tudor, Andrei, ALexa si Codrin!
copiii mari! Si la mamici
Venera , mama lui Markus
AMR 12 zile
Markus e mare!
Theiuta spune:
Buna, fetelor!
Noi suntem bine, Nicolas are 4 ani si 2 luni, este in grupa mijlocie si ne pregatim sa mergem la serbare.Acum.
In rest, este o "balanta" super vorbareata, si indragostit de masini, dans (ce combinatie, nu?), vulcani si cifre. Astea-i plac, pina in momentul acesta.
Trebuie sa imi fac timp sa incep sa va citesc...dragele mele colege de odisee.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
adriana spune:
Oh, ce bine ca a mai venit cineva nou si la noi.. Theiuta, sa ne spui mai mult despre nazdravanul tau, ca noi ii stim pe cei de aici, ne-am tot plans-vorba vine
Paula, am vazut pozele cu copiii tai, sunt ABSOLUT reusiti amandoi!.. Sincer, ii vad fericiti, si gradinita mi se pare super- nici aici nu fac asa serbari, au costume frumoase, va doresc sa fiti fericiti, sa creasca copii mari, fara probleme.. N-au mai racit nu, ca ultima oara erau bolnaviori parca?
Imi place de ei, sincer, si atmosfera de la gradi m-a dat peste cap..., vreau acasa in Romaniaaa..... e altfel acolo... ma rog..
Olguta cu o saptamana inainte de ziua ei a anuntat pe toti, si vreo cateva zile dupa, iar spunea : "e ziua mea, a fost ziua mea.. am 3 ani"... Degeaba i-am zis de 4.. se indragostise de cifra 3... La gradinita nu stiu cum a fost, ei i-a placut, am rugat educatoarea sa faca poze, i-am dus o camera foto de jucarie(primita de Olga cadou) dar care era manuala, si nu s-a descurcat.. cred ca doar o poza i-a facut
Voi ati impodobit bradutul? Mie mi-e cam lene, ca stiu c-o sa fie si super deranj, iar aici parca n-am niciun chef.. tre sa ma impinga cineva de la spate...
Astazi iar sunt singura cu toti, tati e plecat.. o sa fiu Wonder Woman, ca trebuie s-o duc pe Olga la gradi, sa culc copilu 1 ora jumare, sa fac niste mancare, apoi sa iau pe Olga, sa merg 1 ora cu masina sa-l aduc si pe Codrin de la gradinita lui, sa ma intorc acasa cu toti 3.. etc, etc.. O sa ajung zombi diseara, cred ca adorm inainte alor...
Ven spune:
Salutare!
Theiuta, welcome back! Asteptam o prezenta mai activa de acum incolo!
Adriana, tu oricum esti (pt. mine) wonder woman cu cele 3 minuni ale tale!
Nu mai stiu daca v-am aratat bradutul nostru pe care Markus a insistat sa-l impodobim deja, "ca sa vina Mosu' mai repede!" , si noua mea tunsoare fancy-trendy , adica de fapt mai usor de intretinut cu bebe mic. (scuzati calitatea pozelor facute cu tilifonu')
Va pupicim!
Venera , mama lui Markus
AMR 12 zile
Markus e mare!
vikinga spune:
LA MULTI ANI ANDREI SI ALEXANDRA! Dana, Paula, sa va traiasca copilasii si sa va aduca numai fericire!Theiuta bun revenit! Mi se pare tare haios Nicolas cu pasiunea pt vulcani:)! Dar cum de si-a descoperit asa o pasinue? Tare interesant mi se pare:)Ven imi place cum te prinde noua frizura, esti o tinara femeie tare frumoasa! Bradul e reusit, mi-a placut combinatia. Si Markus e inebunit dupa alabastru?Adriana ca de obieci super womanMiine vine tata, o sa avem un Craciun in familie unita:)!Un weekend placutVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
adriana spune:
Ah, super women, wonder women, dau titlul gratis... Cine il vrea??
Sunt zombi, cum am promis
De la gradinita lui Olga m-a chemat directoarea sa-mi spuna ca au probleme cu ea, pentru ca nu asculta de nimeni.. Cred si eu.. Asa ca sunt cam suparata... chiar nu stiu ce sa fac.. Ma rog, a fost o avertizare.. Dar tot sunt suparata.. efectiv nu stiu cum s-o iau, face numai ce vrea, extrem de impulsiva si egoista..
Ai vostrii se pot gandi la consecinte? Am tot incercat sa-i explic ceva de genul cauza-efect, nu asculta- nu mai e primita la gradi, dar se pare ca intelege pe moment, apoi tot feelingurile ei conteaza mai mult.. Poate ca cer prea mult de la ea, totusi C la varsta ei avea frica, intelegea parca..
Ma duc la somn, maine poate gandesc mai limpede..