Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Va salut pe fuga ca sunt obosita si iritata. Cu toate incercarile mele de e ma ocupa de Alex, inclusiv jocuri din carticica - azi am citit toata ziua si am introdus jocuri noi, tot nazbatii a facut. Noroc ca nu istericale, numai prostiute. Dar nu e ok nici sa vezi canapeaua scrisa, covor pictat, apa baltind pe parchet, etc etc.
In plus Andrei a fost cam agitat, uite ca nici acum nu doarme, toncane la pumnul lui desi papa nu a vrut. Baie i-am facut oricum, plus gimnastica lui la greu, plus masaj. Mai devreme frigea tot, emana caldura, ma panicasem. Totusi avea doar 37.8. I-am pus preventiv supozitor.
Cam asta, va pup si va doresc noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Salut gagici!!!! Eu abia acum m-am adunat de pe drumuri. Nu mai e nimeni, nimeni, nimeni pe aici???? Cand trecem la scutecele? Ce s-a votat pana la urma???? Suntem smecheri ori ba??
Bebe Yannis creste mare
Pozne
bumbita spune:
quote:
Originally posted by ramonarosca
Fetelor,va rog, AJUTOR!!!
Bubitele de pe fata sunt din ce in ce mai multe (parca e batut cu urzica) si in cap acum, iar cele care trec se simt inca pe fata desi nu se vad.
Cu ce sa dau? Am dat cu ser fiziologic, cu vit.A uleioasa,crema de fata ptr bebei de la SebaMed,... cu ce sa mai dau?
Zicea cineva ceva de bicarbonat? Imi dati zi mie detalii, cum fac?
Sambata mergem la doctor, poate ne da ceva, dar iar zice ca-s de la caldura, si bebe are tot timpul capul descoperit, si imbracat doar cu pijamaluta, nu sunt de la caldura.
Va rog spuneti-mi ceva!!!
Ramona
ramona, si edy al meu a facut bubite de-astea de care zici tu si pe fata si pe burtica si pe spate si le-am " tratat" cu succes cu baneocin. BAFTA!!
are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
rodicamaries spune:
se pare ca avem copii cuminti si la ora asta dorm... pe Darius l-am culcat cam de o ora si sper sa doarma pana pe la 6-7. Intru si eu la nani...
Roxanapai draga mea, dar astea-s prostioare mici??? pai alea mari cum suna?
Anisia ai lipsit cam mult...Ti-am mai scris ca-mi place foarte mult salopetica aia bleo care jos e ca un sac de dormit( scuze, altfel nu stiu cum sa-ti explic) atata am cautat in Baia Mare dar n-am gasit, tu de unde l-ai luat? de la ce magazin? , nu de alta dar daca pleaca cineva apropiat prin capitala sa-i dau sa-mi ia... bineinteles daca n-o fi foarte scump... Pupici lui Yanis... e dulce foc.
Noapte buna tuturor mamicilor, bebeilor, si Burticilor(care au mai ramas)
Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra
rodicamaries spune:
quote:
ramona, si edy al meu a facut bubite de-astea de care zici tu si pe fata si pe burtica si pe spate si le-am " tratat" cu succes cu baneocin. BAFTA!!
IDEM, l-am dat dimineata dupa baita, si in dimineata urmatoare se vedeau foarte putin...
Rodica Darius Filip
Poze
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Va salut pe fuga ca sunt obosita si iritata. Cu toate incercarile mele de e ma ocupa de Alex, inclusiv jocuri din carticica - azi am citit toata ziua si am introdus jocuri noi, tot nazbatii a facut. Noroc ca nu istericale, numai prostiute. Dar nu e ok nici sa vezi canapeaua scrisa, covor pictat, apa baltind pe parchet, etc etc.
In plus Andrei a fost cam agitat, uite ca nici acum nu doarme, toncane la pumnul lui desi papa nu a vrut. Baie i-am facut oricum, plus gimnastica lui la greu, plus masaj. Mai devreme frigea tot, emana caldura, ma panicasem. Totusi avea doar 37.8. I-am pus preventiv supozitor.
Cam asta, va pup si va doresc noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
roxana, multa sanatate la andrei. sa fie doar o alarma falsa febra asta nebuna. pupici de la noi.
are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
se pare ca avem copii cuminti si la ora asta dorm... pe Darius l-am culcat cam de o ora si sper sa doarma pana pe la 6-7. Intru si eu la nani...
Roxanapai draga mea, dar astea-s prostioare mici??? pai alea mari cum suna?
Anisia ai lipsit cam mult...Ti-am mai scris ca-mi place foarte mult salopetica aia bleo care jos e ca un sac de dormit( scuze, altfel nu stiu cum sa-ti explic) atata am cautat in Baia Mare dar n-am gasit, tu de unde l-ai luat? de la ce magazin? , nu de alta dar daca pleaca cineva apropiat prin capitala sa-i dau sa-mi ia... bineinteles daca n-o fi foarte scump... Pupici lui Yanis... e dulce foc.
Noapte buna tuturor mamicilor, bebeilor, si Burticilor(care au mai ramas)
Rodica Darius Filip
Poze
rodica, am vazut si eu pozele cu darius. frumos foc...si ochii ii are tot gri...ce picioare vsanatoase are si degetelelel biiiine conturate. ce greutate are acun?vroiam sa-ti zic ca si noi avem body ca al vostru ( la 4 saptamani).
are mama doi baieti
Annisia spune:
Rodica, e o chestie ca o paturica mai grosuta si foarte pufoasa. Se inchide cu nasturi si are si o gluguta care se desface pe crestet si se face guler. Arata super marfa. Am luat-o din Dragonul Rosu, cu 250 de mii. Intrarea principala, ultimul culoar din partea dreapta, al doilea sau al treilea stand de pe partea dreapta a acestui culoar. Daca ai cum, iti recomand sa ajungi tu in Bucuresti la Dragonul Rosu. Eu mi-am cumparat absolut totul de aici. Au niste haine superbe si foarte ieftine. Inclusiv tinutele mele sunt de aici. Cele doua rochite au costat fiecare 800 de mii, iar sacoul de la biserica a fost 500. Cu niste pantofi scumpi si o haina smechera, ai asigurata o tinuta perfecta!!!! Nu stie nimeni ca porti o rochie ieftina, din Dragonul Rosu....
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Poza asta e mai mult decat graitoare...
http://good-times.webshots.com/photo/2903458800101620375ogyPlo
Ganditi-va ca asa aratam eu cand am ramas insarcinata. Ea este verisoara mea si purtam amndoua aceleasi haine. Adica ceva de genul de la numarul 34-36 la toale, acusica undeva la 46-48... Ualeuuuuu!!!! Am lapte la greu, nu mananc decat trifoi si nu dau nimic jos mai tata, mai....
Bebe Yannis creste mare
Pozne
Piciulika spune:
Vin tarash-grapish din urma... Mari scriitoare sunteti!
Dantje si Andries - multe felicitari, sa va traiasca puiutzii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Teodora bine ai revenit!!! Weleda ala e pt masaj la burtica, sa-l relaxezi pe BB - acuma nu stiu daca suficient cat sa treaca si colicile... F. dulce ochiosul tau. Cu bonetzica verde parca e un greierash la serbarea de la gradi!
Buricul si baitza in submersie sunt compatibile. I-am facut prima baitza la 2 zile in clinica, cu moasele, si submarin l-am facut. Doar urechile erau musai afara - deh, periscoape la submarin! (si-n ziua 4 i-a cazut buricul si nimic nu a mai avut) Nu-tzi fa griji.
Adimercedes si BB nostri se iau de manutza: si al meu a avut secretzie tot la ochiul stang (trecut cu sters cu lapte de mama alternat cu ser fiziologic), papica tot in stilul domnisoarei...
Intre timp facem baie cu Weleda - de fazon, ca prea ii place in vanitza si daca tot am ajuns sa facem tot a doua zi, nu la 2-3 zile cum zic ei... Merci de articol.
Sabina, sanatate! Dar vezi cu ceaiul de menta ca scade papa lui Gheorghe!!!
Bernix de la fotograf.
Sim, Luy, Carpatina de la Michael - sper ca nu am uitat pe cineva?
Luy am ras de numa la "ea o sa aiba ochii mari-mari iar eu mici-mici"
Carpatina, da i-au trecut de tot bubitzele si probabil ca de la apa cu bicarbonat - merci slippers ... sau o fi de la privirile mele dragasotoase ce-l mangaie non-stop?! Sunt topita dupa piticotul meu dulce si cuminte.
RGE - cele mai pasionale majorete pentru tine si BB tau!
Trebuie maine sa intru pe flickr sa va vad pe voi si micile comori si sa citesc in cap. asta nou...
Acum la kuki!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)
(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)