Informatii utile Constanta 12

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Maria, ai PM! Tin pumnii stransi, stransi pt inseminare!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 16 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Trec, trec si pe aici...Dar ce sa va spun?
Azi m-am simtit un pic mai bine...chiar am iesit la cumparaturi seara. Sper ca incet incet sa-mi revin cu totul ca sa ma pot bucura si eu de Sarbatorile de iarna.
Va pup pe toate si va doresc ca de Craciun Mosul sa va aduca o veste minunata!

Sarbatori fericite!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Nu am mai intrat cateva zile pe-aici..am fost ocupata cu aniversarea lui Darius... daca vreti sa ne mai vedeti avem poze noi la semnatura,atat de la petrecere cat si cele din colaj sunt dragute...

Cornelia:[rugaciune]
Ioana: e fetiza..da parca mie t0t nu-mi vine sa cred...
maria08: [rugaciune]
Crissis: sa te refaci si s aincerci sa te bucuri de sarbatori...

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Spuneti-mi nebuna daca vreti dar eu la ora asta am venit de .....afara . Da, am fost la zapada. Am vrut sa ma dau si cu sania, dar neavand sanie am folosit si m-am dat pe gheata in parcare la Aqua Magic . Suuuper tare!!!! Ar trebui sa incercati!
Cu alte cuvinte, nu numai ca am iesit din casa, dar m-am si distrat pe cinste.
pentru toate fetele!

Sarbatori fericite!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

crissis: bravoooo uraaa..ma bucur mult k te distrezi...
Eu ratez si iarna asta...nu schiuri, nu patine, nu derdelus...dar iti doresc si tie sa o ratezi pe cea de la anu, din aceleasi motive k mine!pup]
Ioana: si pt tine la fel...
Cornelia cand primeste rezultatul?
va pup..

Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

aniversare nunta; http://tt.lilypie.com/MvKQp2.png

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, în prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi. Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa va uram tot ce-i mai bun in aste sfinte sarbatori! Un an nou fericit si “La multi ani!”

Si uite si reteta pentru un an bun:
Reteta pentru un an bun Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!

Sarbatori fericite!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele, va doresc un CRACIUN FERICIT si Mosul sa va aduca tot ce va doriti!
SARBATORI FERICITE!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Animalutele de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Sarbatori fericite si tot binele din lume!!

Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: 2 zile!!!! Wow!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Craciunul bate la usa,
Raul faca-se cenusa,
Bucurii si sanatate,
Domnul sa va dea de toate,
Si cand nici nu va ganditi,
Sa fiti si mai fericiti!

Sarbatori fericite, dragele mele!!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput