Confort 2 sporit....cum arata?

Confort 2 sporit....cum arata? | Autor: _giulianna_

Link direct la acest mesaj

Ma puteti ajuta?
Cum arata un apartament cu 2 camere confort 2 sporit?

Multumesc!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

- Giulianna -

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Cred ca au bucataria si baia foarte mici, iar suprafaa totala este cam de 40-45 mp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nu prea stiu ce poate insemna conf.II sporit. La conf. II e clar: camere nedecomandate, baie si bucatarie f. mici (cum spunea si georgeasca)... L-or fi "sporit" vanzatorii prin oarece imbunatatiri gen gresie, faianta, tamplarie cu sticla termopan, parchet.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Conf 2 sp are suprafata mai mica decat conf 1 ( nu sunt insa diferente mari ). Poate fi decomandat un apt conf 2 sporit .
Compartimentarea poate fi sdec atat la conf 1 cat si la cf 2 sporit .
De regula aceste apt sunt mai ieftine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Va multumesc frumos!

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

- Giulianna -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Eu detin un apartament confort 2 sporit si nu este chiar mic (48m2 locuibil) decomandat cu baia aprox 4m2, iar bucataria (eu am daramat debaralele) si este super mare 10m2

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_ady spune:

Am locuit intr-un apartament conf 2 impreuna cu socrii mei si a fost o inghesuiala....Bucataria este foarte mica iar de baie ce sa mai zic( intra doar ce a fost proiectat cada, chiuveta si wc). Balconul foarte mic in care nu puteam sa las la uscat hainele deoarece era despartit de bucatarie prin 2 geamuri si cand se gatea toate hainele iti miroseau a ceapa. Pentru masina de spalat a trebuit sa-mi desfiintez jumatatea de camara ca alt loc nu ai. Holul era ocupat de frigider si cuier. Am uitat sa va spun ca in bucatarie nu intra decat o masa cu 2 scaune( deci se manca pe rand), aragaz,chiuveta si un dulap mic.Noi in dormitor ne-am facut camera de tineret cu canapea pt a mai castiga din spatiu, biroul si televizorul suspendat pe perete.Sufrageria era destul de spatioasa dar acolo statea dragutza de soacra-mea.Parerea mea este ca intr-un apartament confort 2 este spatiu doar pentru 2 persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am vazut un apartament cf 2 sporit, camerele sunt cam ca la cf 1 dar bucataria e mai mica de obicei si eventual, baia, balconul. In general suprafata e ceva mai mica iar despre decomandat sau semidecomandat nu e o regula, toate conforturile pot fi si dec si semi.
Trebuie sa mentionez ca apartamentul pe care l-am vazut eu era de 3 camere si tot asa balconul era pe bucatarie deci de la bucatarie numai in balcon puteai sa aerisesti.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Valeria, mie greu sa cred ca ai bucatarie de 10 mp la cf 2. Eu stau la cf 1 (4 camere) si bucatarie mea are mai putin de 7 mp fara s afi demolat camara si debaraua, dar daca demolam abia ajungeam la 9mp
... ori blocul tau e foarte nou.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by dana d

Valeria, mie greu sa cred ca ai bucatarie de 10 mp la cf 2. Eu stau la cf 1 (4 camere) si bucatarie mea are mai putin de 7 mp fara s afi demolat camara si debaraua, dar daca demolam abia ajungeam la 9mp
... ori blocul tau e foarte nou.

Fetele mele

Ba chiar eu am stat la o garsoniera cf 1 sporit si dupa ce am spart o debara aveam o bucatarie de vreo 8 mp2.
Deci depinde de bloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Imposibil ca o bucatarie de bloc conf 2 sa fie de 10 mp......

Mergi la inceput