Informatii utile Constanta 12

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor! Slaba activitate pe aici..
Mada am citit ca ai avut ceva probleme, dar ma bucur ca acum esti bine, sarcina usoara in continuare!
Cris, Dear Bambi multumeasc pt incurajari! va
Dear Bambi, asteptam detalii de la consultatia la dr. Tatu!

Eu nu am noutati, astept rez la hormonale (inca nu il am ,azi se fac 10 zile..si la Szeged sunt gata in 2 ore, dar ce sa mai vorbim..) sunt curioasa cum or fi iesit

toate fetele!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatza!!!
Gata, am revenit, nu mi-a mers netul 4 zile!

Mada, ma bucur ca te simti mai bine!

Crisis, Ioana

Am fost vineri la dr Tatu, este foarte draguta, ne-a raspuns la toate intrebarile, cu siguranta vom mai merge la dansa! Nu ne-a dat nici un tratament, ne-a recomandat sa ne facem analizele genetice si apoi sa venim la dansa. Noi am hotarat sa treaca sarbatorile si apoi sa ne apucam de analize, dar intre timp am gasit un
Tratament naturist pt. barbati cu rezultate spectaculoase daca este tinut intocmai
-vit.A(1,5-2mg sau 5000 UI)-echilibrul hormonilor sexuali
-vit.C(cat de mult)-influenteaza formarea hormonilor glandelor suprarenale,protejeaza
-Zn (15 mg/zi)-pt.trat.sterilitatii
-Tablete de telina max.cat scrie in prospect
-Spirulina tot max.
-Naprasnic(ceai,preparat special)-2 luni,3 cani pe zi
-polen(2 linguri/zi,dimineata)

-ulei de catina-are efect foarte puternic se adm.int.timp de 3 luni
-Branca ursului-de 3 ori pe zi(se face un amestec din frunze,flori si seminte-cele mai importante,se macina toate cu rasnita de cafea) cate o lingurita plina (nu cu varf)bauta cu o cana de apa-creste motilitatea si nr. -sau tinctura(mai usor de adm.)
-busuioc -macerat la rece 8 ore(4-8 lingurite intr-o cana cu apa)se strecoara si se bea dimineata.-doar 14 zile.

Am zis sa-l incercam, poate da rezultate, banuiesc ca rau nu are cum sa-i faca! Nici nu stiu ce sa fac? Voi ce ma sfatuiti?

O zi frumoasa!
toate fetele!

aniversare nunta; http://tt.lilypie.com/MvKQp2.png

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dear Bambie, ma bucur ca ai fost multumita de dna Tatu. Despre Zinc, Naprasnic si Branca Ursului iti spun si eu sigur ca au rezultate, am facut si noi tratament cu ele.

Ioana, tin pumnii pt analize!

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

ioana_p76, eu mai citesc pe aici pentru ca " asteptand un ingeras ....a ramas in sufletul meu un loc unde mi-am petrecut multe clipe si frumoase dar si triste si tocmai de aceea acum vreau sa te incurajez si sa-ti confirm ce ti-a spus madaluta: asa e, mai devreme sau mai tarziu toate vor avea visul implinit si vor trece bariera catre mamici. Desi daca-mi spunea cineva asta acum 1 an jumate cred ca m-as fi uitat urat, acum cred cu tarie acest lucru. Si eu am vrut sa renunt de multe ori in cei 5 ani si ceva de lupta cu infertilitatea, si de tot atatea ori am mers mai departe, asta si datorita fetelor de aici. Si daca vrei sa iei o pauza (desi iti spun eu ca gandul tau tot acolo va fi) ia-o. Eu am ramas insarcinata intr-o luna de pauza ( si prima si a doua oara, desi prima data am pierdut sarcina), asa ca minuni exista. Si faceam inseminari artificiale de vreo juma' de an si ma pregateam de FIV.
Eu iti urez rabdare si succes, la fel cum le urez tuturor aspirantelor, iar gravidutelor sarcini usoare.
Va pup, o seara excelenta

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Gabiu iti multumesc mult pentru incurajari!
Cum speranta moare ultima si eu sper ca intr-o buna zi sa devin si eu graviduta si apoi mamica. Dar nu pot sa sper ca se va intampla natural, dupa 2 fiv-uri nereusite, cu spermograma proasta..Si nici sotul meu nu crede in asta, nu mai vrea sa ia nici un tratament, ca la noi nu s-a vazut nici un rezultat dupa tratamente naturiste (BU si injectii cu aloe) Nu cred ca pot sa-l mai conving sa ia de ex, tratamentul pe care l-a scris Dear Bambi.
Apropo, Dear Bambi, eu cred ca nu strica sa ia sotul tau acest tratament naturist, poate aveti noroc si se mai imbunatateste ceva. Ma mir ca d-na Tatu nu v-a dat nici un tratament..oricum analizele genetice nu strica sa le faceti daca ajungeti la fiv.

toate fetele!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

De azi este Targ de haine in Mamaia! Asa imi place. Sa fie activitate pe aici.
Ioana te astept . Cand vrei tu, eu sunt acasaaaaa!
dear_bambie ma bucur ca va apucati de tratament. Mult succes si burtica cat mai repede

4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna.

Angi, Crisis, Ioana multumim pentru incurajari!

Imi este cam mila de sotul meu, ca ia cam multe pastile, ceaiuri(se cam vaita saracutu) dar asta este, trebuie sa facem sacrificii. Cel mai mult ma bucur ca am reusit sa-l conving sa renunte la fumat si la cafea.
Si eu sper din suflet, ca tratamentul sa dea rezultate si poate nu vom ajunge la fiv( mai ales ca trebuie sa asteptam, sa treaca cel putin 10 luni de la operatia mea(miomectomie mai))
Dar cine stie, poate Mos Craciun, ne va aduce un !

toate fetele!

aniversare nunta; http://tt.lilypie.com/MvKQp2.png

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Sa va zic ce rezultate am avut la analize (la IDS - recoltat aici si lucrate la Buc.), iar f. diferite de ce am facut la Szeged, la doar doua luni diferenta: FSH = 7,6 si LH =3,2. Nu stiu ce sa mai cred ca la Szeged am avut FSH = 13,85 si nu avea cum sa scada asa. Am incredere in analizele de acolo pt ca s-a vazut clar la fiv ca erau reale analizele, la cat de prost am reactionat.
Acum nici nu stiu ce sa mai cred..

Dear Bambi mult succes la tratament, sa aveti o surpriza placuta de Craciun!

toate fetele!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Iar bate vantul pe aici! Iar va aduc eu pe prima pagina chiar daca nu cu un raspuns la subiect.
scz. de off topic: este cineva care si-ar dori o familie de chinchilla? sunt cu tot cu cusca si accesorii si foarte usor de intretinut. Este unul dintre putinele animale cu blana care nu declansaja alergiile si sunt extraordinar de dragalase. Astept PM!

Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ioana: valorile scrise de tine se incadreaza in cele normale...nu e bine? Dar si cea de la Szeged e la fel, cel putin dupa valorile de referinte de la Synevo...
Stiu k analizele hormonale pot da rezultate diferite, chiar dc le faci in aceeasi zi. Important e sa se incadreze in limitele normale.Ce te nemultumeste pe tine?
In ce zi a CM-ului le-ai facut?

Madalina 14+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput