Suceava! (20)
Raspunsuri - Pagina 8
xandrutza_76 spune:
Ioana, tare frumoasa fata mai ai! Are si niste ochi superbi! Sa-ti traiasca!
Meg, mult succes la repartitii!
Crengu, pupici lui Cristian, poate scapa de varsat de vant.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
doinabita spune:
Meg , mult succes la repartitii!!!
Fetelor eu am avut o saptamana "de foc".Mama mea de la pietre la fiere, tinuta la noi la spital 8 zile , a facut icter mecanic 

Vineri a fost trimisa de urgenta la spitalul din Alexnadria.Acum este putin mai bine, luni sau marti o opereaza sa ii scoata fierea.Am trecut prin emotii mari...si mai am inca...
Va doresc o duminica cat mai placuta!!!!
Doina Bita
megbeng spune:
doina, xandruta, multumesc de urari!
doina, multa sanatate mamei tale! sa stii ca operatia pentru scos fierea nu e grea, mai ales daca se face laparoscopic!
meg,
de
matei(9.02.2007)
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Doina, sanatate multa mamei tale!
Va doresc o saptamana reusita!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
eveline spune:
Buna ziua si de la noi, multumim de cafeluta!
Doina, multa sanatate mamei tale si refacere usoara!
Noi suntem binisor, Bia e inca cu muci si cu o usoara tuse....n-a mai fost la gradi de aproape doua saptamani. Ieri, am fost toti trei la Cacica in salina, sa facem o cura de aer sarat, mai ales pentru Bianca. I-a placut la nebunie, am luat si o minge cu noi si a alergat pe acolo prin sala. Ieseau mucii din ea ca in filme, n-am mai vazut asa ceva....s-a curatat cat de cat in nas cu ocazia asta. Ma gandesc ca pentru rezultate eficiente ar trebui sa mergem de mai multe ori dar e bine si asa....a fost o duminica frumoasa si cand am ajuns acasa a mancat cu pofta (trei polonice de bors de sfecla si dovlecei umpluti) si a picat la un somn de trei ore....merita asemenea iesiri.
In rest sunt tare fericita...a inceput Bia sa repete incet incet cuvinte dupa noi....unele ii ies bine, altele stalcite insa bine ca vrea...e tare simpatica.
Va pup pe toate si va urez o saptamana minunata!
crengu75 spune:
Salutareeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Fetelor, sunt plina de emotii, nici nu stiu cum sa incep.
A venit bebe2!!!!!!!!!!!!!!!!! Adica....e pe drum... dar ajunge la noi in august!
Am avut inca de sambata un test cu a 2a linie anemica, si ieri unul in care se vad clar II.
Am pus si poza , dar a batut lumina si nu se vede prea bine.
Din cauza unor "probleme tehnice" nu am intrat sa va spun inca de ieri. Dar, m-am gandit ca n-are rost sa-mi stric bucuria imensa pe care o am si m-am hotarat sa anunt sus si tare si oficial...... a venit , in sfarsit, bebele mult dorit!!!!!
Sunt foarte bucuroasa, 

sigur va fi totul bine.
va pup pe toate!!!!!!!!
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?&collid=31059650313.17512750313.1196101803418&photoid=96512750313&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=&albumsperpage=&navfolderid=2007" target="_blank">Visul meu
Crengu
4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
eveline spune:
FELICITARI CRENGU! Sa ai parte de o sarcina usoara si de nastere asemena.....ma bucur enorm pentru tine, stiu cat iti doreai. Sa fie intr-un ceas bun!
megbeng spune:
crengu, felicitaaari!!!! sa fie intr-un ceas bun! ce mult ma bucur pentru tine!!! hai ca te trec in listuta cu burtica 
meg,
de
matei(9.02.2007)
kali spune:
Crengu, felicitari si sarcina usoara!
Ma bucur mult pentru voi, stiu ca asteptati bb2 de ceva vreme!
Doina, cum se simte mami tau?
Oana
si
Alexia Ioana (25.12.2005)
crengu75 spune:
Multumesc de urari, fetelor.
Intr-adevar il astept din iulie, dar el acum a vrut sa vina.
Va urez si voua numai de bine.
Evelin, spor la invatat cuvinte. Ai sa vezi ca toate se vor aseza pe fagasul normal.
Ce repede trece timpul. Parca acum o vad pe Meg,proaspata graviduta fericita la Suceava, iar acum Matei are aproape 1 anisor!!!!!
Visul meu
Crengu
4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)