Brangelina este iarasi insarcinata
Raspunsuri - Pagina 6
XIO spune:
Direct de pe blogul unei domnisoare de vreo 13 ani
Randuri fara continut? Na LOL .
Dupa cum spunea si Goanga , anger management
Si ca sa fiu in ton cu tine , n-ai un copil de care sa ai grija? O familie? Un sot? O casa? Un loc de munca?
In loc sa te iei de toate pers. care indraznesc sa-ti contrazica ideile expuse intr-o maniera demna de local kombat.
zau asa , viata e prea frumoasa ca sa iti pierzi nervii si energia pe aici .
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
stefany_p spune:
si cum dai tu copy paste asa fara sa sa vezi la ce..of -of mai- mai...
asta poate-o crede pretena de 13 ani...
mai fatuca cu fitze-n cap si lacune multe..unde stau mai acele multe persoane de care m-am luat?ha?? ia foloseste-ti tu degetele de la maini si arata-le..vad ca ai mai invatat 2 cuvinte, adauga-le tu la restul de 5-6 pe care stii, si mai faci de-o conversatie tembela sau vreo zicala pocita
XIO spune:
quote:
Originally posted by stefany_p
si cum dai tu copy paste asa fara sa sa vezi la ce..of -of mai- mai...
asta poate-o crede pretena de 13 ani...
mai fatuca cu fitze-n cap si lacune multe..unde stau mai acele multe persoane de care m-am luat?ha?? ia foloseste-ti tu degetele de la maini si arata-le..vad ca ai mai invatat 2 cuvinte, adauga-le tu la restul de 5-6 pe care stii, si mai faci de-o conversatie tembela sau vreo zicala pocita
rage management
"Fatuca" "fitze-n cap"
U're funny
blue eyes spune:
Persoanele cu vizibile simptome ale unor dezechilibre emotionale, cum ar fi ura si agresivitatea fata de persoane practic necunoscute, sunt rugate sa se adreseze cabinetului de la unul dintre etajele superioare.
In caz ca nu e nimeni prezent in cabinet, a se cobori la un etaj inferior, dar nu inainte de a-si procura o rezerva de Zovirax/ Acyclovir.Va multmim pentru intelegere.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
goanga23 spune:
blue eyes
ai spus-o atat de bine si cu atat de multa eleganta ca nu prea mai am de adaugat nimic!
goanga23 spune:
In legatura cu ce a scris stefany_p, un singur lucru vreau sa precizez pentru celelalte participante la acest subiect : nu am folosit un ton de superioritate atunci cand am spus ca ma simt in masura sa emit niste opinii despre AJ ci pur si simplu m-am referit la faptul ca sursele mele de informare au fost altele decat ziarele si revistele (unele de scandal) care nu intotdeauna prezinta realitatea si mai ales nu prea vorbesc despre faptele bune.
Luna ,
mi s-au parut foarte prietenosi . Au dat mana cu toti cei din primele randuri, au semnat multe autografe si au vorbit cu oamenii . Doamna care era langa mine i-a pus niste intrebari iar ea i-a raspuns detaliat .Au petrecut mult timp afara , au dat interviauri apoi au intrat in sala de festivitati.
Tot acum l-am vazut si pe Clint Eastwood cu sotia ...din pacate de la foarte mare distanta..am aflat din ziare ca a fost si el aici, nu mi-am dat sema cine era de unde ma aflam eu. Stiu ca locuieste in Carmel (cam la doua ore sud de San Francisco) si ca localnicii se intalnesc cu el mereu fie la piata, in parc etc.
Acum doi ani l-am vazut pe Goorge Clooney la acelasi festival insa de data asta din pura intamplare: luam masa intr-un restaurant foarte apropiat de teatrul Arlington si am observat o multime de doamne si domnisoare foarte frumos imbracate si foarte aranjate. La un moment dat toate s-au repezit afara ...bineinteles eu, cu fii-mea in barte, le-am urmat. Atunci l-am vazut pe GC coborand din masina. Ne-a facut cu mana la toti apoi a intrat in teatru.
In fiecare an, in Santa Barbara are loc un festival de film la care este invitat un star.Anul trecut a fost Will Smith.Fiind o comunitate relativ mica este usor sa gaseti bilete si sa participi la aceste evenimente. Sper ca anul viitor sa am o baby -sitter si sa pot merge la festivitate.
Cu bine tuturor!
Andreea
stefany_p spune:
mai xio, nu te bucura asa tare ca ti-au venit intariri caci ele nu-ti pot compensa lipsa de inteligenta si tratatrea cu partea dorsala cand vine vorba de parerile celorlalti
blue eyes, multumim de informatii, vad ca sunt unii care se bucura din inima de vestea impartasita
XIO spune:
Nu , dar pot eclipsa lipsa de bun simt pe care o arborezi cu atata mandrie.
Vrei sa vorbim de inteligenta?
blue eyes spune:
XIO si goanga, nu mai bateti degeaba saua, ca catarul nu pricepe. Dati si voi ignore si discutati despre altele. Ar fi pacat ca subiectul in care se discuta despre eventuala sarcina a unei mamici, pe deasupra un mare filantrop, sa ajunga in mocirla doar pentru a da apa la moara unui membru cu, cu... cu multe...
Ignorati ignoranta!
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
lilanda spune:
stefany, te informez ca pe linga bulina rosie, vizibila, te afli acum si sub moderare...asta pina cind reusesti sa te calmezi si sa comunici cuviincios cu ceilalti!