Confort 2 sporit....cum arata?
Ma puteti ajuta?
Cum arata un apartament cu 2 camere confort 2 sporit?
Multumesc!
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
Raspunsuri
miki68 spune:
Nu prea stiu ce poate insemna conf.II sporit. La conf. II e clar: camere nedecomandate, baie si bucatarie f. mici (cum spunea si georgeasca)... L-or fi "sporit" vanzatorii prin oarece imbunatatiri gen gresie, faianta, tamplarie cu sticla termopan, parchet.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Iael spune:
Conf 2 sp are suprafata mai mica decat conf 1 ( nu sunt insa diferente mari ). Poate fi decomandat un apt conf 2 sporit .
Compartimentarea poate fi sdec atat la conf 1 cat si la cf 2 sporit .
De regula aceste apt sunt mai ieftine .
_giulianna_ spune:
Va multumesc frumos!
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
valeria72 spune:
Eu detin un apartament confort 2 sporit si nu este chiar mic (48m2 locuibil) decomandat cu baia aprox 4m2, iar bucataria (eu am daramat debaralele) si este super mare 10m2
Aspiranta la titlul de mamica
baby_ady spune:
Am locuit intr-un apartament conf 2 impreuna cu socrii mei si a fost o inghesuiala....Bucataria este foarte mica iar de baie ce sa mai zic( intra doar ce a fost proiectat cada, chiuveta si wc). Balconul foarte mic in care nu puteam sa las la uscat hainele deoarece era despartit de bucatarie prin 2 geamuri si cand se gatea toate hainele iti miroseau a ceapa. Pentru masina de spalat a trebuit sa-mi desfiintez jumatatea de camara ca alt loc nu ai. Holul era ocupat de frigider si cuier. Am uitat sa va spun ca in bucatarie nu intra decat o masa cu 2 scaune( deci se manca pe rand), aragaz,chiuveta si un dulap mic.Noi in dormitor ne-am facut camera de tineret cu canapea pt a mai castiga din spatiu, biroul si televizorul suspendat pe perete.Sufrageria era destul de spatioasa dar acolo statea dragutza de soacra-mea.Parerea mea este ca intr-un apartament confort 2 este spatiu doar pentru 2 persoane.
dana d spune:
Am vazut un apartament cf 2 sporit, camerele sunt cam ca la cf 1 dar bucataria e mai mica de obicei si eventual, baia, balconul. In general suprafata e ceva mai mica iar despre decomandat sau semidecomandat nu e o regula, toate conforturile pot fi si dec si semi.
Trebuie sa mentionez ca apartamentul pe care l-am vazut eu era de 3 camere si tot asa balconul era pe bucatarie deci de la bucatarie numai in balcon puteai sa aerisesti.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
Valeria, mie greu sa cred ca ai bucatarie de 10 mp la cf 2. Eu stau la cf 1 (4 camere) si bucatarie mea are mai putin de 7 mp fara s afi demolat camara si debaraua, dar daca demolam abia ajungeam la 9mp
... ori blocul tau e foarte nou.
Fetele mele
catrinik spune:
quote:
Originally posted by dana d
Valeria, mie greu sa cred ca ai bucatarie de 10 mp la cf 2. Eu stau la cf 1 (4 camere) si bucatarie mea are mai putin de 7 mp fara s afi demolat camara si debaraua, dar daca demolam abia ajungeam la 9mp
... ori blocul tau e foarte nou.
Fetele mele
Ba chiar eu am stat la o garsoniera cf 1 sporit si dupa ce am spart o debara aveam o bucatarie de vreo 8 mp2.
Deci depinde de bloc.