***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele!
Liviana am inceput sa folosesc wrap-ul. Iti trebuie indemanare, prima oara mi-e era frica ca rup picioarele fetei, insa intr-adevar nu mai simt gteutate, ceea ce e un mare avantaj.
Imi pare rau pentru dinte. Asta iti mai lipsea acum, pe langa problema cu operatia.
Alyna24 tu de ce vrei sa slabesti???

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, salutare...

pe 01 nu-i nici o capsunica aniversara..

Ali24, La multi ani!!!.

Pepsica, as vrea sa ne vaccinam contra gripei pt ca anu trecut R a facut o forma tare urata.

Sobi, cum e la serviciu? si cum se numeste pediatra ta? pare destul de moderna in instrumente de lucru

O pt cine a deschis noul capitol

Liviana, cu dintele..hai sa iti spun o poveste. Cand aveam 17 m-a prins un curent la un party, ma durea dintele din fatza si o vitica, ca altfel nu am cum sa ii zic, vorba ellei, mi-a scos nervu. pe la 28 de ani il aveam negru, dar nu vroiam sa renuntz la el. totusi m-am horatat intr-o secunda sa-l schimb. Am un dentist bun in bucuresti care mi l-a facut super. asa ca fii pe pace.
Si atunci alaptam, pe R si a mers fara nici o problema. Dar tu ai radacina buna, nu?

Doamnelor, multzumim de urari

Ieri am reusit sa dau de Anca poohy a noastra. Sunt bine! dar de Andrada nu. Daca stie cineva de ele rog sa imi scrie si mie un PM sa nu mai dau SMS-uri.

Mai vroiam sa scriu dar m-am pierdut, aici azi e liber si deci inchis peste tot, noi plecam in oras ca doar e sarbatoare in toata germania, Ziua mortilor.

Lavini, esti tare cu expresia: "parca vantura porumb" TM o sa devina. Si David al meu cu o mana isi rupe paru din cap pana isi potoleste nitel foamea.

Ancamari, am vazut pozele de la botez, aratai super. Si ultima poza cu Petit Ganditoru e bestiala.

edit: ella, esti nostima cu numele de scena. Credeam ca fiind gemene gabriela si mihaela

david al meu avea 38 in cap la nastere si 48,5 la 11 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mica, normal e sa se inchida fontanela in jurul varstei de un an. Daca se inchide pe la 2-3 luni exista niste riscuri.

petit_ange, si lui Andrei i-a redus Vigantolul dupa 1 luna la o singura picatura. Si i-a sistat calciu. Dar de luna asta reiau cu calciu pentru ca ii trosnesc oasele, mai ales la picioruse.

Alynta27, ce haios e pustiul tau cu batic pe cap! Si imi place cum doarme in carut cu piciorusul pe sus. E dulce foc!

Ma duc sa vad ce face puiul din cuptor. Daca tot stau acasa experimentez si eu tot felul de retete.

Pupici!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Lavini te inteleg perfect , eu ma voi duce la munca in decembrie si noii mei angajatori m-au amanat si au fost flexibili din septembrie…e cea mai mare multinationala care a acostat in cluj si e o sansa imensa pt mine, am stat nopti intregi sa analizez daca fac bine ducandu-ma…ma consoleaza ca am doua bunici disponibile !

Vreau sa va intreb la voi cum e cu dintisorii mai ales la capsunicile la care au iesit…la noi e a treia noapte in care se scoala din ora in ora si sunt complet zombie…

Plus cred ca am gripa ca am 38, 5 febra si ma dor rau toti muschii!aveti idée ce mai pot sa iau pt febra mare?am luat un nurofen si paracetamol…

Liviana imi pare rau de dinte e groaznic ce te poate indispune.

Ella sanatate lui Boby , eu am noroc de o soacra de aur, destul de docila si ascultatoare.

Carmen So sunt de acord cu schema ta de diversificare asa am facut si eu diferenta a fost ca pe Thea avand reflux a trebui s-o diversific la 4 luni.

Legat de storcator de fructe eu am power juicer si e ff bun!

Ckristina, nu stiu de nu asimileaza calciu dar stiu o prietena a mea carede cand se stie nu a asimilat calciu si a trebuit sa ia multe suplimente dar e perfect sanatoasa.totusi sigur trebui consultat medical.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Carrie sanatate multa! La mine functioneaza f bine supozitorul cu algocalmin cand am febra!
Kay crede-ma ca nu esti singura in situatia asta! Pai tu de ce crezi ca ma duce in week end romantic...Asta e1 Eu m-am asteptat la asta imediat ce-am ramas insarcinata! Asa-s barbatii .. noi ducem greul si ei se plang! Paoate poate in seara asta??
Andrada sunteti bine??

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Ftelor ma capiaza STEFAN.Vrea intr-una afara si io cum sa-l scot daca ploua?Nu stiu ce sa fac cu el .Am mai fost asa 5-10 minute dar nu mai mult ca ploua si nu-l pot tine afara!De geam nici nu vrea sa auda asa ca vom pleca la plimbare cu masina!Groaznic!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

dxinu m am uitat la pozele tale. ce falcute! si ce gropite!!!!!!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Gata, am citit capitolul 18, asa ca:

Felicitari capsunicilor care au zis "mama" "tata" si celor care au deja dintisori.

Miniuta, Andrei mananca lapte Milumil 2, daca te poti uita cat costa in magazin ti-as fi recunoscatoare, sau macar da-mi niste site-uri. Noi avem niste prieteni in Germania si poate ii rog pe ei sa ne trimita lapticul in caz ca e mai ieftin decat la noi. Mama mea a gasit in Franta cu 14 euro - 1kg si a spus ca-mi cumpara cateva cutii. I-a luat lui Andrei o gramada de borcanele cu 1,10 euro fiecare, biberon Nuk si tetine aproape la jumatate de pret fata de ce gasesti in Romania. Abia astept sa vina, maine se duce sotul meu sa o ia de la aeroport.

Alyna24, la mine la firma se fac frecvent team-buildinguri numai ca noi mergeam de fiecare data si cu soti si copii, faceam o gasca mare, inchiriam 2 vile si ne distram super....Mamicile mai putin ca trebuiau sa aiba grija de pitici, sa-i hraneasca, sa-i culce...dar era frumos

Doxinu, si Andrei doarme destul de mult, eu incerc sa-l mai solicit dar se enerveaza cand oboseste prea tare asa ca trebuie sa-l las in pace sa doarma...

Pepsi, ce dragut baietelul tau, auzi si-a bagat sandewich-ul la incalzit in video , al meu isi baga sosetele pe acolo si ne minunam ca nu mai intra caseta....

Kay am ras o gramada, bine ca ai gasit carioca magica ca altfel imi era mila de soacra-ta. Mi-aduc aminte de cand erai gravida si scapasesi o rosioara sub dulap....esti haioasa tare

Mihamora, noi nu am cumparat umidificator dar iarna trecuta puneam proseape umede pe calorifer ca altfel ne trezeam cu nasul super uscat. O perioada am incercat cu o tavita cu apa pe calorifer, dar e mai eficient cu prosop umed.

Dicirstea, ma uitam si eu la oferta de jucarii de la Qwelle, mi-a placut cubul acela educational, cred ca-l voi cumpara pentru Andrei, dar mi-a mai placut si www.quelle-international.com/ro/q3r/kinderweltspielwelt/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fMzQ2MDEmZmhfdmlldz1kZXRhaWwmZmhfbG9jYXRpb249Ly9xdWVsbGVfcm8vZGVfREUvX2FjdGl2ZT57MjAwNjEwMDV9L2NhdGVnb3JpZXM8e3F1ZWxsZV9yb18xNjcyX3F1ZWxsZV9yb30mZmhfcmVmdGhlbWU9cHJvbW9fNzUwMzQ1NDYsc2VlYWxsLC8vcXVlbGxlX3JvL2RlX0RFL19hY3RpdmU ezIwMDYxMDA1fS9jYXRlZ29yaWVzPHtxdWVsbGVfcm9fMTY3Ml9xdWVsbGVfcm99JmZoX3JlZnZpZXc9c3VtbWFyeQ==/?EMBPERL_UID=:dc9e08267a03d18a72494afeaefafae0" target="_blank">asta
Pe Stefan l-am pus in premergator si ne-am chinuit apoi ca mergea pe varfuri asa ca de data asta as vrea sa incerc altceva. Jucaria asta chiar mi se pare in regula. Chiar daca nu va reusi sa mearga prea mult cu ea, macar se joaca.

Citesc cat pot din capitolul 19 si va mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Dragi mamici si capsunici,
Ce spor aveti!
Noi am avut multe pe cap in ultima vreme, dar suntem bine.
Crestem usor, dar sigur, asa ca Anastasia la 4 luni si 3 saptamani are 5950g, mai avem putin si facem 6 kg.
Problema e ca nu vrea sub nici o forma lapte praf si nu stiu cum o sa reusesc.
Am schimbat 4 biberoane, 2 tipuri de lapte si am ajus la performanta ca accepta sa roada biberonul, dar cum aunge o picatura de laptic pe limba scuipa tare scirbita...
O mai tin asa un pic, dar va trebui sa-i dau curind si lapte praf in completare...aveti vreo idee cup sa o fac sa accepte biberonul cu lapte?
Va pupam

PS: poate ne trece si pe noi cineva in listuta: Anastasia, a avut 3400g, 9 iunie, 9 APGAR, natural cu epidurala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

N-am apucat sa citesc tot din urma, asa ca va intreb...faceti vaccinul antigripal?
Ati auzit de un nou medicament homeopat pentru prevenirea gripei?

Mergi la inceput