Informatii utile Constanta 12

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Mada multumesc pt raspuns! Prompta ca de obicei!
Pe mine ma nemultumeste faptul ca nu mai stiu ce sa cred, daca rez de la Synevo sunt totusi bune sau nu..in cel de Sz am mai multa incredere pt ca s-a vazut ca am raspuns f prost la tratament si nu era bun rez, la FSH max 12 pt z2(cand am facut analiza si la Sz si aici). Am aflat apoi ca cu FSH de peste 14 nici nu-ti mai face fiv..mai bine nu-mi facea nici mie, pierdere de timp,bani si in primul rand..sperante..
Sper acum ca, daca fac o pauza mai mare, sa isi revina organismul meu cel ciudat si data viitoare sa raspund cum trebuie la tratament, fie ca va fi tot la Szeged, ori in tara( ma tot gandesc la variante)
Nu prea am fost la subiect, scuze..

Restul fetelor, voi ce mai ziceti,nu mai e nici o aspiranta pe-aici?

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna fetelor.

M-am intors din concediu si am reusit sa citesc din urma.Daca subiectul e cu informatii utile atunci sa ma fac si eu utila.Pentru ca ii cunosc personal pe dr. Voinea Felix si Claudia, pot sa va spun ca telefoanele din dreptul lor sunt ale tatalui lui Felix, dr. Voinea Florea.Deci cand le folositi sa specificati cu atentie unde vreti sa mergeti.Probabil, la ele raspunde o secretara.

Ioana, linisteste-te, eu zic sa ai mai bine incredere in tine caci aparatele sunt tot aparate.Sigur vine si la tine bebeul dorit.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ioana:ai dreptate..acum m-am uitat cu atentie pe buletinele de analize si FSH nu tb sa depaseasca 12,5....Tare imi pare rau...Nici nu stiu ce sa te sfatuiesc. Poate k ar trebui sa iti faci lunar FSH-ul sa vezi o evolutie..sau poate k ar trebui sa recoltezi in aceeasi zi la 2-3 laboratoare....

Madalina 14+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Neata fetele si sa aveti o saptamana buna.
Eu vin cu vesti proaste despre mine si anume mi-am facut analizele, trebuia sa primesc programul pt. tratament de la MNL si urma sa fac fiv-ul in dec. Cand le-a vazut dr.Lutescu s-a exprimat ceva de genul "tu stiai ca ai asa ceva?" Anticorpi Citomegalovirus IgG (Chemiluminiscenta2)mi-a iesit pozitiv,Anticorpi Rubeola-IgG = este >400UI/mL si trebuie sa fie <5. Daca am inteles bine este un virus hepatic.....,insa am inteles ca nu se mai pot congela embrionii,iar in cazul in care nu ne reuseste din prima o luam de la capat cu toate cele. Nu a reusit sa ma convinga dr. ca doar asta ar fi singurul risc. M-a sfatuit sa incercam totusi,dar este usor sa ne jucam cu cuvintele - cel putin sa fiu sigura ca totul este in regula.
Am facut analizele la Synevo, merg maine si le repet la IDS-este si langa mine laboratorul.Oricum am renuntat deocamdata nu stiu ce sa mai fac, mi s-au cam inecat corabiile. Daca-mi puteti da un sfat.... Nu va suparati pe mine daca m-am abatut de la subiect.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Nu am mai intrat de mult aici......sper ca nu m-ati uitat......
Crisis: FELICITARI!!!!! O sarcina usoara iti doresc!!! Pot sa-ti spun ca reusita ta m-a readus la viata!!! Incepusem sa-mi pierd speranta!! Poate unele fete au trecut prin asta....incerci, incerci, incerci si tot incerci ani la rand si cand vezi ca nu se concretizeaza numic......ai impresia ca viata ta nu prea mai are sens, ca cel mai simplu lucru pentru unii a devenit cel mai greu lucru pentru tine!!
Madaluta: Si tie iti doresc o sarcina fara probleme!!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bubu: repeta analizele si mai vorbeste si cu alti medici...mai multe pareri nu strica. Nu fi demaoralizata..solutii exista!!!

Madalina 15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Weeeee ce ma bucur ca vad activitate si pe aici. Multumesc maria08 sper sa aibe toata lumea parte de fericirea mea, si daca se poate si fara nelinistea prin care am trecut, e si mai bine.
Atat de mult imi doresc sa nu mai vad aspirante vechi aici....stiu ce inseamna sa te chinui si luna de luna sa fi dezamagita...sa o iei de la capat numai pentru inca o dezamagire. Dar mereu exista un final fericit si atunci iti dai seama ca a meritat toata lupta si toata suferinta.

Cristina 6+

Uite cum creste bebele

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bubu73, neaparat repeta analizele si la alt laborator, suntem multe care am fost pacalite de rezulttele de la Synevo. Si in functie de rezultat mergi pe mana doctorului

Maria 08

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Bubu parerea mea este, asa cum ti-au zis si fetele, sa repeti analizele, insa daca ies tot asa, sa iei tratament pana se remediaza, chiar daca mai intarzii putin fiv-ul. Normal ca dr. L iti spune ca poti continua, doar ca nu se vor putea congela embrioni, ca sa faci totusi fiv-ul sa nu te piarda de "clienta" (scuze ca sunt cam dura, dar asta e impresia pe care mi-a lasat-o, avand in vedere ca noua ne-a spus la o spermograma proasta cu care am facut ICSI in Ungaria, ea ne-a spus ca putem incerca chiar si 10!! inseminari)
Orice problema ai, e bine sa amani fiv-ul, pentru ca poate afecta prinderea embrionilor. In Ungaria nici nu-ti face FIV daca n-ai toate analizele OK (in primul rand cele infectioase)
Incearca sa afli parerea si a altor medici, poate chiar in Bucuresti.
Mult succes iti doresc!
Maria eu nu te-am uitat, chiar ma gandeam ce mai faci, ce planuri mai ai?
Cris intr-adevar e tare greu sa fii aspiranta de atata timp , cum sunt eu, de ex, dar ce sa facem, mergem inainte si speram sa depasim si noi vreodata stadiul asta de aspirante.
Si speram sa existe si pentru noi, cum zici tu, un final fericit, adica finalul tuturor incercarilor noastre sa fie cel mult dorit !

toate fetele cu drag!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatza, fete frumoase!

Am intrat putin sa vad ce noutati mai sunt, ma grabesc, am programare la stomatolog, de fapt in ultimile 2 saptamani numai la stomatolog am fost. Abia astept sa termin
Pe scurt, noi suntem bine, sotul continua tratamentul si eu vineri am programare la ginecolog, trebuie sa incep monitorizarea ovulatiei. Eu am CM de 32 zile, ultimele 3 luni a venit la 32 zile, intrebarea mea este: cand ar trebui urmarita monitorizarea, in ce zile? multumesc anticipat!

toate fetele!

aniversare nunta; http://tt.lilypie.com/MvKQp2.png

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput