Mamici de mai-iunie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Eu am noroc ca am pastrat de la Andrei si patutul, caruciorul, cosuletul de masina, caditza. O sa am nevoie doar de hainute si cosmeticale probabil.
Eu atunci am cumparat patut de lemn de la magazinul Barza din Bucuresti, care se transforma si in pat de baietel. Noi n-am ajuns la faza asta ca Andrei s-a instalat de mult la mine in pat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cory74 spune:
ce bine ca ai scapat de niste griji gabitzam, eu sunt la primul si n-am nimic, doar cateva hainute pe care le-a cumparat deja mama din germ ca le-a gasit la reducere ca sunt de vara.oricum de carucior o sa vorbesc tot cu ei ca sunt mai ieftine si de alta calitate.
leeloo2004 spune:
Cory - problema cu hainutzele este exact cum spui tu - toate hainutzele baietelului meu au fost cumparate exclusiv din afara, am avut exceptii cit sa le numar pe degete cumparate mai ales de aici de la mothercare (evident mult mai scumpe, dar macar imi placeau)...eu nu l-am imbracat niciodata in genul de hainutze chinezesc si turcesc nici macar cind era bebelush - ca de-astea abundau, mi-a palcut sa-l imbrac ca un baietel desi avea doar citeva saptamini...DAR am luat astfel de "accesorii" daca le pot spune asa - adica de exemplu prosoape (am avut si am numai turcesti, de la AZIZ parca si mi se par foarte bune). Patut si carut si eu am de la Stefan, asa ca am scapat de o grija in sensul asta...
Inca ceva - pentru hainutzele care veneau in contact direct, prelungit cu corpul (gen body-uri, pijamale) - chiar nu am facut rabat de la calitate - am luat doar de la mothercare sau M&S, au din bumbac gros, de calitate, care nu se scamoseaza chiar si dupa zeci de spalari!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
DanaH spune:
La Multi Ani, Aldaesme, sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Noi avem o parte din lucrurile de la baietelul mai mare, dar unele le-am dat la alti copilasi si acum o sa ne luam altele, ce sa face? Inca mai avem cosuletul de masina, caruciorul cu landou, dar este foarte greu si fara copil in el (de, luat de sot, fara mine...) asa ca o ne luam altul. patutul l-am dat, dar pe aici nu sunt chiar foarte scumpe (noi l-am laut de la ikea, patut simplu, facut la focsani, a costat in jur de 40 euro). hainute avem o groaza, dar numai daca este baiat. daca nu.... trecem la cumparat de rochite.
Dana
aldaesme spune:
Saluuuuut,
Va MULTUMESC din suflet pentru urari si va doresc si eu voua sanatate bucurii si toata fericirea de pe lume !!!!
Esme
Alysh spune:
Esme, LA MULTI ANI! Sarcina usoara si la termen!
Fetelor, va spuneam ca si eu m-am uitat la niste site-uri ieri. Chiar i-am intrebat pe mail se face livrarea in Romania, cat costa, cat timp necesita, etc. Si am raspuns azi de la Kiabi France: "nu livram in Romania". De ceeeeeeeeeee???????
eu tot incerc sa-mi conving sotul sa mergem prin ianuarie in Franta ca sunt solduri si asta vara am luat pt prietene de-alea mele care urmau sa nasca sau au nascut niste super lucrusoare la super preturi. Offff, daca stiam eu ca raman cumparam toate magazinele. Dau doar unex: super biberon cu tetina misto: 1 euro! Asa ceva nu cred ca exista in Romanica.
Acum sa vedem si cum o sa ma simt, sa fie totul in regula, sa am ok-ul dr, sa fie vremea buna pt calatorit cu masina...ehe, sunt multe elemente.
Iar m-am intins...scuze!
Alina 12+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
inais spune:
Multumesc pentru adaugarea in lista!!
V-am tot citit de cand scrieti (fiecare in parte cu bucuriile si/sau neplacerile ei).
Mi-am luat inima in dinti si am decis sa ma alatur voua si oficial pentru ca aseara l-am vazut pe bb (numai cand ma gandesc si parca am un nod in gat)...are 7.8mm si i-am vazut inimioara batand!
Este primul nostru bb...nu s-a lasat asteptat deloc. De cand ne-am decis ca-l vrem, in cateva saptamani s-a si intamplat!
A fost un "soc" cat de rpd s-a intamplat, insa cu atat mai mult ne bucuram!
Ce sa zic...sunt foarte, foarte mandra de puiul meu!
Si mai mandra sunt ca nu-mi cauzeaza nici o neplacere. Dupa tot ce am citit pana acum de la voi, ma consider cu adevarat norocoasa.
Nu am stari de rau, nu am migrene, mancarimi ale pielii...doar putin somn, insa n-am probleme la servici...si atat!
In 29.11 merg la morfologia de trim.I...abia astept sa-l vad si apoi fac si bi-testul!
Vroiam sa va intreb...de ce oare unii medici recomanda direct triplu-testul, pe cand unii (cum ar fi al meu) mi-a recomandat bi-testul.
Aseara am fost atat de emotionata, incat nu mi-am dat seama sa-l intreb!
Gata...am scris o gramada!
Va pup pe toate!
maria26 spune:
imi spune si mie cineva despre toxoplasma? am auzit ca este obligatoriu sa o fac, dar in Pitesti nu se face si nu-mi ramane decat sa merg la Bucuresti.
as putea avea probleme daca nu o fac?
analizele mi-au iesit bune, cu exceptia unei infectii urinare...
maria
cory74 spune:
ce chestie, citeam acum pe un site din germ ca incepand cu sapt 10 e bine sa incepi sa mananci usturoi, curry si sparanghel, pt ca copilul sa se obisnuiasca de pe acum cu aceste arome.
maria26 spune:
quote:
Originally posted by cory74
ce chestie, citeam acum pe un site din germ ca incepand cu sapt 10 e bine sa incepi sa mananci usturoi, curry si sparanghel, pt ca copilul sa se obisnuiasca de pe acum cu aceste arome.
eu mananc usturoi din prima saptamana.. e printre putinele chestii de la care nu ma pot abtine :)
maria