Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
bernix spune:
Mama da ce ne taxezi pe toate.....
Uite ca io nu-s obisnuita cu schimbarile de ultima ora din limba romana.
Da' promit sa recuperez.
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Ripley
Adimercedes, si eu cezariana am avut si pt aia tot m-am ales cu o infectie intraspitaliceasca cu e-coli pe cinste.
Ca sa ma laud si io pana ati fi observat careva, si eu sunt mamica de doua fete de 10 :))
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Ripley, sper sa nu fie cazul, chair nu imi lipseste acum
.La mine e 5:45am, sotul a plecat spre Barcelona, Lisa a mancat si doarme. Deocamdata. Azi noapte nu a plans, desi a facut pp, ca am zis ca vreau sa urmaresc exact. Sa vedem ce si cum...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Annisia spune:
Bei, tu bausi ceva? Iote ca facui si io o glumitza si tu ma dadusi cu fundu de pamant... Ia ca ma duc eu la baietii mei. Urato, urato, ce urata esti!
Micul Yannis creste mare
Pozne
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by betty78quote:
Originally posted by adimercedesquote:
Originally posted by Ripley
Adimercedes: posibil sa fie o mica infectie urinara - de racit nu cred, sincer - ia fa-ti tu o urocultura, dc ai tu ceva, cam are si ea. Nu ar trebui sa planga cand face pipi. Daca nu, sunt pungute care se lipesc la pasarici si poti colecta urina ei si o duci la analize.
Cat despre temperatura, ori in fundulet ori cu termometru special pe frunte, in ureche, suzeta etc cred ca iei temperatura corecta la varsta asta. Nu are cum avea 35.9, ar fi prea putin.
Nu te speria, sunt sigura ca e totul ok
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
Ripley, multumesc de raspuns si de incurajari. Eu am avut cezariana, deci cum ar fi putut ea face infectie urinara? Mai ales ca am fost pe antibiotice in timpul travaliului si a nasterii.
Offf, ce suparata sunt. Sper sa ma sune maine pediatru si sa reusesc sa imi spun pasul.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes si lui bebe Mario i-au gasit in spital cand a facut urocultura puroi in urina si i-au pus diagnostic de uritmie....Iar eu am nascut tot prin cezariana...asa ca cel mai bine ii faci un examen de urina si o urocultura ca sa fi sigura...iar el nu plangea cand facea pisu
Betty78de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
Betty, saracutul Mario... Multumesc pt detalii. O sa vorbesc cu pediatrul azi. Sper sa ma sune, ca programarea o am numai in 30 nov.

Lisa
adimercedes spune:
Rox, Slippers, Oana, multumesc de precizari. 
Lisa
Sabina spune:
creDEATI CA AM ADORMIT COPIII SI M-AM DUS LA FACUT PROSTII?
NU NENE.aSTYA MA PACALESTE DE CAND SCRISEI ULTIMUL MESAJ.
aCUMA A FACUT UN KAKI IMENS SI L-AM PASAT LA TACSU...IO SUNT "PUIZATAA"
ooof.Scuzati caps/Da mi-e lene sa reiau.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
piccaflor spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Piccaflor....mai, mai... Depinde de gaura, nastere, cusatura, medic goblenar, putza sotz, treburi d-astea. Ca sa nu mai zic de cat de sensibiloasa esti matalutza. Pe mine nu ma duru neam, dar B s-a plans ca sunt largareta. Drept razbunare nu ma mai duc la control la Nayel. Pai sa ii mai bag iar milioanele in buzunarul de la piept, pentru ce? Ia sa ma mai lase. Eu ma simt perfect. M-am simtit din clipa in care am sarit pe picioarele mele de pe masa denasteri. Putea si el sa fie baiat salon si sa brodeze mai dragutz, mai finutz. Acum trebe musai sa mai fac un bebe, ca sa-mi coasa si mie cineva gaura calumea....
Micul Yannis creste marePozne
Pey mai bine mai largareata dar apta
decit ca mine "pe aici nu se trece"...Nah,fiecare cu ce-l doare:)...
sim_stoian spune:
Hop si eu pe final de capitol!
Bine ne-am regasit la scutece. Mama, ce limbarita ati avut, aproape ati terminat capitolul. Eu nu am avut timp sa intru pe aici, abia acum am reusit sa intru putin ca sa apuc sa va salut si eu in primul capitol de la scutece. Sunt cam prinsa cu pregatirile, asa ca pana luni o sa dau mai rar pe aici.
Va pup pe toate, sunteti minunate 
Multa sanatate bebicilor bolnaviori! 
Sim si
Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste
prisi spune:
buna seara ![]()
noi am facut baita la piticuta si acum face nani, sper sa doarma pana mai tarziu ca la noapte vin bunicii si sa nu ma trezesc des
azi am terminat ultimele cumparaturi, in seara asta am facut marturiile, maine mai merg la manichiura si gata , suntem apti pt botez
, abia astept pe de o parte am emotii pentru buburuza si pe de alta astept sa scap ca m-am agitat la greu , macar sa iasa bine
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
Danuta, ai grija cu iritata de la putica, banuiesc ca este pe langa putica. Daca are forma de cosulete chiar daca este rosie, vezi sa nu se intinda de la apa sau pipi, eu am patit-o , am intins iritatioa cu care am iesit din spital cu apa cand spalam popo.
Spune-mi cum arata.
Noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12