Suceava! (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

La Multi ANi!Kali Sa fii sanatoasa si sa ai bucurii in fiecare zi. Sa ai pace si intelegere in familie, prieteni sinceri si adevarati.
Doina, multa sanatate mamei tale.
Uau ce frig e afara, am iesti putin cu fetele si ne-au inghetat nasucurile.Deja am vazut brazi impodobiti prin oras. Ieri am trecut si pe langa magazinul (habar nu am cu se cheama) de vis a vis de hala din centrul si e plin de podoabe pentru Craciun. E asaaaaa frumos.
ups, ma trage daria de par; e in spatele meu si imi face coafura modera, ma trage de par si imi tot spune: "scuse , nu am vlut, ialta-ma"
V-am pupat , sa aveti o saptamana frumoasa.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Ce mai faceti fetelor? Va invit la o cafea fierbinte...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

nu ma pot abtine

bancul zilei

Francezii au făcut niste săpături arheologice si au găsit la vreo 3m adâncime resturi de fire de cupru. După ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiintă, s-a tras concluzia că strămosii francezilor, Galii, puseseră la punct o retea de telefonie subterană. La această neasteptată veste, nemtii, ca să nu rămână mai prejos, au început si ei să sape. Si pe la 7m adâncime au găsit niste resturi de sticlă de unde, după alte cercetări, au ajuns la concluzia că strămosii lor, Gotii, puseseră la punct o retea subterană de fibre optice. Românii au început si ei să sape mai mult si nu au găsit nimic. Asa că au ajuns la concluzia că dacii comunicau wireless.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ioana, foarte tare bancul, m-a amuzat.

Va doresc o zi frumoasa!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Emushi ce mai faci?
Iata ce am gasit pe net:

"""Cei 5.000 de absolventi ai Facultatilor de Medicina si Farmacie care au sustinut ieri examenul de rezidentiat vor afla rezultatele finale, de dupa contestatii, marti dimineata.

Anul acesta, in premiera, examenul nu s-a mai desfasurat pe specialitati. Concurenta a fost de aproape doi candidati pe un loc. "Toti concurentii au avut de rezolvat aceleasi grile. In functie de punctajul pe care il obtin si de locurile rezervate fiecarui domeniu, ei vor putea alege chirurgia, medicina de laborator sau specialitatile medicale", a explicat Florian Popa, rectorul Facultatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti.

Pentru specialitatile medicale (dermatologie, cardiologie, terapie intensiva, reumatologie etc.) exista aproximativ 200 de locuri, pentru cele chirurgicale cam 130, iar pentru medicina de laborator in jur de 100 de locuri. "Medicinei de urgenta i s-a dat foarte mare atentie anul acesta: exista 240 de locuri", a adaugat rectorul Florian Popa.

La acest examen vor fi admisi toti absolventii care au rezolvat 130 din cele 200 de texte-grila de pe fisa de examen. "Cu cat au rezolvat mai multe, cu atat vor avea sansa de a profesa in specialitatea dorita", a specificat rectorul Florian Popa. Cei care promoveaza examenul cu punctaje minime pot alege rezidentiatul pe medicina de familie, unde exista 150 de locuri.

Rezidentiatul de ieri le-a adus cele mai putine emotii absolventilor de Farmacie: au fost 55 de candidati pe 70 de locuri. Medicina dentara se mentine inca in top cu 171 de candidati pe 40 de locuri.

"

http://stiri.rol.ro/content/view/93181/2/

Bun banc...

mai am si eu:

Sotia unui informatician:
- Draga, du-te la magazin si ia salam. Daca au oua, ia zece.
Programatorul ajunge la magazin:
- Aveti oua ?
- Da.
- Atunci dati-mi 10 salamuri, va rog.

Ce striga proful de informatica cand se inneaca?
F1,F1,F1

Au fost odata 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOTI si ALTUL. Intr-o zi cei 5 au fost confruntati cu o problema deosebit de importanta si de aceea s-au hotarat sa fie facuta de TOTI. Insa, cum TOTI era sigur ca CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, in final NIMENI nu a facut-o deoarece era evident ca ORICINE ar fi fost in stare sa o faca. Atunci CINEVA s-a suparat foarte tare caci era o treaba pentru TOTI. Insa TOTI i-a sugerat lui CINEVA sa-l oblige pe ALTUL sa faca ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca, desi ORICINE ar fi putut. Concluzia: Treaba tebuie facuta intotdeauna de ALTUL!

Un iluzionist lucra pe un vapor. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii: - Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie! - Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa! - Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe. Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face. La un moment dat vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul cateva zile, plutind fiecare pe o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.Pana la urma, papagalul ziceK! Ma dau batut.Unde e vaporul?

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va invit la obisnuita fierbinte.

Simina, mi-au placut bancurile tale!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Multumesc de cafea!
Xandrutza esti esti mereu draguta ...

Iata ce am primit pe e-mail:
"Dragii mei sunt extrem de incantata sa va ofer acest cadou. Este
vorba despre site-ul oficial al socio-psihologului francez Jacques
Salome - in cazul in care este prima oara cand auziti acest nume
(desi eu sper sa nu ), o sa aflati mai multe despre el chiar pe site-
ul:

http://www.jacques-salome.ro/Resurse.htm

Dumnealui va veni in Romania pe data de 22 noiembrie - puteti
citi mai multe despre asta la sectunea: "Calendar de evenimente".

Lucrez la acest site de cateva luni bune...am pus acolo multa
munca, dar si tandrete, multe nopti nedormite, dar si pasiune, multa
speranta si...poezie! Precizez ca toate informatiile au acordul
autorului.

Imi doresc ca informatiile de pe acest site, sa va aduca
aceeasi bucurie pe care mi-au adus-o si mie, traducandu-le!

Astept cu interes opiniile voastre,
psiholog Daniela Dumitrescu"

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!

MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata! Azi, pe langa obisnuita ofer si un ceai foarte fierbinte, am reusit sa racesc.

Fiquelle, imi pare rau, eu nu te pot ajuta.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati, daca puteti: caut sa inchiriez pentru revelion pensiune cu minim 5 camere si bucatarie sau apartament cu 4-5 camere , cam 5 nopti, in zona de munte sau oricum, aproape! Daca aveti vreo cunoastinta care inchiriaza, va rog, un numar de telefon! Multumesc din suflet!

MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Draga mea, eu as avea ceva idei, dar presupun ca pe voi va intereseaza exclusiv cazare, nu-i asa ? In reteaua turistica pe care o stiu eu nu cred ca se poate gasi...
Pot insa intreba in comuna Manastirea Humorului, daca ti se pare o locatie interesanta - zona e frumoasa pentru drumetii, e si manastirea la doi pasi... am acolo o cunostinta care are casa in centru comunei si s-ar putea sa aiba (inca) liber.
Pentru un grup de cite persoane cauti ?

Mergi la inceput