PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mada stai sa vezi ce soc va avea Florin dupa atatia ani....Ne povestesti tu dupa ce va intoarceti.Si sa nu va enervati prea tare, c-or sa fie destule situatii cu nervi intinsi la maxim

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.

Am revenit si noi dupa 2 saptamani de bolire. Alex mai are inca muci dar in rest e ok.

Referitor la preturile de acasa... dezastru. Pe noi ne-a costat cam 7000$ cand am fost in vara si nu ne-am cumparat nimic (cat am fost 3 zile la Felix). Faza e ca de aici costa o gramada avionul, mai ales in sezon, dar oricum, am fi putut merge in Hawaii linistiti cu banii astia si sa avem concediu. Noi am zis clar ca vreo 3-4 ani luam pauza. O sa vina ai nostrii incoace sa stea cu noi ca iese mult mai bine la pret si plus ca mi se pare f obositor cu copil atata drum. Am jurat ca pana nu o sa aibe bb2 cam 2 ani minim eu nu mai merg.

Referitor la lucrurile pt copii am o prietena la care-i trimit tot timplul jucarii si alte cele pt fetita. Iese mult mai ieftin plus ca nu se compara calitatea. Alex a primit jucarii de ziua lui asta vara din romania si l-au tinut max o luna la cum le trante el. Ba nu mai canta, ba nu se mai misca, ba le-au sarit picioarele.... Ce am cumparat de aici e intact chiar daca le trante la fel si chiar daca tot in China is fabricate

Eu nu pot spune ca am ajuns sa ma simt aici acasa (nici nu stiu cand o sa se intample si daca) dar la unele chestii ma bucur ca sunt aici.

Referitor la ceai din cate stiu eu e bun de menta, tei, chimen, lamaie. Asta spun din auzite ca Alex nu vrea sa bea ceai

Va pupam pe toate.

PS Stefania ma bucura revenirea ta. Multi pt Patricia si David

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

mada_mxm,genie,Piersicutze multumim de aprecieri
Piersicutze,covorul l-am luat de curand,caci Alex e mai tot timpul pe jos si e destul de rece.Acum e foarte bine si ma bucur caci pe langa faptul ca e gros e si antistatic.Degetarul l-am introdus treptat:mai intai mai multe zile la somnul de dupa amiaza(la inceput a adormit mai greu),iar apoi seara cand,spre surprinderea mea a suportat destul de bine,motiv pentru care chiar daca in alte nopti s-a mai trezit nu am renuntat la degetar.Acum mai reuseste uneori sa-l scoata si atunci tzocaie,dar sunt pe faza si ii atasez accesoriul.
In legatura cu pretzurile si salariile din Romania ,ce sa zic, e trist.Noi avem noroc ca sotzul face pregatire(cat or mai fi si astea),ne mai ajuta ai nostri,ca altfel...Noi ca noi ,dar majoritatea o duce nu tocmai roz.In fine...
Sa auzim de bine!

Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza piersicutze!
Buli multa sanatate!
Tweety pupici piersicutei vorbarete care stie cum face gaina
Oanaalex
Fetelor trebuie sa recunosc ca vazand atatea gravidute pe aici mi s-a facut pofta sa mai fac si eu un bb,desi daca tineti minte cand eram gravida cu Patricia am jurat ca nu mai fac copii din cauza sarcinii foarte grele.
Am discutat "pofta" si cu al meu barbat,si el vrea dar am ajuns amandoi la concluzia ca ne este foarte bine asa cum suntem acum,daca o sa se intample va fi bine primit DAR continuam sa ne protejam
Mie imi este foarte greu cand merg la cumparaturi singura cu ei,Patricia vrea pe jos,David si el pe jos si fiecare merge unde il taie capul. Si imparte-te mami in doua si alearga dupa ei prin magazin.
Apoi sa am un carucior dupa mine sau mai tarziu alt nazdravan dupa care sa fug

Eu sunt tare fericita ca IN SFARSIT am dat de capat problemei de piele a Patriciei. Daca va aduceti aminte iarna trecuta am avut mari probleme cu obrajii si barbia,era iritata pana la sange si puteam tine sub control doar cu un unguent prescris de pediatra,crema cu care o dadeam cu inima stransa deoarece contine steroizi.
De cand s-a facut frig afara i-a reaparut Patriciei pe obrajori
si fiindca avem acum alt pediatru am mers sa vad ce ne spune. Si mi-a recomandat o crema de corp,cred ca e singura pe care nu am incercat-o deoarece nu e speciala pt. copii. Si cu lotiunea asta i-a trecut si avem din nou fata frumoasa
Cand ma gandesc cate luni de zile i-am facut tratament cu steroizi in vine sa dar chiar nu aveam ce face,daca nu o dadeam se agrava iar pediatra ma chema doar pentru a innoi reteta

Un week-end frumos va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Am vrut sa intru ieri pe site si nu mergea Mi s-a intamplat numai mie?
Noi ne-am schimbat look-ul- Busra e tunsa 0 acum. Din pacate nu i-am facut poze. Mey da nu-i place deloc cum se simte la pipait, se stramba de fiecare data cand isi pune mana pe cap(prima oara chiar a dat sa planga ca s-a speriat) si cand o intrebi ce s-a intamplat cu parul ei zice:pac-pac. Da' pan' la primavara creste perisorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Intru rapid sa va salut sa va urez un weekend placut si pupici de la noi ca is very busy tre sa fac ceva curat oprin casa ca toate zboiara ieri am zacut non stop nici pe verticala nu eram in stare sa stau am stat numai la orizontala nu am facut absolut nimic abia m-am tarait la baie si sa beau apa. Azi ma simt ceva mai bine si am zis sa pun mana sa fac si eu cate ceva ca fata acusi vrea la nani si macar sa termin de aspirat sus.

gata am fugit va pupic intru mai incolo!!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Nu a mai trecut nimeni pe aici? Sunteti busy?
Eu am facut azi curat apoi am facut un dushuletz si m-am pus la nani ca a venit Flo si a stat el cu fata nu m-am odihnit cine stie ce dar oricum macar am stat linistita.
Nu am iesit in oras ca eram amandoi obositi si orium mergem maine sa luam patutzul fetei pt trimis in romania.
Va uram tuturor un weekend placut si ne mai auzim maine!

Pupici!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Mai fetelor dar vorba lui Mada chiar bate vantul pe aici!
Se vede ca e weekend! Eu am pus-o pe fii-mea la nani ca mai pe seara trebuie sa merg cu ea la pediatra ei ca e de garda sa ii fac Priorixul.
Intru mai pe seara sa va povestesc cum a fost.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Genie ia zi cum a fost cu priorixul ca si noi trebuie sa il facem pe 16 noiembrie parca si imi vine rau cand ma gandesc ca al meu la aproape toate vaccinurile a avut reactii gen febra,somnolenta e drept ca febra nu mai mare de 38 C da' tot am stat cu morcovul undeva....

A mai facut cineva vaccin antihepatita A?

emilia cu 25+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Salutare!
Raspundeti-mi,va rog si mie la o intrebare.Ati avut probleme cu scaunul copilului?Ca noi cam de vreo saptamana nu suntem tocmai ok.cand face kk normal ,cand diaree(azi,de ex.a facut prima data normal,apoi mai moale,apoi diaree de 2 ori).In urma cu 4 zile am fost la medic si i-a dat biotics(un praf care se dizolva in lapte),dar fara rezultat.I-am facut orez,dar degeaba.La fel si cu ceaiul de menta.de fapt el nu bea decat foarte putin.cred ca de maine nu ii voi mai da deloc lapte.Sper sa fie mai bine.
Oricum liniste si pace pe aici,chiar ca se vede ca e weekend.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput