***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

I-am dat lui David sa pape supica la ora 13 si i-am pus si un sfert de galbenus de ou.Speram sa-l primeasca bine!

Fetelor, nu mai vorbiti de kg ca ma apuca.......Tot zic de ceva saptamani ca de luni....de luni.....voi incepe o cura dar....pana acum nimik!Sper sa ma ambitionez macar de sapt viitoare!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

petit_ange, mi se pare totusi cam mult 1 cm pe luna... O sa ma documentez pe net sa vad ce gasesc. Lui Andrei nu i-a crescut deloc capul de la 4 la 5 luni. Iar de la 5 la 6 luni 1,5 cm. Isei i s-a inchis de tot fontanela?

dicirstea, imi pare tare rau ca nu am vazut intrebarea ta legata de mailul comun! In nici un caz nu vreau sa crezi ca am ceva cu tine. Toate imi sunteti dragi, dar uneori mai citesc din doi in doi Nu-ti mai trimit si eu PM acum, ca ti-au trimis celelalte fete.

ckristina, eu am aceeasi problema - nu asimilez calciu. Nu stiu sa iti spun care este explicatia. Am incercat tot felul: pastile, injectii, toate impreuna cu vitamina D. Pana am ajuns la un medic naturist - si am reglat totul prin alimentatie.

Pepsi, am intrebat ieri doctora de pastilele pentru spate. Mi-a spus ca medicamentele homeopate nu au contraindicatie in cazul femeilor care alapteaza. Ca sa fiu eu linistita, am cautat si pe net, sa nu iti recomand ceva aiurea. Uite ce am gasit:
www.homeopatie.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=9" target="_blank">1
www.aquamarine.ro/psihoterapii/homeopatie.htm" target="_blank">2
www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=345&idsec=1" target="_blank">3

Alyna24, la mine nu functioneaza metoda "ma apuc de saptamana viitoare". La mine functioneaza "din acest moment". Daca aman tot asa o tin, intr-o amanare.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

LA MULTE LUNISOARE! pt Elias de Elteka!, David Gabriel de DidiAlex!, Maria Antonia de Monytza!, Diana de Cheburashka!ptr ca ieri nu am reusit sa trimit mesajul, desi il scrisesm...

Lavini, e greu la inceput, dar te vei obisnui cu timpul. Eu in primele zile cred ca sunam acasa din ora-n ora, exasperasem bona, care credea ca nu am incredere in ea. In plus, abia dupa vreo luna doua am reusit sa ma concentrez la ore, sa"fiu acolo", ca in rest mintea imi era la pui.

Liviana, imi pare rau ptr tine, eu am patit-o la Tudor cu o masea care s-a spart si am stat asa cu ea pana am terminat cu alaptarea...

Gravidutza, am luat si eu ieri revista si de atunci numai asta ascult. Si mie-mi plac melodiile! Eu il culc pe Cip pe la 8 seara, n-am reusit niciodata sa-l tin pana mai tarziu...am incercat cu gandul ca poate daca-l culc mai tarziu nu se mai trezeste noaptea, dar nu e chip...cand se apropie ora incepe maraiala...facem baita si apoi cade frant...

Pepsi, si eu te citesc cu placere! Mie mi-au iesit maselele de minte cand eram la liceu, dar s-au infectat si a trebuit sa le scot(pe toate odata). Nu spun prin ce chinuri am trecut, ca aveau radacinile ca niste bastonase intoarse...

Chowpersa, felicitari ptr dintisori. Cam mult suculetz...de ce nu incerci sa-i dai cu tot cu pulpa?Cand era Tudor mic, am vazut la dispensar o fetita cu pielea galbena- portocalie, cica era asa ptr ca bea f mult suc de morcov...

Roxicucu, bine ca v-ati insanatosit! Pte ce e cortizonul(nu stiu de ce, dar parca nu suna prea bine la bb)

Ella, da, nu trebuia sa-i dea ceai de musetel... Eu zic sa-i faci o lista cu toate medicamentele, ceaiurile pe care le dai lui Boby si situatiile cadn trebuie/nu trebuie sa i le dea. E ceva munca, dar poate te scuteste apoi de discutii inutile sau enervante... Si zici ca dupa alaptare ramai cu sanii mai mici, ca nici eu nu-i am prea mari in mod nosmal, dar acum 40D imi e cam mic...

I-am facut si eu azi lui Cip piure din cartof dulce + alte legume dar nu a fost prea incantat...L-a mancat ptr ca-i era foame, dar parca nu asa cu placere...Mi se pare mie sau aduce la gust cu morcovul? Ca daca e asa, e explicabil, el nu prea se dd in vant dupa morcovel...

Fetelor, cam cat este de mare fontanela la puiutii vostri? Ma cam speriati cu masuratorile voastre, ca pe mine nu m-a preocupat pana acum aspectul asta...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Florentina, Andrei mai are aproximativ jumatate de centimentru deschisa fontanela. Probabil nu te-a preocupat aspectul asta pentru ca nu a fost cazul. Daca era ceva cu siguranta iti zicea medicul.
Am pus mana pe fontanela unei fetite de 1 an si o avea cam cat o moneda de 50 bani.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

florentina nici pe mine nu m-a preocupat asta cu fontanela, mai ales ca dr mi-a spus ca are timp pana la 1 an sa se inchida. Maya mai are cam cat o moneda.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Ali24, Cristalina merci de rspunsuri.
Vali la Isa fontanela e aproape inchisa, de aia ne-a trimis la 3 luni la neurologie, unde i-au facut encefalograma si neurologul a zis ca e ok, nu sunt probleme. Chiar daca fontanela e inchisa a zis ca oasele craniului nu sunt sudate si deci nu trebuie decat sa urmarim sa-i creasca perimetrul cranian. El asa zicea de 1cm pe luna, dar sincer nu m-am interesat in alta parte, nu stiu daca e chiar asa. La nastere Isa avea 35cm si la 4 luni 39,5cm. A mai zis ca nu are voie calciu. Vigantol nu i-am dat decat in primele 2 luni cate o picatura dupa care pediatra a zis sa nu ii mai dau tocmi din cauza fontanelei.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Florentina Nici juniorului meu nu i s-a inchis inca fontanela, mai are cam cat o moneda de 50 de bani. Cand am fost la dr la control a spus ca e cam mare si mi-a dat calciu si 3 picaturi de vigantol/zi.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

SALUTARE! Am reusit sa va citesc! Alyna24 vad ca te preocupa mesele lui Davidut! O sa va obisnuiti amandoi cu programul!
Andrada pe unde esti?
Roxana imi pare rau pentru problemele cu alergia! Sanatate!
Si eu trebuie sa-mi cumpar un robot de bucatarie! Noi nu am incercat inca morcovelul!
Am pus poze noi la "David"!
Va pupam! Odihna placuta bebelusilor!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Senchiu, senchiu. Ma interesa in mod deosebit partea cu diversificarea, ca noi nu am avut cine stie ce succes. Nu vrea sa manance cu lingurita si pace. Am incercat in toate felurile, si nu ca nu i-ar place mancarea, ci pentru ca nu vrea sa mestece, vrea doar sa suga. Asa ca am renunta ca sa nu il fac sa urasca si activitatea in sine. O sa mai incerc dupa vreo saptamana.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Cristina, merci pt raspuns. Trebuie sa gasesc si eu in Bucuresti o clinica de incredere, dar si cu preturi rezonabile. Imi promit sa fac asta din septembrie si, uite, a venit luna noiembrie.

Apropo de CD-ul de care vorbeam, vedeti ca a aparut pe piata un CD scos parca de Liliana Stefan (sotia lui Bitman) care se numeste "Apa" si are o muzica f relaxanta pt bebelusi. Eu i-l mai pun Marei in timpul zilei cand o vad foarte surescitata si nu vrea sau nu poate sa adoarma. Mie mi s-a parut ca-si face efectul. Iar seara adormim cu cantecele de leagan ale Narcisei Suciu.

Legat de storcator, si eu mi-am tot stors () creierii ca nu stiu ce sa iau si sa fie si convenabil la pret, si bun. Ma gandeam la Power Juicer, dar e cam scumput (500 de ron). O prietena cunoaste pe cineva care e foarte multumit, dar parca e cam mult. Am robot de bucatarie Moulinex, dar, pe langa faptul ca s-a topit o garnitura si a inceput sa-mi curga sucul pe jos , face zgomot s e cam mare (e incomod la folosire). Pe mine ma interesa chiar un storcator, deci sa aiba doar functia asta. Si nu neaparat pt Mara, c si pt noi, ca sa nu mai bem numai sucuri din comert. Am cautat si pe forumuri (de ex aici ) si am vazut ca unii recomandau storcatoare NEcentrifugale, dar tre sa mai citesc despre asta si sa ma hotarasc ce sa cumpar. Parca vad, insa, ca, pana la urma, ma duc in Carrefour sau la Media Galaxy si aleg unul de-acolo si gata.

Aaa, pt ca acum am vazut cat am scris ... fetelor, nu va mai scuzati pt postarile lungi, ca mie imi place sa citesc cat mai mult. Mai invat una, alta. E relaxant.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput