Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 12
betty78 spune:
Carpatina .
Sim super toale ce au la okaidi...am trimis-o si eu pe maica-mea sa imi ia dresuri ptr bebe, care cei drept mi-au parut cam scumpe, dar f frumoase.
Slippers 6200 e super bine. La mine bb Mario avea la 29 oct 6160 gr. Nu a mai crescut ca inainte, dar este ok. Chestia cu fentatul e tare. Ce imi place este ca adoarme la san, asa ca ii scot tzitzi din gura, incerc sa ii scot gazutzele, dar fara succces pentryu ca doarme tun iar in cele din urma il pun in patutz..sperand ac in sfarsit a adormit si el; nu cred ca apuc sa ies din camera, pentru ca incepe sa tipe ca si ars....si uita asa reincepem show-ul. Dar am rezolvat-o u metoda Teodorei cand il pun in pat il fac sarmalutza , si il legan putin de burtica. Imi pare rau ca bebe e bolnavior. Multa sanatate si te asteptam la scutecele
Mami25_7 multa sanatate pentru bebe..stiu si eu cum este...doar am ajuns cu bebela terapie intensiva....acum doar sa ai grija sa nu il scoti afara cateva zile si sa nu intre in contact cu persoane straine pentru o perioada de timp
Carpatina antibiotic i-au facut si lui bebe Mario, ca sa scada riscul de complicatii, mai ales ca secretiile abundente pot sa afecteze sfera ORL si bebe poate sa faca alte nenorociri..asa ca preventiv se administreaza antibiotic.
Roxali super dulce Sonia
La Multi Ani!!!! bebicilor care sarbatoresc azi 2 luni:
Erika de devylla !
Andrei Serban de Roxana !
David de andreeaiosif !
MihaStroescu felicitari! Sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii!!
RGE felicitari mamico!!!! Refacere rapida si iti doresc un bebe sanatos, mancacios si fara colicei
Aniast se pare ca nici de data asta nu ne nimerim pe program..eu am reusit sa fac programarea pe miercuri. Multa sanatate lui Vladutz si pupa-l din partea mea.
Pentru fetele cu puiuti bolnavi, va doresc multa sanatate!!!!!
Luy nu ma duc la munca, dar stau la un bloc distanta de birou si a trebuit sa verific tot mai ales ca eu sunt aia raspunzatoare si nu imi permit sa greseasca altii pe banii mei si mai ales ca am avut reclamatii de la contabila cu ce se intampla la birou..asa ca nu am avut incotro si am cerut sa imi transfere pentru 1 zi toate documentele pe ultimile 2 luni. Asta este....
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Mami, Ana, Andreea, santate muciosilor! sa se facabine repede!
Andreea, de ce v-a dat antibiotic? are vreo infectie bacteriana dovedita? [emoticon cu omulet scarpinandu-se in cap]
daca erau afectate urechiusele era clar, dar asa...? ma rog, cum am zis, nu-s eu medic. Da ma intereseaza.
Cat depres vaccin....mai bine il amani.
E prea curand dupa antibiotic zic . Eu as face mai intai botezu si dupa aia vaccinu....p saptam,ana amanare la vaccin nu inseamna absolut nimica.
Eu sunt mult mai bine.Inca nu prea mananc(am dat jos un kil jimate, yupi), dar sunt ok.
Piciuliko, o zi de ceai de menta n-a influentat deloc lactatia.
Roxi, cum e Andrei?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
super tare metoda de slabit
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
quote:
Originally posted by crishtina
Fetelor, vaccinele nu se fac daca e racit copilul? ca parca asa imi amintesc eu dar nu sunt sigura....stie cineva mai sigur si o explicatie? multumesc
Crishtina & Robert
09.09.2007
mie doctoritza mi-a spus sa aman vaccinul cu 2 saptamnai daca bebe e racit.
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Iar acum despre noi: miercurea viitoare ne-am facut programeare pentru vaccin...asa ca suntem in intarziere cu el pentru 3 saptamani. Eu mi-am luat intre timp vaccinul antigripal si o sa mi-l fac in seara asta. Sper sa reusesc sa imi bag acul ala in mana.
Bebe Mario e bine, moare ed cald si vesnica problema cu statul atranat de tzitzi toata ziua.
In alta ordine de idei, m-a apucat si pe mine melancolia si parca as mai vrea sa fiu din nou cu burtica. Imi amintesc ca din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata (mai ales ca era Craciunul) am numarat in fiecare zi, zilele care au mai ramas pana nasc. Aveam impresia ca este o eternitate pana o sa vina avenimentul cu pricina, dar acum cand ma uit in urma parca a fost ieri.
pozele noastre
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Multumim mult de urari, azi am halit prajituri in cinstea lui. Fost la dr cu Alex care cica e sanatoasa tun si i-am facut antigripalul. Am facut si eu. Acum se cam rasfata cu maica-sa mare, iar pe Andrei l-am culcat cu greu fiind supra stimulat ca de obicei cand sta cu ei mei. Fata a luat premiu pentru costumul haios la party de Halloween.
Alinus, la mine mai era locul usor umflat si la o luna cand am fost le epilat, insa nu era chiar asa dureros, doar o jena.
Ana, multa sanatate lui Vladut. Rinoadnoita se face si de la schimbarile de temperatura, sau curent de aer rece pe transpiratie. Alex de la un an jumate a tot patit asa. Si acum tot asta are Alex, adica a avut dupa botez.
MIhastroescu, bun venit, sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Roxana, felicitari, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii, iar tie refacere rapida!
Alice, lui Alex i s-au schimbat ochii la 2 ani. Pana atunci au fost albastri, apoi verzi. Cat despre prevenirea racelilor e tare greu de zis, nu ii poti feri de orice.
Andreea, multa sanatate lui Vladi! Imi pare asa rau ca aveti probleme. Eu zic ca pana la botez va fi bine, dar vaccinul nu e urgent, il poti amana dupa botez. Ce antibiotic a luat?
Cecilia, s-a scos smecherul tau, de acum numai in bratzuca de cand cu hernia. Imi pare rau pentru micile problemute. Te rog spune-mi si mie ce creme ti-a recomandat si ce tip de masaj faci pentru piciorus. Nici eu nu prestez decalotarea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, Andrei e bine, tot 37.8 si tot fierbinte. Sora-sa cica e sanatoasa, tot tuseste, dar cica sunt resturi de mucisori dintre nas si gat.
Crishtina, vaccinul nu se face pe raceala, asta inseamna un sistem imunitar scazut si e posibil ca vaccinul sa dea reactie.
Hai ca pleaca mama si raman singura cu capcaunii. Revin dupa ce ii culc.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
afibebe spune:
salutare si de la noi
nu am mai intrat de catreva zile insa astazi fiind ultima zi la odisee nu puteam sa nu facem prezenta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
ei bine noi astazi am facut si vaccinul de 2 luni desi astazi avem 10 saptamani.Doamne cum a trecut timpul nici nu-mi vine sa cred.
e aici e cu noi.
am intarziat cu vaccinul din cauza racelii.
acum suntem bine bine Doamne multumim.
Astazi am pus comprese cu apa si alcool sanitar.
ma asteptam sa faca tam tam dar a fost tare cuminte.
nu ne-am prea lungit are doar 58 de cm si 5850 grame.
am plecat de la 3420 dupa scaderea fiz.
la nastere a avut 3560.
afibebe spune:
merg sa citesc ce ati scris am de recuperat 2 capitole.