Mamici de Martie-Aprilie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
RalucasS spune:
Buna dimineata la tot stolul,
Cum ieri am fost plecata, nu am reusit sa va citesc deloc, si acum am de recuperat de la capitolul trecut de la pagina 9 cred...asa ca va salut si va pup pe toate si fug sa imi fac temele20+
Lucas
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nicoleta spune:
Neata.
Iaca, mi-am propus un mesaj pe capitol, mai citesc ce ciripiti voi... dar de scris, mai rar :).
Sa aveti o zi buuuna.
Nicoleta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Neata! Da ce harnice mai sunteti, am ramas cu mult in urma, trebuie sa recuperez. Ce mai fac randunicile? 14+ cu posibil
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
PIDANA spune:
Sovi inseamna ca suntem vecine! Eu stau la Piata Rahova dar o sa ma mut in curand pe Ferentari - o statie de la Sebastian. Asta inseamna ca o sa ne plimbam bebeii impreuna?
Mie mi-a spus asistenta de la ginecologie, ca dupa ultimele decoperiri in materie de eco, nu se recomanda sa faci prea multe ca poata sa surzeasca bb.
Si referitor la control la pasa mi-a spus ca in trim III o sa ma mai urce pe masa si o sa-mi faca si analize la secretie sa vada daca e cazul de tratament. Pana atunci nu. Dar probabil ca fiecare dr face asa cum crede el de cuviinta.
Clau ai grija ce faci singura noaptea, nu ai la cine sa mergi (parinti, frati, prietene) sau pe cine sa chemi la tine ca sa nu iti mai fie frica singurica??????
Ai mare grija si sa ii spui si sotului sa nu mai plece.
Nu vreau sa sperii pe nimeni, o verisoara a pierdut sarcina la 9 luni fiindca era singura acasa si a fost furtuna (tunete, fulgere). A doua zi cand si-a dat seama ca nu il mai simte pe bb si a fost la dr .......
Dana 14+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Buna dimineata, soare!
Si eu am dormit tare bine, am adormit inaintea lui fi-miu , noroc cu tati care s-a ocupat de baita, imbracat printul, spus Tatal Nostru si pupacit baiatul
Azi lucrez pana la 22, o sa plec pe la 12 de-acasa si sper ca de maine sa lucrez 6 ore!
Lyvy, am vazut si eu pozici frumoase!
Mihutza, am vazut si burticuta ta, frumoasa foc!
Ariel, important e ca bb e sanatos si saltaret, o sa afli tu ce e pana la urma!
Papacioasa, ce bine ca nasti tu inaintea mea, sa-mi zici cum e la Elias acum! Hi,hi...hai ma, eu nu-mi fac griji! daca stai si citesti tot te duci la balamuc! Eu ma bazez pe faptul ca am mai nascut acolo o data si totul a fost mai mult decat bine!Clauclau, Sovi, Olgutzica, Delphinas, Giani, Simo, 2 bucati, Ririan, Cory, Kitzy, Ralucile, Cristina de la Gorj, Butucica, Ursuleata, Nicol...mai, dar multe mai sunteti...pe cine am sarit, sa ma ierte!
Oana 14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
livy, la mine apesi pe "pozici" jos, la semnatura si o sa na vezi si pe mine, si pe motanski.
cat despre semnatura si carucior, le scrii in acelasi loc in care ai "lipit" linkul cu poze, acolo jos la profil personal. scrii [ gravi ] fata spatii, urmat de 22+ si 22ul il schimbi odata pe saptamana, pe masura ce iti ramane mic.
stimate randunici am descoperit pe net produsul (pt constipatie si ce mai scrie acolo) http://www.naturashop.ro/product_info.php?cPath=51_78_77&products_id=1249 pe care eu am de gand sa il cumpar. e primul la un pretz asa mic care sa contina psyllium (acel plantago de care scrie acolo). Bitza, sper ca ai receptionat, e cu dedicatie speciala pt tine. ca sa nu mai zic ca Adriuta, voi acolo in sua aveti psyllium la toate colturile, e buuun!
fff important, daca luati produsul, sa beti apa multuta, ca altfel obtineti inversul a ce sperati.
sovi 14+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
mary-lou123 spune:
Neatza randunici,
Chiar ca sunteti tare harnicutze si ciripitoare.. vai, de mi-ar merge mana si la munca cum imi merge sa scriu pe forum. Nu stiu cate din voi au prins sila de birou, da io sunt satula, azi la pranz ma duc dupa 3 zile de stat acasa si nu am nici o tragere de de inima, mai bine ma pui sa ma duc si sa ma intorc pe jos din baneasa (eu stau pe vacaresti)
Aseara am facut macaroane cu branza la catzel si n-am rezistat, am mancat si eu din ele k aratau asa de bine...mmm, cu telemea si ulei de masline si verdeatza. si acuma mi-a groaza sa ma urc pe cantar, k ma apropii incet dar sigur spre 90kg.
In legatura cu eliasul, eu am referinte foarte bune, cel putin despre medicul meu, de la 3 persoane diferite care au nascut in ultimul an cu el. Eu cred ca in general in ceea ce priveste oamenii, ei iti dau feedback la ceea le dai tu. Eu cred ca este fff mult subiectivism in topicul acela. Eu cred ca nici un om nu este rau intentionat, pur si simplu este vorba de cum stii sa abordezi pe cineva, sa pui o problema. Si deasemena fiecare sa aiba in minte faptul ca ea nu este singurul pacient din spital. Daca un medic nu este sufuienct de deschis, sau pare k nu are suficineta rabdare, poate ca este dupa 12 ore de munca, si dupa 20 de paciente care intreaba acelasi lucru, iar asistentele la randul lor au un program destul de greu, nu cred ca e lucru usor sa stai 12 ore in picioare si sa ai de-a face cu atatia oameni. Eu ma duc de obicei la cabinet la medicul meu, dar cand am fost la spital, mi s-a parut k toata lumea e amabila, s-a purtat profesional. Nu pot sa il acuz ca nu a stat cu mine sa imi despice firul in 4 cand mai avea 10 paciente afara si o mamaica care trebuia sa nasca sus, in maternitate. Dar la cabinet ma duc cu lista de intrebari si imi raspunde clar si la obiect la fiecare in parte. E normal sa ceri atentie, dar sa stii si cum sa ceri. Sunt multi oameni care se poarta ca si cum li se cuvine totul, si nu stiu sa spuna "te rog" sau "multumesc", si de asemenea sa nu exagerezi. Mai rau este cand multi oameni isi dau cu parerea despre ce ar trebui sa faca medicul, sau cum sa faca.. ceea ce iarasi mi se pare nelalocul lui.
Eu cred ca e o chestiune si de optica, sunt oameni care pur si simplu vad numai partea goala a paharului, si se concentreaza pe tot ce este negativ, si totul li se pare un cosmar...si sunt singurii care au de pierdut, k pierd tot ce este placut in viata si in jurul lor.
Imi pare f rau pentru Kay, am citit povestea ei, si e normal sa fie amarata si sa caute vinovati, dar cred ca este mai degraba o incercare de la Dumnezeu prin ce trece ea, si ca sa atragem lucruri bune in jurul nostru trebuie sa iertam si sa iubim. Daca fetita ei se nastea acum 20 de ani nici nu exista ecografie, atunci nu ar fi avut pe cine sa dea vina... deci eu cred ca ea ar trebui sa caute solutii si sa se roage, mai degraba decat sa caute vinovati. Stiu k nu sunt eu in masura sa judec, si cred ca nici nu o fac, este doar parerea mea.
Deci, capul sus su incredere in Doamne Doamne, trebuie sa mergem acolo cu sufletul curat si cu credinta ca totul o sa fie bine.
Chiar ieri vorbeam cu o vecina care are 78 de ani, si au fost triplete, si a nascut mama ei cu moasa satului, si au supravietuit toti copii, au fost sanatosi si au trait mult si bine.. deci nu avem motive sa ne temem, si daca mai avem si incercari in viata, eu cred ca planul de sus e mai presus de noi, si nimic nu se intampla fara motiv, doar ca noi suntem prea mici sa il deslusim.
Poate ce am spus suna cel putin empiric, dar in momente in care nu stii incotro sa o iei, credinta e cea mai buna cale.
Hai ca i-ar m-am intins mai mult decat imi propusesem, va pup si decolez de pe craca.
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie! 23+
Creste Printesa lu' mama!!!
lyvy spune:
Nu stiu daca mai e cazul, dar fiindca n-am zis nimic pana acum, vreau sa va spun putin povestea mea, pt ca acuma am timp de ciripit.
Dupa ce m-am chinuit vreo 6 luni cu prolactina marita, cu sindrom de ovare polichistice( doc imi spunea ca nu o sa raman insarcinata din cauza SOP ), cu hipotiroidie (sunt sub tratament dublu acuma, care la fel duce la infertilitate, boala nu trat ), cu tiroidita cr nodulara, iaca in mai-iunie s-a produs miracolul.
E miracol pt ca toate afectiunile sus numite, nu f grave, duc la infertilitate, plus ca dupa ce am ramas, doc mi-a zis ca miracolul e dublu, dat fiindca am si uterul retrovers.
Deci, Doamne, Doamne m-a ajutat si ne-a indeplinit dorinta.
Prin luna 2 1/2, la un consult doc mi-a descoperit orificiul colului deschis, si a pus diagnostic: iminenta de avort.
Va dati seama prin ce am trecut cu capul!!
De atunci, si pana la 24 sapt, iau DUPHASTON 2tabl/zi, din cand in cand si No-spa.
Pe langa toate astea, pot spune ca am o sarcina ffffff usoara, nu am avut nici macar o zi greata, sau chestii care sa ma sperie.
La 20 sapt am facut eco 3D, unde am aflat ca totul e OK, colul e inchis, bebe e fetita si ca e foarte vioaie si sanatoasa, toate masuratorile sunt OK !!!
Intre timp, am schimbat 3 medici, in sfarsit am gasit unul care e compatibil cu mine, cu ceilalti doi nu puteam comunica deloc, si nu aveam incredere in ei.
Ce ma mai ingrijoreaza acuma e ca o simt rar pe bebita, dar sper ce e normal, asa mi-ati spus si voi randunici.
Sper ca ati avut rabdare sa cititi, si nu v-am plictisit, eu mai stiu una alta de voi ca va citesc de mult, dar voi de mine, nimic.pe toate fetele, si daca imi mai aduc ceva aminte, va mai scriu!!!
+22 sapt (azi)
livi http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Beeey, cum am si eu niste probleme cu internetul si nu pot sa intru jumatate de zi, cum treceti la un alt capitol...!
mami cu Eliasul, eu te sfatuiesc sa sfatuiesc sa nu mai iei chiar atat de in serios toate postarile de pe forum. Eu nu schimb nici spitalul nici doctorul - personal sunt ferm convinsa ca o sa-mi fie bine. Si pe urma gandeste-te ca nimeni in nici un alt spital nu poate sa-ti garanteze ca totul va fi perfect (stii ce ti-am povestit despre "maretele" spitale din Viena). Fiecare are o soarta, si daca e sa-ti fie bine, iti e bine oriunde. Daca nu, pai poti sa nasti si acasa, ca tot se intampla.
Deci, relax, take it easy. Ma bucur ca i-ai dat dreptate lui Parvu cu ecografia. Am vazut ca Dana zice ca exista riscul de surzenie de la prea multe eco, Naty ne povestea ca bebele resimte ca si cum ar intra trenul in gara... Scormonesc si eu acum netul si daca gasesc vreun articol interesant, vi-l postez.
Kya cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Mary, tu in Baneasa si eu in Pipera , si stau pe-aproape de tine, pe Oltenitei...mie mi s-a luat de mult de servici, in sensul ca drumul ma omoara! La servici nu-i asa rau, stau pe scaun, colegii sunt super, muncim cu drag si spor...dar drumul m-a terminat!
Tu cu cine nasti la Elias?
Oana 14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze