oare ce sa fac

oare ce sa fac | Autor: sabinne

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!

Sunt graviduta in s#259;pt#259;māna a 17-a si ma confrunt cu problema mai putin placuta.........legat#259; de scaun.Nu stiu daca as putea lua ceai laxativ .....sau altceva.Fructe mananc destule dar digestia devine mai inceata.Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Sabine, cred ca cel mai bine intrebi doctorul tau. Eu nu cred ca un ceai de plante cu efect laxativ are ce sa dauneze lui bebe; dar indiferent ce iei in timpul sarcinii, trebuie intrebat medicul care te are in grija.

Oana 33+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Sabinne, uite un topic mai vechi pe tema asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67365&SearchTerms=constipatie
Poate gasesti acolo ceva informatii utile. Sarcina usoara in continuare!

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Laxativele nu sunt indicate in sarcina...eventual supozirtoare de glicerina,eu din alea folosesc.

+29 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elen spune:

mie mi-a recomandat dr in sarcina duphalac sirop sau herbolax pastile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bine ai venit pe Sabinne!!
Eu nu am avut probleme cu constipatia in sarcina-decat la inceput-pana in saptamana 13..si la mine se rezolva cu prune proaspete..
Vino insa-in gashca mamicilor de Martie-Aprilie 2008 si sigur vei gasi si un remediu la problema ta si o echipa minunata de randunici jucause(asa ne-am autointitulat noi)!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

sabinne - sa stii ca zozela are perfecta dreptate, te asteptam la mamici de martie-aprilie, si iti mai pot spune ca eu mi-am rezolvat aceeiasi problema cu putina cafea intr-o cana de lapte sau o cafea foarte slaba si foarte dulce,pe stomacul gol dimineata, dar acum depinde de organismul fiecareia

21+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinne spune:

[Buna, mamici de randunici!Sa stiti ca ma simteam chiar singurica bantuind pe toate rubricile din forumul asta.Am vazut ca exista rubrica mamici de randunici dar nu prea am stiut cum sa dau de voi de vreme ce eu am postat mesajul in alta parte pe forum.Dar imi pare f bine ca m-ati gasit voi pe mine!!!Problemuta aceea pentru care am primit atatea raspunsuri generoase ma rezolvat-o..si va multumesc.
Stiti e tare bine sa ai cu cine sa vb ..............mai ales ca doctorii nu au timp sa explice si le aflii toate din zbor.Uite de pilda eu sunt in saptamana a 19-a si mi-a spus medicul meu ginecolog sa iau Utrogestan in continuare desi nu stiu de ce.Ca sa creasca uterul mai usor sau e nevoie de progesteron mai mult???Nu placenta fabrica progesteron acuma???Am intrebat , nu mi-i s-a raspuns decat ca ar trebui sa il iau pana aproape de 7 luni..Am citit undeva pe forum ca as putea avea un bebe cu mult par...............vreau un bebe nu o maimutica!!! Doctorita de la policlinica care m-a tratat de raceala care este si dr la Spitalul Caritas mi-a spus sa intrerup...ca este inutil.
Momentan iau 3cps zilnic.Nu mai stiu ce sa mai cred si pe cine
Dr Tutunaru scria pe net ca este inutil..........si as putea face ceva la ficat de la el.Si dr meu e f bun desi nu stau 3 minute in cabinet ca la Dnul Tutu....(nu am ce zice, e fff bun, dar nu are timp ca sa stea cu tine , are 400 de gravide.....asa ca in acest caz cum ar putea monitoriza corect sarcina fiecareia???)desi si dansul are f multe paciente, dar imi asculta toate intrebarile.Insa de data aceasta nu mi-a raspuns.Sa fie oare de la analizele de sange la care imi iesise leucocitoza cu neutrofilie????????????Sau col scurt???Nu cred.

Ma bucur ca vb cu voi si va pupic dulce pe toate.V-ati gandit la nume???

PS:La voi bebe misca???Eu inca nu o simt.....e ok la echo
iequote]DPN 7-12 aprilie 2008Originally posted by zozela

Bine ai venit pe Sabinne!!
Eu nu am avut probleme cu constipatia in sarcina-decat la inceput-pana in saptamana 13..si la mine se rezolva cu prune proaspete..
Vino insa-in gashca mamicilor de Martie-Aprilie 2008 si sigur vei gasi si un remediu la problema ta si o echipa minunata de randunici jucause(asa ne-am autointitulat noi)!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinne spune:

Buna, Raluca!

Multumesc pentru caldura cu care ma intampinati[ toate mamicile randunici!

Voi v-ati gandit la nume??
Eu o sa am fetita.Voiam sa ii pun un nume original nu comun....fetita noastra e unica si merita ca primul cadoul daruit de noi, parintii sa fie un nume frumos de care sa se poata mandri si care sa NU fie obiect de barfe, glume din partea altora....Sarra era unul frumos dar e evreiesc si sunt multe bancuri cu Sara, Itic , Strul Rasela........As vrea sa inceapa cu S fiindca si numele de familie e cu S, dar romanesti sunt f putine chiar, le numar pe degete...Foarte multi imi spun sa pun nume romanesc desi am studiat ca unele sunt universale> ex Alexandru, Elena....dar care au origine greceasca..Eu nu am avut niciodata probleme cu numele meu Sabina si as vrea ca si fetita mea sa aiba un nume care sa placa tuturor, sa nu fie comentarii, barfe...
Stiti ceva, fetelor ca ar fi indicat sa aiba bebe-ul un singur nume???Eu as vrea doua, din care unul de sfant dar mai rar.

Voi v-ati gandit la nume???
In fiecare seara fac asa si caut de innebunesc......speriata ca ramane fetita mea fara nume ..........frumos.Nu as vrea sa dezamagesc pe nimeni cu numele pe care il voi pune, ma refer la membrii familiei in general, dar pe ea in primul rand.Altii spun ca iti vine de sus numele!!!Alta tampenie!!Oricum nu vreau sa patesc ca nasii de cununie care nu se decideau la nume si au ajuns pana intr-acolo ca se inchidea ghiseul si, ei, cu pixul in mana erau nehotarati , unuia nu ii placea numele propus de celalalt si invers.Patesc la fel cu sotul meu;mi-ar place Celia de pilda dar i se pare ciudat. Asa ca o sa fac in fiecare seara ......Va pup...sa nu faceti si voi asa ca mine!!!!!

quote]Originally posted by RalucasS

sabinne - sa stii ca zozela are perfecta dreptate, te asteptam la mamici de martie-aprilie, si iti mai pot spune ca eu mi-am rezolvat aceeiasi problema cu putina cafea intr-o cana de lapte sau o cafea foarte slaba si foarte dulce,pe stomacul gol dimineata, dar acum depinde de organismul fiecareia

21+ Lucas

[/quote]

Mergi la inceput