Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (251)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ei vezi,te-ai agitat degeaba cu laptele.Mai, am citit azi la birou povestea nasterii lui Mario - in episoade si m-am distrat en gros.Am uitat sa iti zic .Uitasem ca ai avut totusi si ceva contractii pana ti-au pus anestezia aia domeasca OHOHOOOOOO MAI EEE!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaa si ce ma stresa....cuvantul vietii mele in diminetaa aia era ...anestezistul....da am avut contractii si destul de nasoale...asa ca macar stiu cate de nasol si nu vreau sa nasc natural de acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina-bine ca e ok Mario- de la ce capitol sa incep cu nasterile?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

imediat bag si eu nioste gognele, dar fara maioneza, sa nu te superi Cosmi.
am avut musafiri, punem tara la cale, sa scapam de idiotii de italieni care cica se ocupa de bloc.

Marco a papat IAR:spanac si somon la gratar. e innebunit dupa peste.
I-as da lapte Denisa, dar sincer nu stiu daca mai vrea, la cat a bagat in el.
Irina ma bicir ca a baut lapticul Mario.

azi a facut de 3x pipi pe el. de cate ori il intrebam, zicea ca nu, si pe urma..ma luam cu altele si gaseam copilul ud. dar nu ma las pagubasa....

merg si eu in pat, acusi s-a pus cu Clau, sper sa adoarma, ca e tarziu pt. el.
la toate, poate peste noapte va calmati.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Ai dreptate IRINA Uite si popalaul daca ti-era dor.LILI bantuia serile astea prin zona.
MAi si ce ciuda mi-e,m-a cautat pe mess Daniela azi Si eu dormeam Taman atunci Amintiti-mi maine sa o sun.
DENISA mai bine lasa-l pe Dragos cu strumfii si du-te la munca, poate mai dai de o baba Mamaaa, muream de ras cu baba aia a ta

Mergi la inceput

Am gasit la povestea nasterii pe una care n-a durut-o absolut delooooc! Aproape ca la mine.Pe mine ma mai impungea,dar asa ca si cand esti constipat oleak si nu-ti vine.Deci varza.
Faza:azi intreaba colegul celalalalt ,dar ce substantza ii da sotiei celuilalt sa nasca mai repede? Ceva gen laxativ? Am zis ca mor de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-ai mirosit tu ceva, maine merg pina la job cu Alex sa semnez niste acte dar babe nu mai am si dc ar sta dragos acasa nu prea ne-ar ajuneg cum vrem banii ca el face mult mai mult ca mine, de..
Va pup ca vine emma acasa si sa ii pregatesc papa!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid bafta pe maine la munca. foarte bine ca mergi sa te mai relaxezi.
Moni ce nebun colegul tau, m-am distrat putin.

pe mine m-a apucat curatenia in PC, zice ca nu mai am spatiu pe C, asa ca...sterg de zor... asta dupa ce mi-a zis Clau care sunt chestiile de pe C, caci eu am mai sters de pe D. gata, am mai facut rost de spatiu. plec la somn.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu n-am sa uit niciodata ca mi s-a rupt apa in cap. 78 la pagina 4.....si Moni se stresa ca ii vine randu si mai are conta de terminat, pe Giova o certa Clau iar pe Ralu o certa Ovi, sa nu planga si sa pateasca ceva , Irina era intrigata, parca presimtise ceva......Ce vremuri!!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Eu eram chiar acum, la cap 100 in noaptea de dinainte sa nasca Irina.Eu parca pe la 115 am nascut si Ursulina a bagat anuntzul gresit ca am nascut prin cezariana Tre sa caut.
Cam de la cap.70 pana a nascut Irina, a fost super distractie Ziceai ca suntem drogate uneori Eram in ultimul stadiu . Ce ne mai vaitaaaaaaaaaaaaam !

Mergi la inceput