Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (251)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Da mai Moni, cred ca burtoacele alea ne stresau neuronii.chiar ca eram in ultimul stadiu
Tin minte ca eram racita si am zis ca am baut doua cani de "cai" , tu te-ai sesizatsi am facut un hai si un ras pe tema asta de numa!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

"Felicitari fetelor care au achizitionat lucrusoare pentru bebei si pentru ele...eu am inteles ca pompita de sin trebuie luata cu noi la spital? Tocmai am primit una si a incercat-o Dan pe tita lui!"
Vai cat am ras atunci...asta era Cata
"Tocmai mi-am cumparat ieri un album... pe care o sa-l numesc "In asteptarea lui Bitza" (Bitza e bebe acum...asa ii zicem noi) in care o sa pun poze cu "mami si tati" de cand e Bitza in burtica....sa vada copilul ce-am facut cand el statea la intuneric sa se coaca!"-aici Teolinda
"Fetelor eu nu scap de arsuri pentru nimic in lume; la cate arsuri am tot avut, daca ar fi sa ne luam despre faptul ca se zice ca arsurile apar cand ii da parul lu bebe, al meu ar trebui sa fie deja MAIMUTA."-aici Toanca
"O sa iau si eu vata daca trebuie atata, ma gandisem intai la tampoane, dar daca trebuie atata ma ruinez!!! Credeam ca la cezariana e mai putin sange.Sper ca macar placenta o scoate la operatie, nu?"-aici Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata,am gasit,tre sa tin minte si eu: cap.115 ,pag 14

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

DENISA vezi ca ar fi super sa nasti in masina la 140/h Ar fi genul tau! Vorba aia ..FUN...

MONI 37+ si DIANA
================================================================
Moni- la primul copil sa nasti intr-o ora n-am auzit, dar nu cred..Fun-ul adica distractzia va fi la spital probabil, cand o intra Dragos in asistente, dc cumva i se pare ca am dureri insuportabile..Si Dargos a fost la curs prenatal,dc chiar incepe nasterea in masina, il instruiesc- are trusa de scule, foloseste si el ce se potriveste
Mai rau e dc mergem cu masian mea, ca nu am scuel performante ca el..

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Denisa vezi ca s-a putut la primul intr-o ora? Ba in si mai putin timp

Mergi la inceput

Moni- scuze, acuma am vazut raspusnul cu Fe, cred ca scriam in acelasi timp..Deci la tien doar culoarea difera, bravo tie..dar totusi am o intrebare, scuze fatza de celelalte fete; cantitatea e proportionala cu cat maninci, ca mi se pare ca tu maninci putin, sau cam la fel ca mine..

Denisa
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by monica70
Si Dargos a fost la curs prenatal,dc chiar incepe nasterea in masina, il instruiesc- are trusa de scule, foloseste si el ce se potriveste
Mai rau e dc mergem cu masian mea, ca nu am scuel performante ca el..

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK

Mor de ras........va dati seama cate faze am ratat eu?!!!! ca vreo luna dupa ce am nascut nu am intrat deloc pe forum.....trebuie sa recuperez!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Moni- nu bag fier inca,sun vecinul sa avd dc ma ajuat cu bradul,de dc il vreau in casa..Dar de cantitatea eliminata, nu mi-ai zis, e la fel?
Denisa
34+

Emma Andreea
BEBIK

Insistaaa

Mergi la inceput

Vai IOANO citeste si partea aia altfel nici nu stii ce pierzi
Vad ca i-am raspuns totusi Denisei:
Iar in privinta cantitatii...nu-i deloc uriasa si eu ma intrebam cam pe unde-s alimentele...cred ca o parte-s in energie iar o parte s-au transformat in apa....sunt imbibata ca un burete: dimineata toata-s cu dungi pe burta si pe pulpe de la perna,camasa de noapte...de la orice..Si voi aveti asa urme? Plus de la ciorapi sa nu mai vorbesc

MONI 37+ si DIANA

Mergi la inceput

Mda deci sa va povestesc : azi primesc pm de la Monica cu titlul "Marioooooooooo" in care imi spunea ca ce mi_a venit sa nasc tocmai acum in weekendul asta si a bagat iconita ci aia care isi dau in cap dupa care trage concluzia si zice ca asta inseamna ca si ea naste de revelion si mai baga o iconitza unde se da ala cu capul de perete.
Si vine azi Marian de la spital si se baga la calc unde stiind ca sutn mereu pe forum are si el o grija sa ii dea refresh mereu si cand ii da refresh vede aia cu aveti un mesaj nou si hop da pe el. Dupa care cuo fatza de aia socata mi spune" ete ti_a scris una care iti zice Maria si zice ca ce te_a apucat sa nasti acuma si isi da cu un ciocan in cap si a mai zis ca asta inseamna ca ea o sa nasca de revelion si apoi se da cu capul de zid". Va dati seama ca pana am procesat ce naiba vroia sa zica si am tras o portie de ras l_am luat si la suturi ca si_a bagat nasul in mesajele mele.
Dar nu va mai explic ce s_a amuzat cu iconitzele ca nu stia de ce e masochista Monica.
Irina 38+

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=63623&whichpage=1 Denisa de tine e vorba si de + Doamne ,nu mai pot de ras,ce putea scoate Irina din ea Si faza cu bucata de piele de la canapeaua Denisei

Merg la nani si eu,ca asa pot sta pana dimineatza razand de nebuna.

Mergi la inceput