PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

noi mergem sa pregatim pranzul si apoi la nani.
revenim mai tarziu. pupicuri

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

am scris acest mesaj lung pe ultima pagina a ultimului capitol
nu stiu daca ati apucat toate sa citit
il mai pun odata aici:

babee ce conturata era rebecca la 3 luni suuuper!!!
cat despre trecerea timpului si mie mi se pare ca trece foarte repede
eu sunt foarte incantata ca bianca dimineata se trezeste singura in patul mare (NORMAL) si se da jos din pat si vine lipa lipa in sufragerie si cand ne vede ne trage un zambet d-ala buimac de somn si de fericire ca ne vede...de ne topeste

referitor papica: am uitat sa va spun ca ii mai fac salata de sfecla coapta - rasa marunt cu ulei de masline si lamaie si servita cu o mancare potrivita...gen pilaf
si ii mai fac si salata de rosii tot rase marunt si cu ceapa rasa marunt ...cu ulei, sare, lamaie...ii place la nebunie

chiara nici eu nu am auzit de vaccin la varsta bebeilor nostri
pediatra noastra ne-a recomandat imunobaby cate 10 zile pe luna.

mada si bianca prefera mai marunt desi am invatat-o cu bucati mai mari.
uneori prefer sa ii mixez piureul ca sa manance mai mult decat sa o vad cum da toata mancarea afara
eu ii dau supa sau ciorba cu legumele taiate mai mari ca pentru noi...dar nu foarte mari ca sa poata manca ea
ii mai dau paine in mana sa muste singura din ea, sau daca ii dau crema de branza de ex pe painica ii rup eu in bucati mici
mada eu te-am mai avertizat odata dar nu ai zis nimic asa ca ma repet - insista cu papa consistenta pentru ca la varsta asta laptele de la pranz nu ii mai satisface nevoile nutritionale si poate sa devina anemica, rahitica.... a patit-o o prietena de-a mea
si bianca papa morcovul intreg fiert in ciorba, banana musca din ea...dar se trece treptat la etapa asta...nu e usor
in weekend am observat ca papa mai bine daca nu o pun in masuta ei
ma tineam dupa ea si ii bagam bucati mici de paine cu branza...si papa nazdravana mea
mama ii mai face file de peste fiert (mie si acum mi-e frica desi stiu ca nu are oase) si stoarce lamaie peste el sau il pune in piureul de cartofi dupa care oricum nu se omoara

bulinutzo sa nu te aud cu depresii ca pun sau pe tine, da??
gata!! fara depresii ca nu avem timp de asa ceva

vreau sa ma repet: pentru mine cel mai greu in cresterea copilului a fost: faptul ca nu a fost o mancacioasa...m-a facut cu nervii ....in rest toate sunt trecatoare si de neobservat.
si la masa de dupa amiaza..la 17.00-18.00 ce papa ii dai?

anasia ce intrebai de vita??? ca eu cred ca am sarit mesajul...

genie ziceai ca ii dai ou la micul dejun...deja ai trecut-o la program de oamnei mari??? ca noi tot cu biberonul suntem in gura la prima strigare... doctorita de familie mi-a zis de mult timp sa o trec pe mic dejun, pranz si cina si intre mese sa ii dau laptele, dar pediatra mi-a zis sa o mai las asa...

sarilla ai grija ca pe urma va fi prea "evoluat" pentru varsta lui ...sa gateasca si singur ...mi-e mila de el
sarilla fi-mea avea un an cand nasa noastra de cununie se mira ca nu vorbeste...ca fi-sa vorbea coerent......PENTRU CAAA...ea a vorbit permanent cu fata - iti dai seama ca imi venea sa ii deschid usa si sa o poftesc afara ...gazda buna ce sunt si eu
SARILLA E MORTAL adi AL TAU

doniro si nu te treZesti de tot daca te duci sa o linistesti? mie de-asta mi-e lene ca ma trezesc si nu mai adorm si a doua zi sunt franta la servici...si cu sarcina si mai rau
cum ai facut legumele servite la peste....fiti mai explicite ca sa invatam si noi - ce legume si felul in care le-ai pregatit
cand zice aida si ede ia-o in brate si vezi ce vrea sa ia in mana
laptele dimineata si seara in biberon in pat

nico
p.s. am inceput acest mesaj dimineata si abia la pranz reusesc sa ii dau drumul

Mergi la inceput

scuze eu am scris....
daca reuseste cineva sa fac un nou cont ar fi super...
imi pare rau.
sincer nu m-am gandit
nico

quote:
Originally posted by Muuh

Vreau sa va rog frumos pe cele care utilizati userul Piersicutze sa nu scrieti si la alte subiecte cu el. Nu as vrea sa avem discutii cu admini pe tema asta. Stiu ca este o situatie aiurea dar cum eu am cerut aprobarea pentru acest user nu vreau sa fiu luata la intrebari. Daca vreti haideti sa rugam pe cineva sa va faca un user nou si sa scrieti cu el la alte subiecte.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Scriu pe fuga ca is f obosita dim am fost cu fata la gimnastica a fost super fain i-a placut mult a ras s-a distrat. E un traseu cu scari de urcat sarme de catarat topogane tuneluri chetii de mers de ecihlibru trambuline si fiecare mamica face traseul cu bebeii si apoi ne adunam si ne punem in cerc si cantam si dansam dupa un cantecel apoi iar ne jucam pe traseu mai sunt si niste bete de bagat printr-un ecran si la sf iar ne adunam si cantam si dansam. A fost f fain eu is obosita de numa ca tot am fugit dupa ea pe acolo si acuma am pus-o la nani asa ca merg si eu sa ma intind, ca vine Flo mai devreme de la munca si mergem la nasul sa il speriem de Halloween ca nu stie ca venim si i-am luat la fata costum de dracusor e asa simpatica imbracata cu el abia astept sa vad fatza nasului ne luam si noi doua masti din alea urate ca sa nu isi dea seama din prima cine ii avem si galetusa de dulciuri in forma de dovleac ce mai suntem pregatiti.

Va pupam pe toate faine paturile, Babee vezi ca little tikes nu le vinde direct ce o sa iti de amai multe site-uri de unde le poti lua vezi ca si la toys'r'us le au sau argos www.argos.co.uk gata am fugit ca daca mai stau mult se scoala fata si nu apuc sa ma mai odihnesc. Aaa Stefania cum sa nu remarc tortul ca e superb te pricepi pot sa dau si eu o comanda? Ca eu nu le am cu torturile.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

babee, genie multumesc pentru raspunsuri...incerc invat de la fiecare cate ceva
sabana superbe pozele, totul cald, voie buna, distractie fericire!!!
casa de piatra...am lacrimi in ochi ..chiar sunt impresionata de povestea lor.
multumesc ca ne-ai impartasit povestea lor.
si-am vazut-o si pe micutza alexandra - dulce si firava. ce ochi superbi are
de unde i-ai luat palaria aceea superba??

ce rochie frumoasa a avut surioara ta si le sta si foarte foarte bine impreuna, si tortul a fost superb
mada stiu foarte bine ce inseaman sa nu iti pape copilul, dar tu sa incerci sa ii dai zilnic proteine si legume si fructe...putin dar cate putin din fiecare. macar sa fii avizata.
tin pumnii sa fie super si la spitalul asta

wooooooooooooowww mamaluidavid welcome
chiar mi-era dor de voi. patricia este o minunatie de fetita, superba, vesela sinorocoasa cu asa mamica
stefania cum faci torturile alea dementiale???????? te tin minte ca si anul trecut ne innebuneai. baga si la noi niste sfaturi sau indruma-ne catre un site de unde putem invata? sunt cu martipan?? eu am ramas muta la cat de frumos este. felicitari!! te asteptam macar o data pe luna sa ne spui ce mai faceti

emiliapop si noi avem pat cu plasa si salteluta este la fel de firava ca a vostra
asa trebuie s afie la inceput, cand face bebe 6 kg, cobori salteaua jos si ii comanzi o saltea sanatoasa
babee, mada m-ati innebunit cu paturile pentru copii. daca ma mai uit mult vreau si eu dar pentru mine
consi si noi avem batatura la degetul mare , dar la somnic e lege...degetelul in gurita

madyn eu i-am dat doar vigantol. intreaba dr daca poti inlocui
nicolica este superb patul, si ce pret bun are, fata de 500 eur ca la noi

nico

Mergi la inceput

Nico merci mult. Caciulita palarie i-am luat-o de la Miniblue. Mai are una cu fular, dar astept sa se faca mai frig. Inca le mai aveau. Eu le-am luat din baneasa de la Carrefour.

Stefania f haioasa Patricia. Si ce tort yam yam.

Mada ma bucur ca v-ati simtit bine.

Fetele care stati afara ce va mai invidiez. De adaptat nu stiu daca as putea sa ma adaptez intr-alta tara, dar mi-ar placea sa fiu acolo numai pentru gama variata de jucarii, hainutze si alte nebunii, plus martipane, haribe, after eight, turta dulce si alte nebunii.

Babee in ianuarie sotul meu mi-a promis ca ma duce la Viena. Daca se tine de cuvant si venim poate ne intalnim.

Sora mea pleaca saptamana viitoare la Zürich, am un pic emotii. Se duc cu masina, va conduce numai ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Nico am incercat sa creez un cont nou pentru tine utilizand o adresa de e-mail de a mea dar nu am primit inca e-mailul de confirmare. Daca il primesc te anunt si iti comunic pe PM datele noului cont.

Chiara
http://www.flickr.com/photos/10056360@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Si in alta ordine de idei...vreau sa va spun ca pana acum nici nu ma gandeam la bebe 2 , de cand va citesc si vad ca sunteti din ce in ce mai multe insarcinate am inceput sa ma gadesc din ce in ce mai des la posibilitatea unei surioare pentru Andreiut. Oare ce sa fac? sa nu va mai citesc? sau sa ma gandesc din ce in ce mai des...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsurile legate de deget. Stiu ca nu-i frumos, da' pot sa zic ca m-am mai linistit un pic ca am vazut ca nu suntem singurii.
Din pacate stiu ca nu o sa reusesc prea curand sa-l dezobisnuiesc. Daca tu Babee zici ca a durat pana la 6 ani, inseamna ca mai am de asteptat...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sabina nici eu nu credeam ca ma voi adapta si voi ajunge sa spun acasa , dar uite ca dupa ani s-a intamplat.Daca vii in Ianuarie spune-mi ca sa stiu cum imi programez burta sa se plimbe.
Mi-aduc aminte prima oara cand a venit mama cu mine in Austria.Ea pur si simplu devoreaza dulciurile , si cand s-a vazut intr-un supermarket cu spe feluri era buna de filmat.Mai rau ca la desene animate i-au facut ochii in cap, si a avut nevoie de un control enorm ca sa nu puna in cos multe dulciuri.
Nu ii creea emotii surorii tale, incurajeaz-o si sfatuieste-o sa faca pauze dese la un asa drum.Ma gandesc ca vor si sta pe undeva peste noapte, ca nu vrea sa faca drumul dintr-o singura bucata, nu?

Acum cateva zile m-am uitat pe un site, am dat click pe altceva si am ajuns la cu totul altceva.Am turbat cand am vazut ce decoruri si accesorii au francezii pentru camere de copii.La noi parca sunt numai aceleasi si aceleasi de ani de zile le au.

Febra nu a mai facut Phillip asa ca imi fac curaj si iesim afara ca n-am ce face, cine-mi cumpara una alta?Daca doamne feri i-o fi rau apoi, stam in casa pana luni ca si-asa avem liber

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput