Informatii utile Constanta 12
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
ioana_p76 spune:
LA MULTI ANI de MOS NICOLAE!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!
Dearbambi bafta multa in continuare! Faci cumva si inseminare luna asta pe ciclu natural?
Restul fetelor, ce mai faceti, va pregatiti de sarbatori? Multi
Ioanapoze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dear_bambie spune:
Ioana, multumesc pentru incurajari si multa bafta si tie! Nu, doar monitorizam ovulatia, sotul mai are tratament de facut si va trebui sa repete spermograma la sfarsitul lui februarie. Dar, pana atunci, poate se intampla o minune de craciun!
toate fetele!
aniversare nunta; http://tt.lilypie.com/MvKQp2.png
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
dear_bambie spune:
Ioana, multumesc pentru incurajari si multa bafta si tie! Nu, doar monitorizam ovulatia, sotul mai are tratament de facut si va trebui sa repete spermograma la sfarsitul lui februarie. Dar, pana atunci, poate se intampla o minune de craciun!
toate fetele!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
madaluta spune:
dear bambie:bravo, stai bine la capitolul foliculi... Poate si ceva gigei buni pe acolo..si vine mosul cu darul mult asteptat..
Cornelia: doamne ajuta sa se prinda puiutii!
Madalina 17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
dear_bambie spune:
Neatza, fete frumoase!!!
Deocamdata, nu am vesti, eu in ziua 9 a CM, am fost la control si aveam un folicul de 1.39, monitorizarea urma sa o fac in zilele 15, 16, 17 ale CM. In ziua 15 am fost la doctor si surpriza, foliculul nu mai era, semn ca ovulatia avusese loc in ziua 12 :(( , am facut si teste de ovulatie, iar conform acestora, LH era prezent in urina. Concluzia, dupa monitorizare, exista ovulatie, ceea ce este foarte bine, deci, organismul si-a intrat in normal dupa operatie. Urmeaza, ca in luna ianuarie, sa continuam cu monitorizarea, numai ca, acum vom incepe din ziua 12, sa nu o mai ratam si voi avea si o schema de tratament pentru stimularea ovulatiei si spre finalul lui februarie vom repeta spermograma, iar daca sunt imbunatatiri, vom face o inseminare, probabil in luna martie. Contact in ziua 12 am avut, deci, exista o micuta sansa de a fi dc erau si
buni pe acolo. Ar trebui, sa fac Bhcg-ul pe 17 dec, dar imi este teama, ca valoarea va fi 0, asa ca, voi astepta CM pe 23 dec. Cam astea ar fi noutatile!
Cornelianeli, iti tin pumnii!!! toate fetele!!!
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Dearbambi ma bucur ca ai vesti bune si cine stie, chiar daca sunt sanse mai mici, poate o sa ai o surpriza de Craciun!
Mada sa ne spui si noua ce ai vazut la echo! toate fetele!
Ioanapoze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
Animalutele de Craciun
AngeliquedeS spune:
Dear Bambie, chiar ca este o veste buna, ai avut un folicul dolofanel. cat despre gigei, stii ca trebuie unul singur si bun! Asteptam vesti!!!
Cornelianeli, ce mai faci? Ai grija de cei doi puiutzi!
Pup toate fetele!!!!
Pupici,
Angelique 37+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 17 zile!
dear_bambie spune:
Neatza!!!
Angi , Doamne ajuta!
Mada Felicitari pentru printesa!!!
Ioana
Crisis ce mai faci?Pe la noi, cand mai treci?
Cornelianeli
Restul fetelor, pe unde umblati? toate fetele!!!
maria08 spune:
Buna!
Intru si eu sa va pupacesc pe toate, dar pe toate fara exceptie!!!!!!!
Maine imi mai incerc norocul cu o inseminare.....am avut surpriza ca in ziua 9 sa am un folicul de 20 !!! Nu-mi fac sperante prea multe.....dar am vrut sa mai fie o incercare pana la FIV-ul din 2008!!
Angelique: Ce repede trece timpul....mei e putin pana la marea intalnire!!!!!O nastere usoara iti doresc! Daca ai timp, te rog sa-mi trimiti un pm cu detaliile despre cel cu care ai facut tratamentul cu aloe( mi s-au sters pm-urile mai vechi!!).
Cornelia: Tin si eu pumnii stransi alaturi de celelalte fete!!! Te asteptam cu vesti!!
Despre Mamacita ce mai stiti?? Sunt bine si ea si bb-eii??
Numai bine!!