PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Avand in vedere ca noi calatorim destul de des in buria am avut susrpriza sa constat ca la Ruse la Kaufland laptele Nan si in general produsele pentru copii sunt la aproape jumatate de pret si culmea scrise in limba romana. De fapt cu mici exceptii mai toate sunt mai ieftine la ei. Chiar nu inteleg de ce. E clar ca aici se cumpara si romanul scoate banul.

Eu am ajuns la concluzia ca suntem o tara de snobi.

Referitor la Zara am vazut produse, pe care eu le luasem din Grecia cu cativa bani si aici erau la preturi triple. De Mother Care nu mai zic. Nimic nu justifica preturile aberante. Si exemplele pot continua.

Lucruri de calitate mai au la M&S, dar eu cumpar numai de la reduceri.

Nico eu nu conduc si nu voi conduce in veci, dar in trafic sar la bataie oricand. Silviu imi zice "razboinica mea".

Si eu urasc Bucurestiul, as vrea sa plecam oriunde, numa aici sa nu mai stam. Eu deja am inceput sa am probleme de sanatate din cauza poluarii, ma sufoc, am palpitatii, ameteli, in general stari de rau. Zic eu ca sunt de la poluare, ptr ca atunci cand ies din Bucuresti nu mai am nimic.

De salarii nu mai zic nimic. E strigator la cer. Preturile cresc dar salariile ba, in rest ne aliniem la UE.

Mergi la inceput

Eu abia astpt sa vina Craciunul, sa vad ce fata o sa faca Alex cand o sa gaseasca cadourile sub brad.

Am gasit la editura All 2 carti, una 400 de retete ptr copii de la 0-3 ani si una 400 ptr copii de la 3-15 ani. Pot fi comandate online. Mi s-au parut utile. M-am gandit ca poate v-ar fi si voua de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tweety, mai des, mai des pt Clara!
fetelor, m-a mancat in palma si am comandat si eu de la quelle niste jucarii, sper sa vina mai repede, mi-au spus la tel in 4 sapt;
sabina, vreau si eu sa dorm asa; d-ra mea se tot scarpina la ceafa in special cand se culca si in timpul noptii cand se trezeste;ieri de exemlu s-a scarpinat cam o ora jum pana a adormit; de la ce poate fi? am vb si cu dr sa-i dau niste calciu, ca cica de la transpiratie poate face asa;vedem;
genie, multa sanatate, stiu cum este cu dintii ca am zis ca mor de la o infectie;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Babee eu nu as intra in invatamant in veci. Din traduceri si meditatii scot si eu bani, insa nu cine stie ce. In plus, daca s-ar putea si gratis si ieri ar fi perfect. Daca nu ar fi sotul sa produca cu agentia am fi muritori de foame. Am incercat nspe mii de domenii, dar degeaba.

Mergi la inceput

genie tinem pumnii sa te refaci repede
babee stiu ca va fi greu, eu doar caut incurajari pentru mine care sunt deja epuizata
sabana mor de ras cu tine...esti tare implicata pentru o persoana care sta in dreapta
eu am cartea de la 0-4 ani parca si nu am gatit nimic dupa ea..., e pusa in biblioteca...sa se vada
nco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piersicutze

genie tinem pumnii sa te refaci repede
babee stiu ca va fi greu, eu doar caut incurajari pentru mine care sunt deja epuizata
sabana mor de ras cu tine...esti tare implicata pentru o persoana care sta in dreapta
eu am cartea de la 0-4 ani parca si nu am gatit nimic dupa ea..., e pusa in biblioteca...sa se vada
nco

stii cum ajung acasa cu tensiunea 15. eu am ajuns sa ma duc la cumparaturi doar sambata si duminica, cand ma enervez mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sabina eu am ales invatamentul din pasiune.Meditatiile le faceam pentru ca imi placea,castigam extra, dar aveam si copii cu care faceam fara bani pentru ca vroiam, dar pe vremea respectiva am castigat bani buni din traduceri simultane.Acum nu stiu daca ar fi acelasi lucru, nu m-as putea vedea in aceasta perioada.
M-am uitat pe site-ul celor de la All si n-am gasit cartile de care ai spus.Poti da te rog un link?.
Ah..si cartile-alta mancare de peste-ce preturi au.Noi luam foarte multe carti din Romania pentru ca suntem devoratori de carti, si preferam sa ne luam intr-o limba comuna ca sa le citim amandoi.O carte de-a lui Coehlo costa ca si aici(ca tot vorbesc in exemple).

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff fetelor greu in ro cu preturile astea ca is f f scumpe.
Babee si eu tin minte cand am fost in ro ca toata ziua eram la banca si schimbam bani si nici nu stiam pe ce se duc ca eu nu mi-am cumparat nimic.
Vai eu numai ma gandesc cand mergem ca Flo o sa dispere el e obisnuit cu preturile de aici si nu a mai fost in ro de 6 ani deci va dati seama cam cum o sa reactioneze. Si eu i-am zis cam cum o sa fie da nu prea a crezut ei is curioasa sa ii vad reactia.
Oricum am luat lapte praf de aici si pampersi si consumabile din astea pt fata si le trimit acasa printr-un curier ca e mai ieftin si nu tre sa ch bani pe astea in ro.
Legat de ceaiuri pt bebe tei, menta sau fructe zic si eu ca sunt mai bune. Stiu ca ceaiul de sunatoare este pt stomac si nu e super gustos parerea mea, tata bea din asta o multimea el are ulcer duodenal si ia pastile si etc plus ceai de sunatoare si il mai calmeaza. Restul de plante chiar nu stiu ce efecte au. Si noi aici luam diverse combinatii de fructe sa bem daca vrem ca restul de ceaiuri nu prea imi plac la gust, bine ca ei aici beau ceai verde ceai negru si tot felul de minunatii de ceaiuri da nu is deloc bune la gust, nu stiu cum de le beau. Aaa si beau ceaiul cu lapte.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Sabina eu am ales invatamentul din pasiune.Meditatiile le faceam pentru ca imi placea,castigam extra, dar aveam si copii cu care faceam fara bani pentru ca vroiam, dar pe vremea respectiva am castigat bani buni din traduceri simultane.Acum nu stiu daca ar fi acelasi lucru, nu m-as putea vedea in aceasta perioada.
M-am uitat pe site-ul celor de la All si n-am gasit cartile de care ai spus.Poti da te rog un link?.
Ah..si cartile-alta mancare de peste-ce preturi au.Noi luam foarte multe carti din Romania pentru ca suntem devoratori de carti, si preferam sa ne luam intr-o limba comuna ca sa le citim amandoi.O carte de-a lui Coehlo costa ca si aici(ca tot vorbesc in exemple).

uite aici linkul http://www.all.ro/default.asp?ecdl=52

tu iti comanzi carti din Romania si eu sunt disperata sa imi iau din Germania, mai ales din cele de specialitate, gramatici si literaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sabina multam de link, m-am uitat despre ce e vorba
Pai mie carti de specialitate nu-mi mai trebuiesc momentan si cum fara beletristica nu putem sta, cumparam.Daca vor citi si copiii nostri cat citim noi...deschidem biblioteca acasa

Mergi la inceput