sangerarile pe tp sarcinii
Raspunsuri - Pagina 6
MIKYCRIS spune:
MONALAC,imi pare tare rau de ce aud!eu nu stiu nimic de doctorii astia,deci ai fost la spital-la stat ori la cabinet particular?
tea costat ceva ecografia transvaginala acolo unde ai fost tu?
nu inteleg de ce spune ca e posibil sa pierzi sarcina daca nu a vazut asta la ecograf!parca cobeste!
pai din ce am citit mai mult tu i-ai spus despre ce este vorba pt. ca el nici nu vedea!cine o fi de vina?,doctorul ori aparatura?cam greu!
astept raspuns si te rog eu sa te calmezi si vb doctoritei ,mele"gandeste pozitiv"!tin pumnii!

5s+
MIKYCRIS
monalac spune:
azi noapte mi s a declansat hemoragia..cu cheaguri de sange si cu sange f rosu,care curgea ca la robinet.azi am sunat o pe dr pacu,care mi a spus sa vin maine la spital,pt a ma curata de eventualele resturi care au mai ramas...vad ca de cate ori ma duc la baie,imi mai curge cate un cheag de sange...ieri dupa amiaza mi a sarit cris pe burta,eu atipisem putin si el era langa mine in pat,s a suit cu picioarele pe pereti si a stat in cap,ca intr un fel de lumanare si cand a cazut, a cazut drept pe burta mea.m a durut ingrozitor burta...dr a zis ca e posibil sa fie si de la lovitura...asta e...n a fost sa fie..
Mami de
Cris
Poze Cris
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, eu am inceput sa am ceva pete maronii miercuri seara, s/au oprit iar vineri dupa amiaza mi/a aparut ceva asemanator ciclului, a curs cand bordo cand maro si in noaptea asta a aparut sange rosu curge si acum.Aveam 5 saptamani iar sarcina o obtinusem prin fiv, pana vineri valoarea bhcg/ului era de 776,35, dr spunea ca e ok dar asta inainte de a aavea sangerarea.Eu cred ca ...am pierdut/o.Am fost la un dr de la mine din oras pt ca nu am ajuns la bucuresti si mi/a zis ca e ciclu si ca am pierdut sarcina, mi/a facut un eco extern.
Acum astept sa vad o alta valoare a bhcg/ului.
natynic spune:
Lorelai, stai usor, nu cred ca e totul pierdut!
Monalac, imi pare nespus de rau de tot ce aud. Intr-adevar, parca a cobit Tutu. Ma rog, si mie mi-a zis dra mea la inceput ca pot pierde sarcina pt ca aveam contractii dar mi-a ajutat Dumnezeu, pana acum au mers lucrurile greu dar bine. Nu dispera, chair daca n-a fost sa fie acum poate fi mai tarziu. Ceea ce-ti ramane de facut este sa lamuresti odata treaba cu sindromul si apoi sa mergi mai departe, Te pup si-ti tin pumnii!
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
marynik spune:
Offf , Mona , imi pare atat de rau...eram sigura ca o sa fie totul bine....nici nu mai am cuvinte ....
Nu pot sa cred....
Ai grija de tine 
http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png
ccris_ccris spune:
buna fetelor,
mona, nu dispera... stiu prin ce treci, eu am 2 sarcini pierdute. Dupa ce iti revii, sfatul meu este sa incerci din nou si sa te duci de la bun inceput la tutu. Si mie mi-a iesit lupus anticoagulant pozitiv si chiar marisor, 2 si ceva. din cauza asta am pierdut sarcinile. Dar cum am aflat ca sunt insarcinata din nou, m-am dus la tutu, a vazut analizele, n-a zis nimic, m-a bagat pe pregnyl, utrogestan, aspenter si magne B6 si iata-ma-s in 16 saptamani... si sper ca va fi bine mai departe. Nu mi-a pomenit nimic de clexane. Oricum, cand ma voi duce la el in decembrie, il voi intreba.
E expeditiv si destul de necomunicativ si cu mine si cu alte fete, dar stie ce face. Sfatul meu cand te duci la el este sa ai intrebarile pregatite dinainte, scurte si la obiect si o sa vezi ca-ti raspunde. Bafta si ia-o de la capat.
marynik spune:
Ccris ai putea sa mi spui te rog si mie unde ti ai facut analizele si ti a iesit LA pozitiv?
dsteluta91 spune:
MONALAC
eu am sangerat de la o luna pana la 3 luni jumate dar din 2 in 2 zile faceam gravibinon si am reusit sa trec peste si am o fetita de 3 luni. dar inainte am pierdut 4 sarcini la 3 luni se opreau din evolutie .si ma ajutat o dr. din BUC. Tu de unde esti?
dsteluta91 spune:
MONALAC
eu iti dau adresa dr. mele de la BUC. si nr. de tel. daca vrei sa incerci
se numeste ADRIANA SAWAS
MOBIL:0723931028
FIX:0213236288
ADRESA:CALEA VITAN ,SEC.3,BUC.CAND VII DINSPRE CASA POPORULUI ,TRECI DE MOL SI MERGI MAI INAINTE O STRADA SI DAI DE O BRUTARIE PE COLT SI ESTE PRIMUL BLOC PE STANGA CAND TE DUCI ,SI ESTE LA PARTER . ARE FIRMA LA GEAM
SPER SA REUSESTI SUCCES.
marynik spune:
quote:
Originally posted by dsteluta91
MONALAC
eu am sangerat de la o luna pana la 3 luni jumate dar din 2 in 2 zile faceam gravibinon si am reusit sa trec peste si am o fetita de 3 luni. dar inainte am pierdut 4 sarcini la 3 luni se opreau din evolutie .si ma ajutat o dr. din BUC. Tu de unde esti?
Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze
Din ce cauza ai pierdut acele sarcini , ai aflat motivul?