Mamici de septembrie-octombrie 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor a nascut si Roxana (RGE)
"Suntem ok 3.300 grame,50 cm,apgar 10.Va pupam."

anca 38+

Maria Alexandra
poze

AMR MAXIM 8 ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

mihaStroescu si RGE felicitari pentru bebici! sa creasca mari si sanatosi! voua, reface usoara!
Abia astept sa inceapa "scutecele"!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Felicitari pentru fetele care au nascut pe ultima suta de metri, bravo mihaStroescu si RGE

Noi suntem bine, raportam ca micul crestin (de sambata incoace) a luat in 6 saptamani 2.1 kg exclusiv de la tzitzi si e fomist

Petrecerea de botez a reusit f.bine, iar la biserica pfuuuu ce zbieraturi a produs, se auzea si ecoul, iar preotul nu se aude aproape deloc pe inregistrari

de Sasha Gabriel 14.09.2007

http://community.webshots.com/user/Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

eu nu.... Deja sunt melancolica. Parca am si uitat cum e sa fii insarcinata. Apoi o sa uit cum e sa ai un bebelus. Apoi o sa uit cum e sa ai baiatul in primul am de scoala si tot asa....

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred ca incheiem azi odiseea, si sincer si mie o sa-mi fie dor...

Deja mi-e dor de burtica, si chiar daca pana acum am refuzat categoric ideea de o surioara pt Sasha, in zilele astea m-am prins ca ma joc cu ideea.

Sa stiti ca am uitat toate neplacerile, adica sunt undeva acolo....dar parca nu eu le-am trait, sau parca acu's 5 ani s-au intamplat
Ce-i drept sunt si mandra ca am indurat eroic tot ce a fost greu.
Numai cu varsta mea e o mica problema bat-o vina acuma ma pun si eu pe fabricat copii, in ceasul al 12-lea

Mergi la inceput

Stie cineva la cate saptamani se schimba culoarea ochilor? Puiul meu are niste ochishori albastrii, oare asa ramnane??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Nu puteam sa nu inchei Odiseea fara probleme.

Vladi a racit, ieri noapte haraia pe gat ingrozitor, a trebuit sa dorm cu el pe burta ca sa poata respira. Dimineata am fost la doctor, l-a diagnosticat cu laringo-faringita acuta. Gatul era rosu, era infundat tot, mucisorii alergau in toate directiile. A fost vazut si de dr la ORL pentru ca avea dureri si dupa urechi. Din fericire urechiusele n-au fost afectate, l-au aspirat cu un furtun in genul celui de care povestea betty78...mi s-a rupt sufletul. Acum suntem pe tratament cu antibiotic (augumentin) panadol baby si tot felul de picaturi, sprayuri nazale...
Cred ca saracul copilul meu s-a saturat de mine...de fiecare data cand ma vede ii pun picaturi in nas, sau in gura, il aspir...e chinuit rau.
Incerc sa-l fac bine pana marti ca trebuie sa-i fac vaccinul de 2 luni si n-as vrea sa-l aman, iar duminica pe 11 noiembrie avem botezul si nu putem sa-l amanam sub nici o forma pentru ca nasii vin din Anglia.

N-am mai apucat sa citesc nimic din urma...dar o sa incerc sa fiu mai activa in clubul scutecelor.

Va pup ca a stranutat bb si nu stiu daca a scos si mucuti sau nu.

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Acuma am ajuns la mesajul unde Tomasa, curajoasa, se angajeaza sa scrie de la noi mesajul-stafeta!

Felicitari si multa inspiratzie - moooor de curioasa ce frumos o sa iasa!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007)

(Poze: vizibile din contul septoct2007 pe flickr // contacte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ne-am intors de la doctor, am fost cuminti ne-am strambat putin la tanti dr., dar important este ca suntem bine, avem mici problemute, dar nu grave.
Avem si noi un piciorus cu tendinta de al putin tine in lateral, de la pozitia in burtica, incepem cu masaj, de altfel a zis ca putem face masaj la amandoua piciorusele, dar mai insistent la stangul.
A analizat buricutul, putin inestetic, si am fi dispusi la hernie ombilicala, deci nu trebuie sa-l las sa planga si sa se screama.
Referitor la conjunctivita a zis sa mai astept o perioada sa vad cum se prezinta ochisorii, si mi-a scris niste picaturi in caz ca mai curge.
Ne-a mai dat niste unguente(preparate in farmacie) pt cojitele de la sparancene, respectiv caput. In caput avem o tentativa de a aparea cojite si a zis sa-i dau preventiv cu cremuta 4-5 zile dupa baita.
Referitor la putica, a zis sa ne ''jucam'' cu ea la baita si sa punem o picatura de vit. A uleioasa si sa tragem usor usor de ea, adica sa incepem usor decalotarea, ceea ce o sa ma gandesc daca o sa fac.
Ne-a cantarit, avea 5kg dupa ce a scazut hainele, a zis ca e foarte bine pt 7 sapt
Referitor la facutul programului de masa, mi-a zis sa nu visez la asa ceva, sa-i dau la cerere, sa-l las in pace daca nu papa decat 10 min ca el stie cat are nevoie.
Gata ca v-am plictisit, oricum eu sunt bucuroasa ca m-am dus cu el la control, mi-a placut dr., deci o sa mai mergem la ea.

Felicitari RGE si mihaStroescu, sa fie sanatosi bebici si sa va bucurati de ei, iar voua refacere rapida.

Merg sa fac nani cu bebe, daca il pacalesc.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/559049911AmKpDg?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Felicitari Miha si numai bine printesei!

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput