Mamici de Martie-Aprilie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lyvy, cum sa ne plictisesti?? Saracuta de tine prin cate ai trecut si uite ca Doamne-Doamne are grija si de visele oamenilor!

Kya, si tu tot la Elias nasti? Cu Parvu? Mereu cand iti scriu nik-ul ma gandesc sa nu scriu kay , ca asa m-am zapacit si eu cu celalalt subiect

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

PIDANA, adica te muti pe langa raiffeisen-un ala de la salaj? eu tot pacolo, mai spre penny market. Adica in zona aia unde nu exista nici un parc aproape da gasim noi unde sa ne rostogolim.
livi, te poti mandri si tu ca esti o mamica eriona, prin ce ai trecut/treci. felicitari si sa dea DD sa ias un bb pe masura eforturilor tale!

sovi 14+ saptamani cu Sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu Da, tot al Elias nasc, cu Parvu. Pe langa noi, bitza mai naste tot la Elias cu Strejean, daca nu ma insel.

Apropos de kay, sunt de acord cu ce a spus Mary Lou (scriam in acelasi timp aceeasi idee ). Eu as fi insa curioasa: daca eocgrafistii ar fi descoperit in timpul sarcinii malformatiile cardiace, s-ar fi putut face ceva? Sunt de acord ca Iosup a fost de o incompetenta totala (sau dezinteres), dar faptul ca ar fi vazut ce ar fi trebuit sa vada, ar fi schimbat cu ceva soarta copilului?

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

bubu, mary_lou, kya, toate aveti dreptate si nu faceti decat sa repetati ceea ce imi tot spun si eu imi minte ... ca e important si cum abordezi omul, sa nu i se faca lehamite de tine, sa-l tot stresezi cu telefoane pentru fiecare tampenie (eu stiu ca asta vara imi venea sa arunc telefonul pe geam, la un moment dat pur si simplu nu mai suportam sa sune), si mai presus de orice mai e si voia lui DD...dar uite ca ma mai apuca si pe mine ...de fapt problema mea cea mai mare nu e cu dr. ci cu spitalul ...

asa vezi bubule, astepti sa razi de mine si de cracaniciul meu ... macar cu kya o sa fac cor ... radem una de alta ... asa zic si eu, ca trebuie sa fie bine si sa se intample asa cum imi zice mie florinul mereu ... sa vezi ca o sa te doara putin burtica, mergem la dl. dr. la spital, iti face o injectiuta si poc, a iesit dl. mazarica ... ufffffffff...macar de-ar stii el ce spune...

hai ca am vrut sa mai spun ceva si am uitat...

ma duc acum sa fac curat ca deja situatia devine gravida si nu mai suport nici eu...

pupici tutulor!

mami_papatot 17+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi, ti-am vazut motanul !!! E super !!! Eu ma topesc dupa pisici, contrar indicatiilor medicilor, eu nu pot renunta la Cleo, pisica mea iubita, care imi ia toate supararile si necazurile de pe suflet dintr-o privire!!!!

Acuma, va las, sa mai muncesc si eu ceva, ca azi am somat,intru deseara sa vad ce ati mai vorbit, c-apoi maine e 1 si vin retetele, oricum fondul tine o zi, doua, poate ma vedeti la stiri !!!!

livi http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
gravi +22 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mihutza, deci nu m-am inselat, chiar era linia negra. Ce fain! Si eu ma uit tot timpul dupa ea , dar inca nimic...

Livi, eh, nici chiar asa nu ma sperii draga mea, incat sa pierd copilul, Doamne fereste!!!! Si nu , nu m-as duce sub nici-o forma sa dorm in alta parte, unde e mai bine ca acasa? Iar randunoiul are o lucrare in Sighisoara pe care trebuie sa o termine odata ce a inceput-o, n-are incotro. Dar apoi o sa stea numai in Bucuresti.
Multumesc de grija .

Sovi, m-am uitat si eu pe produsul fibrolax parca, mi se pare super. La mine foarte ciudat, acum in sarcina nu am problema asta, dar in mod normal exista. Asa ca o sa-l retin pentru la anul daca o sa mai fie cazul. Nu scrie in prospect nimic de sarcina, se poate lua si acum?

CLAU 22 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

mami nu-i nimic, cand te mai apuca, vii aici, iti iei niste bate prietenesti si gata!

Tu macar o sa-l ai pe Florin cu tine, dar jumatatea mea s-ar putea sa nu fie acasa (aici intra in scena "Randunica Penelopa", cum imi spunea Cory). Nu se stie inca sigur cand se intoarce, dar s-ar putea sa fie pe muchie - adica sa ajunga acasa in aceeasi zi in care vin si eu cu copilul, sau sa aterizeze chiar in ziua in care ma duc la spital (in cel mai fericit caz!).
Ca sa nu imi fac sperante desarte si sa injur "soarta potrivnica" m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa fie acasa cand vine bebe. Daca voi fi placut surprinsa, cu atat mai bine!

Bubu stai linistita, ca o sa ne auda si cainii din Giurgiu cum tipam noi doua, si o sa ai parte de multe povesti

Kya cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

OF,RANDUNICI!Sa stiti ca nu de mandra n-am intrat nici nu v-am uitat dar dracovenia de net mi-a facut probleme ;chiar am vrut sa va scriu ca am fost si la eco unde doctora mea care este o scumpa nici nu a vrut sa primeasca cadouasul care consta intr-o cafea si o cutie de cioco a spus ca nu ma mai primeste daca mai insist!Mai rar asa medici,eu am vrut sa-i dau pt. ca desi are cabinet particular ,am fost in clinica .Acum una peste alta a spus sa merg sa fac si o eco 4D,in sapt. 24 ca este bine ,se vad toate cele,dar au astia niste preturi ...250 de ron ,oare dau si cd sau numai eco si atat?Am vazut ca a-ti discutat de carucioare am vazut si eu unul care mi-a placut la miniblu,dar costa cam 3000 de ron si mi sa parut cam mult.PUP toate randunicile si puiutii lor!

20+ cu

Mergi la inceput

Ririan bine ai revenit! Povesteste-ne cum a fost la eco? Ce a vazut, cum e voinicul? Hai cu detaliile!

Kya cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, va pupicesc, ma duc sa ma pregatesc ca la 12 plec de-acasa! Intru diseara pe la 11 sa vad ce-ati ciripit! Sa aveti o zi frumoasa!

Oana 14+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput