Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru c.44

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Buna fetele,

si mie mi-a spus Tutunaru ca daca e o monitorizare sau 10 intr-o luna, tot 150 lei noi platesc.

M-a intrebat o prietena ce se intampla daca naste cand Tutunaru nu e in tara ? Cu cine naste ? nu am stiut sa ii raspund , eu nu am fost inca gravida pana acuma.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Kora, eu visez rar cate ceva de genul asta si de obicei asa se intampla. Deci, tin pumnii stransi pana faci testul.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Alfa_anca, felicitari, sa-ti traiasca bebelina Elena si sa va bucurati de ea! Si oricum asteptam povestea nasterii si de la tine si de la Teo .

KoraPop, tinem pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

quote:
Originally posted by Arina21

Rocsy2007, am si eu o intrebare pentru tine: cand a vazut Tutu foliculul de 30mm ce a zis, ca e OK? Nu e prea mare?
Eu intotdeauna am avut foliculi asa mari pe ciclu natural si am o fixatie cum ca de aia nu raman eu gravida, ca ei cresc prea mult???
Si ma mai baga si medicii in ceata: unii zic ca e OK, altii ca sunt prea mari.
Fetelor, voi ce ziceti, din experienta voastra?
Bafta multa va doresc si luna asta sa fie cea norocoasa.
Arina

Te rog sa ma scuzi ca nu ti-am raspuns mai repede. nu nu a zis nimic T de folicul. la mine a crescut asa dupa stimulare. dar luni am fost sa vad daca s-a spart si nu s-a spart. el a zis ca nu e o problema ca se va sparge.

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgia_c

m'neata micutele
aseara m-am dus la cea de-a 2 monitorizare ... m-a luat un pic tutu pe faras ca de ce n-am venit dimineata.. ma rog un viciu de procedura din partea mea

intrebare ...daca pana maine (a3a monitorizare ) nu mi se spar foliculii , ma mai cheama la monitorizare ??

Cea mai mare descoperire a generatiei mele este aceea ca fiintele umane
isi pot schimba viata schimbandu-siatitudinea."
William James

da te cheama. eu am fost de 3 ori si acum ma duc si maine pentru ca nu s-a spart.

Mergi la inceput

Fetelor dupa cum ati citit si mai sus la mine inca nu s-a spart foliculul. mi-e putin teama dupa stimularea asta. azi m-a cam durut ovarul unde e foliculul. sper ca maine sa il gasesc spart si sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!
Am si eu 2 intrebari:
1. Cum o sa procedez cu concediul medical pt. perioada cu laparoscopia. Ma refer la ziua in care merg sa fac analizele pt operatia de a doua zi. Medicalul e din ziua interventiei timp de 7 zile sau ti se da si pt ziua dinainte (cea a analizelor)?
2. De la utrogestan sanii pot deveni mai sensibili? Ma confrunt cu probl asta de la 2 zile de la ovulatie. Si stiu exact cand a avut loc...am facut monitorizare....
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by Arina21

Rocsy2007, am si eu o intrebare pentru tine: cand a vazut Tutu foliculul de 30mm ce a zis, ca e OK? Nu e prea mare?
Eu intotdeauna am avut foliculi asa mari pe ciclu natural si am o fixatie cum ca de aia nu raman eu gravida, ca ei cresc prea mult???
Si ma mai baga si medicii in ceata: unii zic ca e OK, altii ca sunt prea mari.
Fetelor, voi ce ziceti, din experienta voastra?
Bafta multa va doresc si luna asta sa fie cea norocoasa.
Arina

Acuma, e ok ca sunt mari foliculii, dar trebuie sa se si sparga, adica sa se produca ovulatia. Daca tu ai astfel de foliculi pe cilcu natural, eu zic ca e de bine. Tutu recomanda Pregnyl care sa ajute foliculul sa se sparga. Tu ai facut deja monitorizare cu Tutu?

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Feteloor azi ma simt bine,fara durere de cap,doar o jena prin burtica,pe la ovare.Atat.Sunt zi 6 dupa ET.Va pe toooaaateee!!!

Kora

CARPE DIEM!

Ce bine Kora, ca te-ai mai linistit! Ma gandesc ca dupa atata stimulare, organismul nu prea are cum sa se simta la fel ca inainte de a-i administra atatia hormoni. Asa ca, acele stari de disconfort sau de dureri, eu le consider normale. Ai de grija de tine!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara,

Anca - FELICITARI pentru fetita!!! Sa creasca mare, sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Fetelor indraznesc sa va deranjez cu o intrebare, poate ma puteti ajuta.
Dl dr. Tutunaru, mi-a spus sa ma duc la eco la Iosup la 14 sapt. si in aceeasi zi sau a 2a zi sa ma duc sa fac triplu test. Am sunat la Geneticlab unde mi-a spus dr. sa fac triplul test si mi-au zis ca se face intre sapt. 15-21. ca inainte nu e relevant sau cam asa ceva.
Am vb cu asistenta lui Iosup, i-am explicat ce au zis cei de la laborator si mi-a facut programarea la 15 sapt. Ea a spus ca nu e nici o problema daca o fac la 15 sapt. Oare e gresit. trebuie musai la 14 sapt.? Mi-e frica sa nu gresesc si sa fie prea tarziu la 15 sapt pt anumite masuratori.

Va multumesc mult.
O seara buna tuturor

myry 11

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput