"gradinaresele de apartament"
Raspunsuri - Pagina 6
marami spune:
Salut!
A ramas cheala! Mai are doar cateva frunze, acum, la anu` voi avea o minune de craciunita pentru ca a inceput sa-i dea o multime de alte frunzulite, ceea ce inseamna ca s-a adaptat la noul mediu. Yuupiii, o sa va pun poze.....anu` viitor
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
happymum spune:
Buna dimineata
La Mos Ajun,
La Mos Ajun
Ne dati, ne dati,
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati, ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.
Buna dimineata La Mos Ajun
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.
Am venit si noi odata
La un an cu sanatate,
Domnul sus sa ne ajute
La covrigi si la nuci multe.
va pe toate..............
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
ocu spune:
Craciunita, primul rezultat la cautarea pe net, cu siguranta veti gasi si metode de ingrijire mai complete, cautati "euphorbia",http://www.floriintimisoara.ro/flori-florarie-online/Euphorbia-in-Ghiveci-Floarea-Craciunului-p-16181-p.html
happymum spune:
asa arata gradinita mea
va doresc o primavara frumoasa!
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymum asa arata gradinita mea va doresc o primavara frumoasa! asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie... Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! Au nevoie de ajutor ACUM amintirea cea mai draga mie |
Foarte frumoasa este gradinita ta! Si ai avut o super-idee cu rafturile! Bravo, mie imi place tare mult!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
galliciana spune:
buna, fetelor!!!! bine v-am gasit!
desi nu am prea mult loc, de ceva vreme, si eu am capatat mania florilor! asta e....
am o dilema, poate ma ajutati....
am cumparat dintr-un mag o planta mare, inalta, cu frunze verzi.
tulpina este inalta, de vreo 30-40 cm, acum, frunzele, pe masura ce se dezvolta, se cresteaza, ca o mana, sau, ma rog, asemanator.
am vazut-o undeva, sub denumirea de moustera, dar, pe net, cautand, nu am gasit-o. nu stiu pune poze, sau, sunt prea mari, si ....deh...
acum, ce vreau sa va intreb. din planta, mai ales unde sunt 2 frunze, cresc niste chestii, ca niste mustati, care ajung in ghiveci, e ok, dar cu celelalte ce fac???
plantei ii place apa, lumina, s-a inaltat f tare,si se dezv ffff frumos.
in toamna am mutat-o intr-un ghiveci mai mare, e ok; ar trebui si acum sa o mut??
sau aveti idee unde sa o caut??? va multumesc!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
anaasta spune:
planta despre care vorbesti este Monstera Deliciosa si acelea sunt radacini aeriene. le indrepti spre pamant pe cele care poti, pentru a se fixa planta mai bine...
http://www.gradinamea.ro/Monstera_deliciosa_2598_539_1.html
http://www.gradina-online.ro/Monstera_A3663.html
galliciana spune:
anaasta, iti multumesc f mult, un mare ajutor mi-ai dat.
deci, eu vazusem u in loc de n. asta e. nu degeaba am ochelari.
acum-intrebare. radacinile aeriene, sunt destul de mari, ca nu am stiut ce sa fac, sa le fi indreptat ca sprijin pt planta catre pamant, dar acum sa le tai, sau ???? multumesc anticipat!
pupici la gagici!!!
anaasta spune:
pentru putin, galliciana! noi aveam la serviciu monstera si ii taiam radacinile care nu ajungeau in pamant, iar planta era bine, nu se supara. eu zic sa mai cauti pe net si sa vezi ce informatii mai gasesti.
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa!!!
multumesc,din nou, anaasta, esti o draguta!
am sa incerc numai cu una, pt ca sunt f lungi, si voi vedea cum reactioneaza; insa,stiu, ca ii place tare mult sa vb cu ea! sincer!
poate ma credeti nebuna!....
o alta intrebare: am o calatheea, am schimbat ghiveciul in aug sau sept, acum a crescut frumusel,s-a inaltat frumos, dar, oare sa schimb iar ghiveciul? nu pateste nimic?
pupici la gagici!!!