sangerarile pe tp sarcinii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

luni am fost la dr,bebe era bine,ii batea inima,totusi,dr nu isi poate da seama de ce sangerez.maine voi merge iar la control,iar aseara si azi dimineata dupa ce am urinat am vazut pe hartia igienica un cheag de sange rosu inchis,cam de 1 cm...offf,de ce oi sangera?am inceput si injectiile cu clexane.
STELUTA,iti multumesc pt intentie,dar nu vreau sa mai schimb dr,mai ales ca sunt din provincie si mi e f greu sa ajung la bucuresti.voi ramane la dr pacu,sper sa fi facut o alegere buna.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Poate sangerezi din col ca e puternic vascularizat acum daca la eco nu s-a vazut fisura de endometru.

31 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deja faci Clexane??Nu e cam devreme? Si in plina sangerare?
Dar nu ti-a zis totusi dr de ce sangerezi? Ti-ar trebui o colposcopie.

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

NATYNIC,asa mi a recomandat dr sa fac,dupa ce a vazut analizele de la coltea.tu stii ca nu se fac atunci cand sangerez?crezi ca s ar putea vedea la colposcopie de ce sangerez?nu e destul de traumatizanta in tp sarcinii?ai cumva vreo idee de ce sangerez,in afara de polip?nu mi e decat sa nu patesc ceva rau...

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

pai aia e, ma gandeam ca de la polip.
nu vrea Doamne fereste sa te alarmez degeaba, poate nu ma pricep suficient, dar stiam ca se face clexane din trim 2 si nu in plina sangerare, pe care o poate agrava.
acum vezi si tu, poate se opreste...

naty 19+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mona, inteleg ca ginecologul ti-a prescris Clexane-ul in conditiile in care stia ca ai o sangerare din cauze nedeterminate, si vazand testele de coagulare de la Coltea, nu? Oricum, nu intrerupe Clexane-ul acum, nu pana nu vorbesti cu ginecologul! Si mie mi se pare delicat ( am cautat mult cuvantul, sa stii ) sa il iei in astfel de moment, heparina ( Clexane-ul ) "subtiaza" sangele, iar unul din efectele adverse este hemoragia...ori tu suprapui Clexane-ul peste o hemoragie deja existenta...Nu sunt medic ( din punctul asta de vedere poti avea toata increderea in Naty, insa ), dar am sapat tot internetul dupa ce inseamna trombofilii in sarcina si Clexane.

Concluzie: in Romania se cunosc extrem de putine despre tulburarile de coagulare in sarcina, si toata lumea prescrie Clexane pe principiul ca "rau nu iti face". De acord cu asta, poate fi extrem de util medicamentul, insa nu mereu...Am inteles ca nu ai "rezonat" cu Tutunaru ( singurul ginecolog care are habar despre SAFL in sarcina dupa parerea mea, te inteleg perfect insa ca ai nevoie de mai multa atentie si empatie din partea medicului ), dar nu poti ajunge din nou la Urleteanu ( parca acolo ai fost la prima sarcina, nu? )?

Sanatate multa!!!

Olga 23+ cu Ioana

Mergi la inceput

OLGA,dr urleteanu,din pacate,a plecat in suedia.
NATYNIC,azi n am mai sangerat aproape deloc.
azi am fost la dr pacu,mi a facut eco,bebe e bine,desi s a vazut mai tz la eco,acum e dezvoltat conform varstei sarcinii.eu la 4 luni si jumatate de sarcina,la sarcina cu cris,am facut tot asa,hemoragie cu dezlipire de placenta si am stat internata in spital o saptamana,iar dr urleteanu n a recomandat atunci intreruperea clexanului.de asemenea,eu am incep la sarcina cu cris injectiile la 11 saptamani de sarcina,dar asta pt ca abia atunci am aflat ca am acest sindrom,insa atunci cand am mers la dr urleteanu,acesta mi a spus ca aspirina si clexane tb incepute de cand ai ramas insarcinata,altfel sarcina se poate opri in evolutie...

am recitit acum un subiect de aici,de pe forum,care se numeste//sindromul de hipercoagulabilitate//.e o corespondenta din 2004,exact atunci cand eram insarcinata cu cris,dar din pacate atunci nu aveam net.iar fetele care aveau acest sindrom au inceput injectiile tot asa,de cand au aflat ca sunt insarcinate,iar acum au copii sanatosi...
sunt destul de speriata,nu vreau sa mi se intample ceva rau si sa l las fara mama pe cris,insa nu pot sa omor aceasta viata nevinovata care se dezvolta acum in mine...mi am dorit atat de mult 2 copii sanatosi...off,sper ca dumnezeu sa ma ajute si de data aceasta.
am uitat sa va spun ca atunci cand am facut hemoragia,era exact ziua in care ar fi tb sa mi vina menstruatia.o fi o simpla coincidenta?

Mami de Cris si 9+

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

buna fetelor,sunt si eu o graviduta. Pe 15 am facut si eu 4 saptamani de sarcina.Sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi!Am o problema si sunt ingrozita.
miercuri am avut contact sexual si dupa aceea de a doua zi, au inceput niste scurgeri galben aprins iar de ieri am vazut scurgerea maro! ce o fi? am sunat imediat dr care mia spus sa iau 8 utrogestn/zi si sa fac gravibinon la 3 zile..
Cele care ati trecut prin asta, aveti idee ce poate fi?
Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Buna fetelor!!
Sunt foarte nedumerita din urmatoarele cauze: pe data de 9 nov. am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv, pe 10 nov. a veni cm-ul. Am mers la medic, am facut echo si mi-a spus ca deocamdata el nu vede nimic si mi-a spus sa vin luna viitoare, dar eu am ramas cu o scurgere cand bej, cand maronie. Trebuie sa primesc luni sau marti si rezultatul la testul de sange pe care l-am facut de capul meu ca dr.ul nu mi-a spus sa fac nimic. Mi-e frica de o eventuala sarcina extrauterina.
Va rog, daca s-a mai confruntat cineva cu astfel de simptome spuneti-mi si mie ce a fost ca nu inteleg nimik din ce se intampla. Am si ceva dureri jos, asa ca niste cutite infipte, dar dureaza f putin insa sunt de intensitate mare.

http://tt.lilypie.com/4RsLp2.png
http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all

Mergi la inceput