Informatii utile Constanta 12

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
O veste buna acum la sfarsit de an:
A NASCUT ANGELIQUEDES in data de 27 decembrie, de Sfantul Stefan!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE VIKTOR!
Draga Kris FELICITARI, sa-ti traiasca baiatul sa fie sanatos si sa fiti fericiti alaturi de el!
Multi pentru voi!

Fetelor, va pe toate si va doresc un An Nou mai bun in care sa ni se implineasca tuturor dorinta cea mai mare!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Animalutele de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Da, da, DORINTA CEA MARE SA VI SE IMPLINEASCA ANUL CE VINE! asta va doresc...
va pup

Madalina 20+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

felicitari ptr bebelusul Victor!! sa fie sanatos, mincacios si sa creasca mare si voinic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oauu acum am aflat si eu..
Felicitariiiiiii Angelique
sa-ti traisca flacaul!!!!!!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

buna fetelor!

ma primiti si pe mine langa voi?
sunt aspiranta la bebe de aproape 6 luni, de cand am renuntat la COC si pana acum bebe s-a lasat asteptat!

va pup si sper sa vorbim mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna Miruna si bine ai venit printre noi!
Iti doresc sa ti se realizeze cat mai repede dorinta de a avea un .
Pentru inceput gaseste-ti un medic bun ca sa faci unele investigatii.Ar trebui facuta o monitorizare (echo intravag) in perioada ovulatiei, sa vezi daca ovulezi si sotul sa faca o spermograma. Asta ca sa stiti din timp daca e vreo problema sa puteti lua masuri.
Va doresc sa fie totul in regula si sa auzim in curand de bine!

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

deci sa va expun pe scurt situatia mea: acum 6 luni am renuntat la AC si in prima luna fara, am mers la monitorizare in Z11 si Z13- de unde am aflat ca nu ovulez!

aveam endometru de 9 mm si foliculii cei mai mari de 10 mm!!!!!!!

mi s-a spus ca fara stimulare sunt mici sansele sa raman....ok, am zis sa mai astept sa treaca nunta (pe 20 oct) si poate isi revine organismul singur, dupa ce se elimina tot din organism ( am luat pilule ultima data 6 luni si in urma cu 5 ani inca 1 an si 2 luni....deci cu pauze).....de atunci nu am mai fost la doctor, inca mai sper intr-o minune!

menstruatia de cand am renuntat la COC mi-a venit numai pe data de 10 a fiecarei luni,PANA LUNA TRECUTA CAND M-A PALIT PE 6 BRUSC!!!!

acum astept uratii.....simptome nu am deloc, iar ei intarzie sa apara....iar eu sper sa fiu

credeti ca am vreo sansa???

http://tt.lilypie.com/Sj7Pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Miruna avand in vedere ca ai 26 de ani si incerci de 6 luni, ai cele mai multe sanse. Eu sper sa fi deja dar daca inca nu esti urmeaza sfatul Ioanei si fa-ti investigatiile necesare pentru a sti daca exista sau nu vre-o problema. La ce medic ai fost la monitorizare? Esti din Constanta?

Si daca tot m-am apucat de scris aici... vreau si eu sa stiu ce mai fac celelalte aspirante din Constanta? Hai mai scrieti si voi cum sunteti...uite incep eu: azi deja z3, este primul CM dupa chiuretaj si pana aseara a fost oribil. Trebuie sa ma refac complet dupa ... .... si apoi o iau iar de la capat cu forte proaspete.

LA MULTI ANI IOANA !!!
Dumnezeu sa iti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!

pentru toate fetele!!!

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatzaaaa!!!

La Multi Ani!!! Fetelor, Noul An sa ne aduca numai sanatate, dragoste, bucurii si sa ni se implineasca Dorinta Cea Mare!!!

Ioana - De ziua ta, iti urez sa ai o raza de soare in calea ta, visuri ce se vor implini si fericire in viata ta! La Multi ani, Ioana!

Angi - Felicitari pentru bebe Victor!!!

Crisis, suntem alaturi de tine si impreuna vom invinge!!!

Miruna, bine ai venit printre noi!!

Si acum despre mine: dupa cum stiti luna trecuta am inceput monitorizarea ovulatiei. Concluzia, dupa monitorizare, exista ovulatie, ceea ce este foarte bine, deci, organismul si-a intrat in normal dupa operatie. Pe 3, 4, 5 ianuarie aveam monitorizare, dar din cauza viscolului, nu am mai ajuns, in schimb mi-am facut teste de ovulatie in zilele:10, 12, 13, 14, 14, 16, dar rezultatul a fost negativ. Pe 11 ianuarie voi merge la control si cine stie poate o sa vreo surpriza!!! Va voi tine la curent.
Cine continua?

Va doresc o zi calduroasa!!!
toate fetele!!!

aniversare nunta; http://tt.lilypie.com/MvKQp2.png

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

da sunt din Constanta!
merg la dr. Torok, dar de acum 6 luni nu am mai fost si atunci mi-a spus ca nu ovulez (era prima luna dupa intreruperea Coc)....EU SPER SA SE FI REGLAT ORGANISMUL DE ATUNCI

http://tt.lilypie.com/Sj7Pp2.png

Mergi la inceput