Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!
Va scriu pt prima data desi va citesc de f mult timp.
As avea si eu o intrebare. In curand voi face laparoscopie cu dl Dr. Tutunaru. Va poate ajuta cineva cu un raspuns in ceea ce priv tariful?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Buna.
Poate ma ajutati cu o informatie.
DR Tutunaru in ce relatii este cu Dr Pop Adrian?
Stiu ca de regula il recomanda pe Iosup..dar eu am fost si la Pop Adrian (care mi-a descoperit un hematom subcorionic, lucru pe care ceilalti nu l-au vazut). Ii pot spune lui Tutu ca am fost la Pop si sa-mi dea tratament pentru hematom sau se supara? cum sa procedez? pentru ca vreau sa stie ca am o problema ca sa o pot trata. Dar cum sa fac sa nu-l enervez in conditiile in care el nu s-ar intelege cu Pop. Poate stie cineva in ce relatiie sunt cei doi. Va multumesc

am 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by Arianna_M

Buna seara fetele ,as vrea sa mereg si eu la d-l Dr.Tutunaru imi poate spune cineva unde are cabinet si un nr de tel.Multumesc mult

In cazul in care nu ai gasit:
Adresa cabinet dr. Dan Tutunaru: Bucuresti, Str. Constantin Sandu Aldea, nr. 86 (nu departe de Spitalul Elias si de Biserica Casin sau prima strada pe dreapta dupa Facultatea de Agronomie).
Nr. telefon programari cabinet: 0720 099 299
Succes mult si numai bine!

Kora cu mare bucurie am citit vestile cele bune despre embrionii tai . Cu siguranta ca tu, la aceasta ora, esti deja la "locul faptei"
Ne gandim la tine si ne rugam ca cei doi embrioni sa se cuibareasca frumos in burtica mamicii lor 9 luni de azi inainte! Doamne Ajuta!

O zi frumoasa tuturor tutunicilor si prietenelor de tutunici dragi!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by bebe2008

Buna fetelor!
Va scriu pt prima data desi va citesc de f mult timp.
As avea si eu o intrebare. In curand voi face laparoscopie cu dl Dr. Tutunaru. Va poate ajuta cineva cu un raspuns in ceea ce priv tariful?
Multumesc.

Eu nu te pot ajuta, dar sunt multe fete care au facut laparo. Cred ca iti vor raspunde, eventual pe PM, daca il ai activat. Bafta!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Kora acum trebuie sa fi aproape mamica.Sunt convinsa ca cei 2 embrioni au crescut si mai mult de aseara si-s numai buni sa stea in burtica 9 luni de-acum incolo.Te asteptam cu vesti bune.
Bebe2008 in ceea ce priveste laparo cu dr.T la Elias nu exista un tarif oficial, iti trebuie trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat(citeste prima pagina la "micul ghid despre laparo").Daca insa vrei sa-ti exprimi intr-un fel recunostinta cere-i d-lui dr. nr.de cont al fundatiei sale si poti face o donatie.Nu te sfatuiesc sa incerci sa-i dai ceva dr.T, dar asistentelor,infirmierelor, dr-lor stagiari poti chiar daca vei vedea vor avea grija de tine indiferent daca le vei da sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

kora , sa dea DD , sa fie prima zi din cele 9 luni care vor urma

Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am uitat... bun venit "noutelor" si sedere scurta ... sa se mute la odisee cat mai repede ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Va multumesc f mult fetelor pt raspunsuri si lupt, alaturi de voi, pentru indeplinirea celui mai important vis al nostru.

Va pup si sa avem cat mai multe fete cu II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Kora, ma gandesc la tine si ma rog la dd sa iti ajute sa devii mamica incepand de azi !
Ma bucur fff mult ca te-am cunoscut si sper sa reusesti de data asta . Multumesc pentru tot.

toate fetele si sa auzim numai vesti bune !

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Kora,fii optimista si increzatoare si nu uita : Dumnezeu face minunile prin oameni..........

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput