Albinutze si bondari de martie-aprilie '07(47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Loradin, Ana e o dulceatza. Ce faina-i cu dintzisorii aia 4. Si ce bine rade cu toata fata. O scumpete de fata. de la Vlad.

Iunia, bubulina ta circula de numai. Da ia spune-mi tu mie, nu patineaza fata pe parchet? Ca al meu e ca la patinoar. Si am mari emotii cam cum va aluneca in momentul cand va merge in picioare ca noi nu avem covoare.

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by karra80

quote:
Originally posted by mada_rozz

Hai ca sunt prin preajma...Karra,nu e premergator,e o jucarie 3 in 1 care prima oara se pune desupra lui,cu tablia aia de joaca in jos,apoi se pune cum e in poza ca sa stea el in picioare si sa se joace,iar mai tarziu se intoarce cu fatza in sus si se face un fel de masutza.E foarte buna si ti-o recomand.a costat cam 2 milioane si am luat-o de la targul de anul trecut care s-a facut la Expozitie...nu mai tiu cum se cheama,oricum nu Babyexpo.Stiu la ce premergator te referi tu,dar trebuie sa stea f bine in picioare ca sa mearga cu ala.Seamana cu asta doar ca e mult mai mare si are roti.intreab-o pe Roxanici ca ea stie.

Pupam albinutzele si bondareii.

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

multam....

Am gasit asta si cred ca-i iau www.crazytoys.ro/jucarii/Interactive-24/VTech-95/861/Premergaror-multifunctional.html" target="_blank">asa cevamerg azi la mall sa vad daca nu gasesc ceva de genul daca nu fac comanda aici.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 8

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

premergator dala are si Delia, ma rog ceva asemanator dar tot trebuie sa te ti dupa ea ca si cum o ti de maini chiar daca nu o susti ca o mai ia inapoi mai vine intr-o parte si ea merge bine bine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

pfiuuu, nu am mai intrat de 2 zile si ati umplut 30 de pagini!!! rusine sa va fie!

mandra mea nu stiu ce a patit: am lasat-o in patut jucandu-se si am gasit-o dormind... asta pe la 12... si acu inca doarme... ea care plangea si 2 ore cand ii era somn dar nu voia sa auda de patut. Deci exista si minuni

Am vizionat si poze... simpatici pui ati mai facut. In curand intentionez sa pun si eu... dar timpul asta ma omoara.

Asa... uite ce voiam eu sa vb cu voi: din ian incep serviciul... ea o sa aiba 9 luni... inevitabil va tb sa-i gasesc o bona... cand sa ma apuc sa caut? la ce sa ma astept - se gasesc greu? cam cat costa? care va pricepeti la subiectul asta... devin tot mai stresata pe zi ce trece

Ieri am facut si noi 7 luni. O sa revin cu bilant de indata ce o cantaresc si o masor

va pup!

Raluca, mama Nectariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna fetelor!!
Chiar daca ne-ati uitat (pe buna dreptate), noi nu ne suparam. Cred ca au trecut 2 luni de cand n-am mai scris, timp in care Bianca s-a dezvoltat atat de mult incat cateodata nu o mai privesc ca un bebelus. Tot va citesc dar, ori n-am avut timp ori n-am avut dispozitie sa scriu. Asa ca o sa scriu acu un mesaj luuung cat pt 2 luni Nu de alta dar trebuie sa-mi laud puiul, poate sa-l si critic putin.
Din ciclul asta face, nu pot sa ma plang, Bianca e un copil precoce in multe privinte. S-a ridicat singura din pozitia pe burta in funduletz cu 2 sapt. inainte de a implini 6 luni. Cam de o luna se ridica pe marginea patutului. Acum exerseaza statul in picioare fara maini si se amuza cand cade. De cele mai multe ori cade in fundulet Merge in 4 labe tot cam de o luna, iar in picioare merge tinuta de o manuta. Prizele si perdelele sunt prietenele ei. Cand o cert sa nu se duca acolo stie si-mi baga un zambet smecheresc, dupa care urla.:) De o saptamana avem si un coltisor. Ceilalti nu par sa iasa prea curand.
Cand am implinit 6 luni am fost racite, drept urmare vaccinul l-am facut acum o sapt. Deci la 6 luni si 3 sapt. avem 72 cm si 8,400 kg. Este bine dezvoltata si sanatoasa, ceea ce e cel mai important.
Acum din ciclul ce NU: nu vrea mancare normala. Dupa ea ar manca doar tzatzi toata ziua. La un mom. dat imi manca legumele, maxim 100g, acum nu vrea nici jum. Cu fructele la fel. A avut o perioada cand manca iaurt, i-a trecut si asta. Si inca una care ma streseaza ff tare:NU vrea sa doarma la ea in patutz. O sapt ne-am culcat numai la 4 dim. si din ora in ora se trezea urland. Eram zombi si eu si ea si am renuntat. Asta e. Inca doarme cu noi in pat. Mai incercam...
In rest, e vesela si plina de energie. Acum trimit mesajul ca acum o luna mai venisem la raport si l-am pierdut.
Pupam mamicile, albinutele si bondareii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Raluca (Ramiha) vad ca nu ai activat PM-ul.
Eu intru asa de rar pe site, din lipsa de timp desigur. Azi am citit mesajele de pe ultimele 2 pagini si am vazut numele fetitei tale - NECTARIA. Ce frumos, este de la Sfantul Nectarie asa-i? Cum te-ai hotarat sa o numesti asa?

Toate bune la mamici si bebici
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

am scris mesajul si nu stiu unde s-a dus, ca de trimis l-am trimis...
Am pus un filmulet cu ce stim noi sa facem http://good-times.webshots.com/video/3099339290101813761UfXLWW

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare!
Iaca reusesc sa scriu un pic.
Ce pregatit e David pentru Halloween, noi stam prost la capitolul asta, nu adoptam sarbatoarea suntem patrioti.
Dimensiuni la bb dupa ce am citit ce ati scris am ramas si eu in ceata.Al meu poarta body pe care scrie:74-80, adica 6 luni-1 an, deci nu stiu ce sa zic...
Pupam pe Darius sa se faca bine, sa nu mai aiba mucisori.
Laura oana degeaba ne bucuram noi de pozitia STRUT ca ai auzit ca gazoaba lui Iunita ne-a depasit de mult bre!
Loradin[ed] gogoasa infuriata e scumpa taree!
Lauramar te asteptam cu drag in tara!
Mark e un scump, deja se descurca si la baie!E baiat mare .
Hai ca toti bb din stup sunt scumpi si frumosi si destepti!na, ca sa nu se supere nimeni!

[red]Aiciam pus si noi primul filmulet cu progresele noastre.
Ma duc sa ii dau de mancare!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Iunita, o sa venim la vara, sigur trecem si pe la Calarasi, dar mai sigur ca ne vedem in Bucuresti. Parca vad ca mandra ta imi fura odorul la cat de scumpete-i.Vorba lui Biky , sa nu-mi amarati baiatul
Loradin, a avut si Lucas o perioada in asta de dormea cate 30 de minute, acum s-a reglat, doarme cel putin o ora jumate, doar seara mai prinde 45min, de la 7.Aseara mi-a adormit la 8:30, ca tot ma plangeam ca adoarme la 11.
Tocmai vroiam sa intreb daca sunt singura care alapteaza exclusiv cand ai aparut . Carla lia, deci suntem doua care alapteaza exclusiv, ca vad ca si Zadia bagat formula. Mai e cineva numa cu tzatza? Cum mai intarcam niste mamosi la varsta asta. Si Lucas doarme cu noi in pat, am incurcat-o
Io as baga, da nu vrea, n-am cum sa-l fac sa ia biberonul. Si mai am putin si tre sa intarc, deschid subiect, ca poate m-o ajuta cineva, io nu-s in stare.
Ma bag in poze ca iar am ratat, unde-i Halloween-ul????

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

carla_lia, bine ai revenit si felicitari pentru Bianca, ma declar impresionata! Desi fetita mea este nascuta in aceeasi zi cu ea, pot sa ma laud ca se ridica singura in fundulet... si cam astea sunt performantele fizice... ah, si de cateva zile incearca sa se agate de marginea patului si sa se ridice, dar mai are mult pana acolo.

Lili_g... cred ca am activat PM-ul.. sper... cel putin am incercat. Cat despre numele de Nectaria, vine de la Sf. Nectarie intr-adevar. Am avut probleme de sanatate in timpul sarcinii si sunt convinsa ca ne-a ajutat mult... in sensul ca a 2-a zi dupa ce ne-am rugat lui mi-au iesit analizele perfect... aceleasi analize pt care medicii ma sfatuiau sa intrerup sarcina.

Raluca, mama Nectariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

pentru cine vrea sa ne vada:

6luni
7luni
incepand de aici mai multe poze noi

Mergi la inceput