***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

sper ca mai primiti si copii ratacitori ca noi, care nu au mai aparut de mult, deh au fost multe treburi pe capul nostru...
si noi suntem in categoria de bebei nu foarte mancaciosi dar am renuntat sa ma mai stresez, atata timp ccat a luat in greutate (600 gr de la 3 la 4 luni)la 4 luni aveam 7400, eu sunt multumita si nu insist prea mult, probabil ca ii ajunge ce papa de la tzitzi, care raman in continuare preferatele lui
papam totusi dar nu f mult, sucul daca nu e de morcov nici nu vrea sa auda, iar supita dupa toane,daca are chef
in rest suntem din ce in ce mai jucausi si mai dragalasi, de nu mai pot mami si tati de dragul meu...stiti voi cum e cu cioara, puiul ei e cel mai cel
am vazut ca voi va laudati cu dintisori, ce iepurasi frumosi!abia asteptam si noi dar sper sa nu vina cu efecte secundare, maraiele si nervozari
si vreau sa ma laud ca am un bebe f cuminte!

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

O intrebare pentru Paflo:

Vanilina din cerealele Nestle schimba gustul cerealelor, le face mai dulci, mai usor de acceptat?

POZE rares(7 mai 2007http://good-times.webshots.com/album/561232529avCXug"Am 5 luni/sunt barbat[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

capitol nou, imediat!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

capitol nou AICI

Mergi la inceput