Brangelina este iarasi insarcinata
Raspunsuri - Pagina 5
goanga23 spune:
Mey..eu tot citesc pe aici si ma minunez!! Ce va tot certati atat? Asta e , unii o plac pe Angelina altii nu si cu asta basta. La fel si cu frumusetea, mie mi se pare superba altora nu ; gusturile nu se discuta.
Pana una alta , pe mine chiar nu ma intereseaza ce face ea in pat , cu cine si asa mai departe. Eu o admir pentru ca s-a folosit de faima ei pentru a-i ajuta pe altii mai putin norocosi, pentru ca a dat un exemplu adoptand copilasii aia etc etc. S-a tot scris ca i-ar fi furat barbatu' Anistoanei, acum numai ei stiu ce s-a intamplat in realitate . Eu raman totusi la parerea mea ca intr-o relatie solida nu poate interveni nimeni , poate doar prin interventia mamei Omida
Si fiindca tot s-a vorbit de gusturi, eu o gasesc pe Anistoana uratica foc la fata dar bunicica bine la corp, picioare foarte frumoase , par etc. Pe de alta parte , ma tot intreb cum de a avut atat succes fiindca e departe de a fi vreun talent ...raspunsul l-am primit de la cativa colegi americani" she's the girl next door!"
stefany_p spune:
Hateing me wont make you preety
E citat , poti sa-l iei din partea cui vrei
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
citatul e al tau si doar al tau, ca doar tu poti umple de greseli 6 cuvinte...ce-ai fata cu limba engleza?....CE TI-A FACUT?
mai lasa pozatul la dus si mai treci pe la orele de engleza...e
si n-ai tu norocul sa nutresc eu asfel de sentimente pentru tine
goanga23 spune:
stefany_p,
vad ca insisti cu insultele si mistourile la adresa lui XIO si am impresia ca aceste atacuri sunt importiva regulamentului..poate ma lamureste si pe mine un moderator.
Cred ca nu e recomandat sa facem "bascalie" de faptul ca a scris gresit cateva cuvinte in limba engleza. Daca vrei sa o corectezi fa-o cu bun simt fara a te lega de pozele ei.
Din pacate atitudinea ta denota lipsa de caracter, nu asa iti demonstrezi superioritatea in ce priveste cunoasterea limbii engleze.
stefany_p spune:
goanga_23, cred ca ar trebui sa te rezumi la discutiile referitoare la subiect, ca nu stiu sa-ti fi cerut cineva parerea sau sa-ti fi pronuntat nick-ul..cat despre donsoara xio, e timpul sa se mai dea jos de pe crenguta pe care sta cocotata, sa formuleze niste pareri pe care sa le poata argumenta, sa mai treaca pe la scoala sa mai ...sa mai....sa mai.....si ca sa te linistesc, nu-i vrea nimeni raul, dar fiecare are parerile lui si are dreptul sa si le expuna pe un forum..m-am saturat de donsoare tampitele, cu aere de atotcunoscatoare, pe care, daca le scuturi mai tare, le auzi zbarnaindu-le creierul in cap
goanga23 spune:
Draga mea,
nu stiu daca ai auzit cumva de termenul "anger management"?? Se pare tocmai tu ai o problema cu toti cei care incearca sa se opuna parerilor tale sau sa te admonesteze din moment ce mi-ai raspuns atat de prompt !!!
Cred am dreptul sa ripostez desi "nimeni nu mi-a cerut parerea" pentru ca sunt un membru al acestui forum ( probabil de mult mai mult vreme decat tine sau XIO) si pentru ca m-a deranjat atitudinea ta agresiva si atacurile personale...sper ca moderatorii sa sesizeze aceste atacuri si sa-ti dea un avertisment pentru ca incerci sa creezi un conflict acolo unde nu este cazul. Si pana la urma din ce pozitie judeci tu opiniile lui XIO , si mai ales persoana ei??? Cine esti tu sa-ti permiti sa o faci tampita (citez :"sa mai treaca pe la scoala sa mai ...sa mai....sa mai.......m-am saturat de donsoare tampitele, cu aere de atotcunoscatoare, pe care, daca le scuturi mai tare, le auzi zbarnaindu-le creierul in capt ")..NU TI SE PARE CA INTRECI MASURA?
Si ca sa revin la subiectul pe care il discutam, probabil sunt in cea mai mare masura sa emit pareri despre AJ din moment ce am avut acces la informatii despre ea si familia ei direct de la persoane care au cunoscut-o si au lucrat cu ea. Astfel am ajuns sa o admir si sa-mi doresc sa o vad si poate chiar sa o cunosc candva in viitor.
Toti am citi barfele despre trecutul ei insa pe mine putin ma intereseaza ce a facut candva cu viata ei si cu corpul ei...important este ce face acum si cred ca face destule lucruri demne de admiratie...
Bineinteles nu demne de admiratia ta..stai linistita , nu incerc sa-ti schimb parerea despre AJ insa ar fi demn sa te abtii de la comentarii rautacioase pentru ca nu-si au rostul la acest subiect..pana la urma se discuta despre faptul ca este insarcinata din nou , nu despre trecutul ei.
Andreea
stefany_p spune:
alta psiholoaga...si tineti-va bine, ea e cea mai in masura sa ne zica ce si cum despre "diva"Jolie, restul sa taca.. da???ca oricum stiti numai barfe, nu ce stia ea...
p.s faptul ca nu-ti pasa ce-a facut un om cu viata si corpul sau spune multe despre tine
p.s.s nu pot sa cred cu cata nesimtire vii si arunci gen vorbe...ai o problema cu toti cei care...atata vreme cat nu ma cunosti, nu te cunosc, iar singura divergenta este cu xio...asta ma face sa cred ca esti foarte superficiala..si nu, nu mi se pare ca intrec masura atata vreme cat judec omul prin prisma celor ce le arata...in concluzie din partea mea ai de acum inainte un mare IGNORE
XIO spune:
Draga mea Stefany , era in ton cu greselile tale . De-acum scriu la sfarsit sa n-avem comentarii.
Crenguta mea e una solida rau , ca tre sa tina 55 de kg , e de fapt un pat maaaaaaaaaare de tot din care nu cobor prea des acum .
La scoala ti-am explicat in primele 2 randuri de ce nu trebuie sa dau .......poze ti-am zis ca-mi fac doar cand merg in Canada , cand trebuie sa vad factorul X....si cam atat Vezi ca am primit avertizare de la Flickr ca cineva sta calare pe pagina cu poze non stop si ingreuneaza traficul , ia o pauza jumate de ora pls.
Pt. ca doresti argumente :
-in presa s-a scris ca a facut sex cu fratele ei Stii cam ce se scrie in presa si pe ce se bazeaza , nu?EU nu pot sa spun despre vedeta X au Y ca e proasta pana nu o vad manifestandu-se live.Nu pana nu citesc ziare
-cum am vazut-o la diverse emisiuni vorbind , cum face tot ceea ce face pt. copii si oamenii saraci , cum in loc sa bea si sa danseze prin baruri sta cu copiii , inclin a cred ca femeia nu e proasta
si in consecinta nu am tupeul sa o critic datorita actiunilor sale.
-despre faptul ca e slaba.... nu ti se pare ciudat ca a devenit asa cand i-a murit mama? Si atunci , e ok daca nu-ti place de ea ca doar nu avem toti aceleasi guturi , dar nu spui ca e urata pt. ca arata asa. Spune ca e urata ca asa e ea si nu ti-a placut niciodata.
Si mie mi se pare absurda afirmatia ei , ca nu mananca pt. ca altii n-au mancare . da si ce scoti din tine e tare absurd
Esti simpatica
Goanga, multi ar alege-o pe Jennifer pen ca e ......naturala , accesibila in sensul ca nu este un sex symbol la care sa nici nu-ti vina sa te duci , e ...... naturala si draguta.
Mie-mi place si de ea , mi e pare ca se potrivea mai bine cu Brad.....
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
stefany_p spune:
iar tu din pacate esti irecuperabila, aceleasi randuri fara continut..
m-ai dezamagit
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by goanga23
Fetelor..inca nu mi-am revenit ..aseara am dat mana cu Angelina Jolie si cu Brad Pitt.
Felicitari! Ce norocoasa!
ma bucur ca i-ai gasit "foarte de treaba"
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
stefany_p spune:
xio, de unde ziceai ca ai dat copy/paste la zicala aia? ai zis initial ca ai luat-o de pe net...afurisitele astea de motoare de cautare chiar nu vor sa-mi arate