Cainii si... cancerul la san...?????

Cainii si... cancerul la san...????? | Autor: lorelaim

Link direct la acest mesaj

"The theory is that dogs, and possibly other pets, harbour and transmit MMTV or MMTVlike viruses that can induce human breast cancer. "

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/health/healthmain.html?in_article_id=490581&in_page_id=1774&ico=Homepage&icl=TabModule&icc=picbox&ct=5

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Sincer, nu pot decat sa rad..... va dati seama ca tipii acestia au primit bani sa faca asemenea cercetari ?

In plus, simt in rinichul meu drept, acela cu extrasensibilitati ca 1 sau 2 tipi isi sustin doctoratul in aceasta tema si apoi o sa 'trateze' cancerul de san mai 'bine' decat toti ceilalti

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

greu de crezut insa nu imposibil
oricum eu nu am animale de casa,nici n-am avut

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Nici chiar asa...mama mea toata viatza a avut un catelus in casa.Iar acum are doi catei.
Bazaconii...
Pana acum se spune ca animalele de casa apara copii de bolile la stomac,acu cauzeaza cancer,is curioasa ce-o urma...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Hi,hi,hi!Daca niciodata n-am suportat sa mi se invarta cainii printre picioare,inseamna ca ar trebui sa fiu protejata.Si totusi,am patit-o.Dar gratie medicilor si lui Dumnezeu,am scapat cu bine.Pare o gluma buna pentru cei creduli.

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

hai ca-i buna.
a devenit o moda si o obsesie subiectul asta.
sa nu fumam. sa nu bem nimic si deloc. sa nu mancam carne, grasimi, cartofi, margarina, soia + inca vreo mie de chestii ca facem cancer. sa nu folosim deodorante cu Al, nu stiu ce creme de epilat, sa nu vorbim la mobil ca facem cancer.
si acu prostia asta.

..astept restul studiilor. sigur in urmatorii ani vom mai afla despre alte chestii nocive si potential provocatoare de cancer: cititul cartilor, mersul la munte sau dusul zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Mama a fost salvata de propriul caine: din senin a lovit-o peste san, el, care era dresat si nu sarea cu labele pe nimeni, locul respectiv s-a tumefiat, s-a inrosit, mama a mers la medic, i s-a pus diagnosticul de neoplasm mamar si a fost operata. Se intampla in primavara anului 1989, iar in prezent mama este sanatoasa si-l tot pomeneste pe Nicky (care intre timp a murit), datorita caruia a descoperit boala la timp...
In alta ordine de idei, am vazut pe Discovery (am voie sa spun, nu? nu vreau sa fac reclama) un documentar despre abilitatile cainilor de a depista cancerul de piele; se pare ca mirosul lor extrem de fin le permite cainilor sa detecteze formatiunile de celule maligne...

Mergi la inceput